5.12.2011

Brunssi Fazerilla

Kuten lupasin, jatkan Matemaatikon synttäreiden kakkososasta. Meillä on kaveriporukassa muutamilla tapana juhlistaa pari päivää synttäreitään, itsekin olen normaalisti viettänyt myös seuraavana päivänä piknikkiä, tämä vuosi poikkeuksena, mutta ensi vuonna palaan siihen vielä heinäkuun lapsena kun sellainen on mahdollista. Matemaatikon kohdalla olimme varmasti kaikki vieraat oikein tyytyväisiä, että emme olleet Suomenlinnassa piknikilä. Sen sijaan suuntasimme sunnuntaina yhdeksitoista brunssille.


Mekko: Next (Kööpenhamina)
Neule: Seppälä
Kengät: Deichmann (Berliini)

Näissä vaatteissa lähdettiin kohti Fasua. En ole vuosiin ollut siellä brunssilla, mutta yhtä erinomainen oli edelleen ruokailu kuin silloinkin. Sen sijaan olin tyytyväinen sonnustauduttuani mekkoon, koska kuten muistin, on se suotavaa. Ei toki pakollista, mutta itselläni oli huomattavasti kivempi olo. Toisaalta minä viihdyn mekoissa muutenkin, että tämä mitenkään vaativaa ollut.

Takki: Lontoo
Laukku: Aleksi 13

Koska PK-seudulla tulee siis iloisesti vetta sen lumen sijaan niin kaivoin sitten jalkaani Evanssin saappaat ja päälle nahkatakin. Laukku ei oikein sovi takin kanssa, mutta se oli kyllä suloinen mekon kanssa. Sekin näitä kesällä enemmän käytössä olevia. Jotenkin olen urautunut vaatteissani kesä/talvi ajatteluun vaikka tuolla kesäpuolella on ihan hyviä vaatteita näin talveakin ajatellen.


Pitkästä aikaa jaksoin lakata myös kynnet. En olekaan aikoihin taas laittanut näihin mitään, joten ihan perus vaaleanpunaisella mentiin. Innostuin sitten tuossa iltasella koristelemaan enemmänkin, mutta niistä sitten enemmän vaikka huomenna aamusta. vähän erilaiset kun ajattelee että jo joulukuu. Kapinoin selvästi talvea vastaan.
Tässä erinäistä kuvaa brunssilta. Selvästi oli enemmän nälkä kun sinne pääsi kun jälkiruokia on tullut enemmän kuvattua kuin pääruokaa. Voin vakuuttaa, että kun illalla mutustin yhden pienen annoksen ruokasalaattia niin tuolla brunssilla pysyy kyllä pitkään nälkä kurissa. Ehdottomasti tuonne uudelleen vähän nopeammin kuin edellisen kerran pitkälle venyneen vuosien tauon jälkeen. Ja kuten nytkin, ehdottomasti pöytävarauksen kautta.  Olisiko jollakulla suositella jotain muuta hyvää brunssipaikkaa PK-seudulla?


Tämän vielä nappasin lähtiessä, jotta saisi jotain mielikuvaa kaikista herkuista, mutta kyllä siellä olisi saanut kuvata ihan riittävissä määrin, jos olisi kaiken koettanut kameralle saada.


Kotiin lähti muistona vielä Ananas karkkeja joita tuli joskus pienenä syötyä. Yhtä nostalgisen makuisia ne edelleen olivat kyllä. Kaikkineen siis loistava sunnuntaikin, joka tosin loppui pyykin pesulla ja kotona oleilulla, mutta ei sekään nyt väärin ole.

Hyvät muistot kantavat ainakin kauas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!