4.12.2011

Lauantain prinsessa synttärit

Lauantaina oli vuorossa rakkaan Matemaatikon synttärit, osa yksi. Joten edetään täälläkin osien mukaisesti, nyt sunnuntai-iltaan eilisen juhlintaa ja huomenna sitten enemmän tästä päivästä. Lauantai ei kuitenkaan alkanut sillä, että olisimme menneet synttäreille vaan ihan tavallisesta ruokakauppareissusta. Kun ihmiset ovat saaneet veronpalautukset ja menee kauppakeskukseen, niin kyllä siinä miettii kerran jos toisenkin, että miksi näin teki. Jääkaappin piti kuitenkin saada ruokaa ja samalla tuli hankittua muutakin "tosi tarpeellista".


 Paita: Seppälä
Neule: JackPot
Farkut: Evans (www.evans.co.uk)
Laukku: Esprit
Kengät: Esprit

Rennommalla vapaa-ajan vaatetuksella siis mentiin. Farkut ovat kyllä vapaa-aikani ykkös asuste kaikin puolin. Samoin tuo Sokokselta ostettu neule on aivan unelma. Se on lämmin ja pehmeä enkä vaihtaisi sitä mihinkään toiseen. Voi siis sanoa sen olleen kaikin puolin onnistunut ostos.


Koska uuvuimme molemmat vallan kokonaan ostoskeskuksen melskeessa vei Kotinörtti minut urheasti suosikki-italialaiseemme syömään. Samat annokset kuin aina ennenkin, itselleni jättikatkarapu-herkkusieni risottoa ja miehelle kolmen lihan pitsa. Samalla tuli sitten ahdettua niin paljon ruokaa, että sen jälkeen ei koko iltana muuta varsinaista ruokaa enää tarvinnutkaan.


Neule: Your's
Paita: Gerry Weber
Farkut: Evans (www.evans.co.uk)
Laukku: DKNY
Kengät: Lissabon

Iltaa lähdettiin juhlimaan sitten asteen verran siistimmissä vaatteissa. Koska kyseessä oli synttärisankarin toiveesta leffa-ilta, niin sen suuremmin en viitsinyt lähteä hienostelemaan vaatteilla. Farkuistakin saa ihan siistit aikaan.


Tuo DKNYn laukku on ihan yksi suosikeistani, mutta se on niin peevelin pieni, että sinne ei kyllä todella mahdu kuin pakolliset asiat mukaan. Ilmeisimmin kamera ei siis niihin kuulu. Enemmän kesäisin käytössä, joskin jostain syystä viime kesänä unohduksissa ollut. Eiköhän sitä tule taas käytettyä kun tein inventaariota laukkujeni kanssa ja taas muistaa millaisia laukkuja sitä oikein omistaa. Kengät on tuotu kaksi ja puoli vuotta sitten Lissabonista ja vaikka ne kauniit ovatkin, niin kovin pitkiä matkoja niillä ei kävele. Korko on jotenkin omaan kävelytyyliini ihan väärässä paikassa. En vaan ole raaskinut luopua, kun ne ovat nimen omaan nämä kengät, jotka olivat ensimmäinen punainen asusteeni.Matemaatikko äityy aina synttäreinään prinsessaksi kakun ja kukkien kanssa joten me muut tietenkin heittäydyimme mukaan tähän. Prinsessa kakkua ja hain kukkakaupasta kimpun josta totesin, että haluan sen olevan mahdollisimman prinsessa. Ihanat ihanat illanistujaiset kaikkea hyvää ja makeaa napostellessa ja inhimilliseen aikaan puolen yön aikaan kotiutuessa.

Onneksi olkoon vielä kerran kultaseni <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!