26.11.2011

Pikkujoulua

Ajoitettu postaus.

Perjantaina illalla suuntasin nykyisten ja entisten työkavereiden pikkujouluihin. Firman virallisiin pikkujouluihin en teatterin takia pääse, mutta näihin epävirallisiin suuntasin mielelläni. Tai pitänee sanoa, että suuntasimme, sillä kutsu oli avecillinen joten kipaisimme Kotinörtin kanssa kummatkin paikalle. Paikaksi oli valikoitunut Cantina West, jossa iloinen joukkiomme kokoontui monen muun pikkujouluporukan kanssa.

Mekko: Esprit
Bolero: S. Olivier
Laukku: Dublin
Kengät: Tapas

Näissä vaatteissa sitten suunnattiin juhlistamaan viikonloppua, joka mitä ilmeisimmin oli koko vuoden suosituin pikkujouluviikonloppu. Ainakin sen verran oli takseja liikenteessä mennessä että myöhästyttiinkin vartin verran vaan koska joku muukin oli keksinyt lähteä autolla. Kuvat on muuten Kotinörtti kuvannut vasta juhlista kotiutumisen jälkeen, mutta laitellaan tämä nyt kuitenkin tähän. Tuo mekko on yksi suosikeistani ja siitä ihana, että asusteita vaihtamalla menee niin kesällä kuin talvellakin. Kätevä väri tuo violetti.


Nämä Tapaksen kengät on hankittu jo keväällä Salosta jostain kenkäliikkeestä jossa oli loppuunmyynti. Hopeisille kengille on vaan niin harvoin käyttöä, mutta päätin pikkujoulujen kunniaksi vähän erilaisempia kenkiä. Ei huolta, eivät ole vesisateessa menneet pilalle, sen verran älysin katsoa säätiedotusta, että nilkkureilla kipittelin syömään ja takaisin autolle.


Myös yksi näistä tämän vuoden paheistani eli erilaisten Espritin kellojen hankinta pääsi jälleen oikeuksiinsa. Olen todella tämän vuoden aikana ostanut/saanut kolme mainittuja kelloja. Sitä ennen en pitänyt kelloja varmaan viiteen, ellei jopa kymmeneen vuoteen ollenkaan. Hyvin niihin on kuitenkin ehtinyt taas tottumaan. Tämä yksilö on siirtynyt nykyisin enemmänkin juhlavaan käyttöön siroutensa takia.


Pikkujoulun kunniaksi myös blingiä korvissa eli syksyllä New Looksilta alunperin lokakuisiin häihin tilatut korut pääsivät korvisten muodossa käyttöön. Pidän näiden yksinkertaisesta näyttävyydestä suunnattomasti, mutta ehdottomastihan ne juhlakorut ovat ja sellaisina saavat pysyäkin.


Ruokapaikkana siis Cantina West joka on siinä mielessä hankala ruokapaikka itselleni ja Kotinörtille, että minä olen allerginen chilille ja jalopenolle ja Kotinörtti paprikalle. Tiesimme kuitenkin löytävämme jotain hyvää listalta. Ja jos ei muuta niin aina voi kulauttaa yhden mansikkamargaritan kurkusta alas. Kyllä ne tuolla vaan ovat mielestäni kaupungin parhaita.


Pöytäseurueen ruuista tuli otettua sitten kerralla kunnon kuvaa. On tulista ja vähemmän tulista, mutta kaikki vaikuttivat kuitenkin ruuistaan nauttivan ja niistä pitävän. Suosittelen siis ruokapaikkaa, mutta kannatan myös pöytävarauksen tekemistä.


Muiden jatkaessa lasillisille suuntasimme Kotinörtin kanssa jo kotiin kymmenen aikaan. Tavarat kun olivat Naantalin reissua varten pakkaamatta vielä. Kuitenkin koska Stoccan jouluikkuna oli näkemättä niin pitihän se katsastaa. Kyllä sitä vaan taantuu lapseksi tätä luomusta ihastellessa. Minä ainakin.


Löysin kamrastani tuollaisen tähtikuvaus toiminnon ja on se vaan sanottava, että vesisateessa marraskuun lopussa, niin Helsinki on vaan omasta mielestäni yksi kauneimmista kaupungeista. Ihmisvilinästä huolimatta jotenkin vaan niin rauhallisen tyyni.

Oikein hyvää lauantain jatkoa kaikille <3

5 kommenttia:

 1. Tuo mekko on upea! Sulla tuntuu olevan tosi paljon upeita ja ihania mekkoja. Mikä parasta, ne näyttää aina todella tyylikkäältä sun päällä!

  Ihana tuo tähtikuvauksen ominaisuus, mäkin haluun tuollaisen löytää kamerastani!

  VastaaPoista
 2. Reetta:
  Mekot ovat heikkouteni, joten aina kun sopiva sellainen löytyy niin se on mielestäni hankittava. Ei ehkä se lompakon kannalta fiksuin valinta ja silti tuntuu, että ei ole kerrassaan ollenkaan juhlavaatteita kun sellaisia pitäisi olla päälleen laittaa ;)

  Tuija: Kiitos :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis pikkujouluasu, jonka kruunaa kyllä nuo upeat kengät! :) Ja enpä ole ennen tajunnutkaan miten kivasti violetti sopii pikkujouluihin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Kengät ovat itsellenikin suuri rakkaus, vielä kun saisi useammin käyttää. Olen ihmistyyppiä, jonka mielestä violetti suosikkivärinäni sopii ihan joka juhlaan melkein :)

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!