1.12.2011

Päivä Dahlian kanssa

Kuten eilen lupasin, niin tänään on sitten vuorossa eilistä päivää aamusta iltaan. Koetin kuvata mahdollisimman paljon, mutta lopulta niitä kuvia ei ole ihan hirveää määrää, kestetään kuitenkin tämän kanssa.


Se tunne kun heräät myöhässä tajuten, että ehdit kyllä vielä töihin, mutta aamupalan syömiselle saa heittää hyvästit ja muutenkin on lievästi kiire. Näin täällä päässä tapahtui eilen. Jos olisin varttia aikaisemmin avannut silmäni, niin olisin kerennyt aamupalan nauttimaan kotona. Nyt heräsin typerästi niin, että ehdin hyvin, mutta jos syön ja keitän kahvin niin menee tiukille. Valitsin kahvin hakemisen työmatkalla.


Tarkistan säätiedot joka ikinen aamu. Vaikka katson ne illalla samalla kun valitsen vaatteita seuraavalle päivälle, niin on ne silti katsottava aamustakin, josko tilanne olisi jotenkin radikaalisti muuttunut jossain vaiheessa.


Sitten se on auto pois hallista ja kohti töitä. Olen todella onnellinen siitä autolla on hallipaikka. Vaikka tuo paikka ei ole mitenkään helppo kääntää autoa, niin on se silti joka aamuinen luksus lähteä lämpimällä autolla liikkeelle. Ei pelkoa siitä, että sitä joutuu kaivamaan hangesta pois tai raaputtamaan laseja jäästä.Kurvasin työmatkalla S-marketin kautta hakemaan sen aamukahvin. Puolet Frezzasta kulautin kurkkuuni jo samantien parkkipaikalla. Pakko sanoa, että on se kahvi vaan asia, jota tarvitsen, että selviän hereille saakka. Tällä kertaa siis kaupasta hankittuna, yleensä kotona keitettynä.


Loppu aamupala näytti sitten töissä tältä. Viiliä kuten yleensä ja mehua. Toki kahvi myös loppuun. Niillä selviää hyvin lounaaseen saakka. En ole mitenkään suuri ruokainen aamusta, en ole koskaan ollut ja siksi tämä oli hyvä ratkaisu.Bleiseri: Mexx
Paita: Vila
Hame: Your's
Saappaat: Evans (Dublin)
Huivi: Stockmann

Mrs Canada otti aamusta näitä asukuvia ja tällaisissa vaatteissa oltiin tällä kertaa töissä. Olin unohtanut taas omistaneeni kynähameen ja kyllä se vaan on sen verran kiva vaate, että sitä mielellään pitää aina silloin tällöin päällä. Ei muuten ole mikään paras mahdollinen autoilu vaate.

Töiden jälkeen kävin Äidin vanhemmilla kahvilla vierailulla kun asuvat työpaikkani lähellä. Mummilla ja ukilla en kuitenkaan ottanut valokuvia, mummi on aavistuksen epäluuloinen kaikkea kohtaan joka liittyy mitenkään nettiin. Joten jotta en joudu selittämään lähtien siitä mikä on blogi, niin päätin jättää kuvaamisen väliin. Karjalanpiirakoita siellä kuitenkin nautittiin.
Töiden jälkeen oli edessä reissu DHLn puolelle PK-seutua. Tämä oli siinä mielessä jännä reissu, että en tiennyt ollenkaan mistä paketti olisi tulossa koska olin kaikki tilattavat tilannut paikoista, jotka olivat aikaisemmin lähettäneet paketit postilla. Tokihan DHL oli toimittanut tavarat kotiinikin. Olenko päivisin kotona? No en. Ja samalla vaivalla sitä nyt sitten ajeli tuonne saakka, tulipahan jotain ohjelmaakin illalle sitten. Vähän tosin siinä lentokentän kupeessa sitä sitten kaipasi reissuun jonnekin. Alkoi matkakuume taas pelottavasti nousta.


Olin todella hämmästynyt saadessani käsiini Nextin paketin, jonka toki tiesin sisältävän Kotinörtin veljen joululahjat. Mistä lähtien Next on lähettänyt pakettinsa kuriirilla? Etenkin paketit joista en edes maksanut postimaksua? Noh, siinä se kuitenkin oli. Tilattu sunnuntaina, haettuna keskiviikkona. Nopeasti tavarat ainakin saapuivat maahan. Hyvä tietää jos joskus on kiire saada sieltä vaate Suomeen. Tuskin niin kiire kuitenkaan.


Päivän posti toi Stoccan esitteen ja vaikka siellä olisi toki ollut vaikka mitä, niin lehtipinoon tuo meni. Joululahjat on tilattu, nyt voi olla ihan hissuksiin hetken aikaa, että ei tule tilattua mitenkään suuria määriä tavaraa.


Postin selaamisen jälkeen päälle vaihtuivat kotivaateet. Villasukat on sitten jokailtaisessa käytössä ja taas on niille kunnolla käyttöä. Rakastan lämpöä ja villasukat ovat siihen mitä mainioin vaate.


Samalla valikoituivat huomisen, siis tämän päivän, vaatteet. Vaatteiden kanssa oli tällä kertaa ajateltava sitä, että illalla on teatteri, joten siitä johtuu tämä mukaan valikoitunut laukkukin.


Nopean naaman pesun jälkeen olin jo aamulla päättänyt, että olen illan itseni kanssa. Tuolle kylppärin peilikaapille pitää varmaan jossain vaiheessa tehdä jotain. Eivät meinaa tavarat mahtua sinne. Ainakaan siinä vaiheessa kun Kotinörtti todella tuo omatkin tavaransa sinne. Oi voi, tilaongelma on. Onneksi niitä lipastoja saa jo kohta.


Sen verran olin hyvä tyttöystävä, että järjestelin Kotinörtille väliaikaista tilaa kaapista ennen kuin saamme lipastot. Eihän tuo nyt mihinkään riitä, mutta kyllä sillä viikon selviää. Saa sitten levittäytyä enemmän. Ongelmaksi nousikin se, että mihin laitan noilta hyllyiltä raivatut vaatteet. Vaikeaa tämä tilan kaivaminen toiselle. Ennen se mies selvisi yhdellä hyllyllä.


Kotinörtin veljen joululahjat näyttivät tältä. Mustat nahkahanskat ja musta vyö. Molemmat toivottuja lahjoja joten pääsin näiden kanssa todella helpolla kun vaan pakkasin kaiken kasaan. Edes yksi ihminen, jolle ei tarvinnut ajatella, että mitä sitä ostaisi ja mitä ei.

Koska eilen tosiaan oli viimeinen ilta ennen kuin Kotinörtti muutti tänne (toki sitä muuttoa tehdään kuukausi kun kaksi asuntoa on vielä kuukauden) niin päätin hemmotella itseäni sinkkujutuilla. Eli se oli keksejä, juustoa ja metvurstia. Ilta itseni kanssa ja tehden juuri kuten itse haluan.Eli Sinkkuelämää oli valintani eiliselle illalle.

Nyt on edessä teatteri ja sen jälkeen kullan kainaloon. Näin meni siis keskiviikko. Ei mitään sen suurempaa ja näitä kuvia katsoessa niin kaiketi vietän ihan tavallista elämää. Aamulla ylös, töihin ja sen jälkeen jotain tekemistä. Ei siis mitenkään äärettömän jännittävää, mutta viihdyn suuresti elämässäni juuri nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!