14.12.2011

Mark's&Spencer

Minä yksinkertaisesti rakastan tuota Lontoossa pääkauppanaan pitävää tavarataloa. Aina kun olen Britanniassa vierailen kyseisessä tavaratalossa, mutta samalla olen myös oppinut tästä kesästä lähtien tekemään heiltä nettiostoksia. Kotinörtille tilasimme vaatteita syksyllä, itse olen tilannut muutamia vaatteita ja oikeastaan viime kuussa minä sitten riehaannuin pahemminkin tilaamaan sieltä. Tilasin nimittäin melkein kaikki joululahjani kerralla samasta tavaratalosta.

Siinä sitten raahasin pakettia kotiin. Viimeisimmät paketit saapuivat eilen, kun tein vielä muutamia täydennyksiä hankintoihin. Seuraavaan olen kuvannut juttuja, jotka tilasin itselleni. Tietenkään en joululahjoista ole kuvia ottanut, jotta pysyvät vielä yllätyksenä.

Miksi tilaan ulkomailta? Yksinkertaisesti hinnan takia. Samoin kun sen takia, että saan erilaisia juttuja. Saan kirjoja halvemmalla. Saan vaatteita halvemmalla. Samoin saan erilaisia kuin kaikilla muillakin. Ehkä se on se heikkouteni, sen verran ulkomailla reissanneena, että tykkään siitä, että ihan kaikki ei ole samanlaista kuin muilla. Toisaalta saan myös istuvia vaatteita Briteistä paremmin kuin Suomesta, ovat oivaltaneet siellä, että naisella on lantio. Kun sanon paremmin, tarkoitan paremmin lompakolleni sopivilla hinnoilla.

Tämän kauhean perustelun jälkeen jonka jälkeen silti kuulostan omissakin korvissani jupilta, niin niitä itselleni tilattuja juttuja:


Rakastan kielon tuoksua ja kun yhtäkkiä ilokseni havaitsin, että hei, niiltähän saa kosmetiikkaakin, niin en voinut vastustaa tätä ihanaa käsienpesuneste ja -rasva yhdistelmää. Ei varmaan mikään fiksuin tilaus ja Kotinörtille pitää varmaan ostaa joku miehekkäämmän tuoksuinen saippua kuin tämä hento kielo, niin minä ihastuin tähän aivan samantien.


Kuiva talvi-ihoni kaipaa välillä reippaampia tuotteita ja mielenkiinnosta lähti kokeiluun tämä hennon mangon tuoksuinen vartalovoi. Yhden kerran kokeilun perusteella se on ainakin toiminut ihan hyvin.
Nämä ihastuttavat siniset tuikkulyhdyt lähtivät samantien tilaukseen kun ne vana bongasin. Pidän sinisestä lasista ja nämä pääsivät ainakin näin ensialkuun koristamaan Kotinörtin askartelemaa huivihyllyä.


Viimeisimpänä, joskaan ei missään nimessä vähäisimpänä ovat tämmöisellä kuosilla olevat kotihousut. Semmoiset flanelihousut joita on pyjamissakin. Aivan ihanaa kangasta ja todella pehmeää. Heräteostoshan se tämäkin, mutta edelliset flaneliset olivat sen verran huonossa kunnossa, että uusien hankkiminen oli ajankohtaista. Se olisi ollut joko verkosta tai kotimaisesta kaupasta.

Näin siis omat ostokseni. Vielä on yksi neule esittelemättä ja myönnän, että tein sinne eilenkin tilauksen. Ei mitään isoa mutta vähän itselleni jotain. Ai minäkö shoppaisin liikaa? Hyvin usein ainakin.

4 kommenttia:

 1. Sisareni toi Mark's&Spencer:ltä lapsille ihania vaatteita, kun hän ole Englannissa .Tytölle aivan ihanan mekon joka on säästetty.
  Mie kans ajattelin, että nyt loppuu shoppailu, tänään (taas) löysin ihanan puseron,huivin ja rannekorun.
  Jolulahjat on hankkimatta, yritän pitää jotenkin homman kurissa...
  Sinulle on haaste blogissani.Käy tsekkaamassa.

  VastaaPoista
 2. Se on kyllä vaarallinen paikka tilata mitään. Hyvät kokotaulukot kun takaavat, että vaatteet ovat istuvia ja toimivia. Joululahjat on täällä päässä onneksi jo hankittu, joten voi ostella itsellekin. Suurempi ongelma on kaikkien tavaroiden mahduttaminen eri paikkoihin.


  Kuvia haluan ehdottomasti nähdä shoppailustasi, huiveja ei mielestäni ole koskaan liikaa ja koruthan menevät pieneen tilaan...

  Haaste ilmestynee tännekin puolelle vielä tänään. Kiitos siitä :)

  VastaaPoista
 3. Taisin jossain vaiheessa omassa blogissani jo kertoa, kuinka oma mieheni ostaa joka Lontoon reissultaan Mark&Spencerin Oxford Streetin myymälästä kauluspaitoja. Niissä on vaan sitä jotain, mitä ei muissa paidoissa ole. Mulla on joululahjat vielä miltei hankkimatta.. No, viikonloppuna sitten.. Onhan tätä aikaa;)

  VastaaPoista
 4. Niitä ihan samoja kauluspaitoja sitä on tänne tilailtu Kotinörtille. Ihastui kerralla yhteen, joten lisää oli vain saatava. Nyt on sitten muutamakin kauluspaita tilattuna ja saa melkein pitää kiinni, ettei mene lisää tilaamaan (kaikkea tarvitse uusia kerralla sanon minä).

  Kyllä ne joululahjat vielä ehtii, sitä vaan oli pakko ajatella aikaisemmin kun tilasi ulkomailta, että varmasti ehtivät. Toisaalta vihaan jouluruuhkia niin paljon, että ei tee mieli semmoiseen tukeakaan.

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!