7.12.2011

Miami Vice

Koska se mies todella muutti saman katon alle, niin olen viettänyt iltojani täällä päässä niinkin mielenkiintoisissa merkeissä kun kokoamalla erilaisia kalusteita. Tai ainakin koettamalla auttaa niiden kanssa. Samaan syssyyn meni sitten kunnon joulusiivous hyllyjen pesua myöden, joten tulipahan siivottua kunnolla. Paljon ei siis ole kirjoitettavaa, liian väsynyt ollut fyysisestä rasituksesta (siivous näemmä on kunnon jumppaa).

Jotain olen kuitenkin tehnyt, nimittäin katsonut Miami Vice sarjaa aina pari jaksoa iltaisella. Sitä alkuperäistä kasarijuttua nimen omaan. Sarja innoittikin sitten tekemään jotenkin edes sitä muistuttavat kynnet:Eli pinkkiä pohjalle ja vähän sitten jotain palmun näköisiä haituvia siihen koristeeksi. Laiskat kynnehän nuo, mutta jotenkin on ollut sellainen olo, että nyt on ollut kodin vuoro vähän aikaa ja puhtaassa ja organisoidussa asunnossa on taas helpompi keskittyä muihin asioihin, kuten vaikka itseensä. Eli koetetaan taas huomisesta eteenpäin terästäytyä tämän kanssa.

Eli taattua kasaria:

2 kommenttia:

  1. Oi Don Johnson oli ihana<3. hox:oli.
    Kivat kynnet, mieki saan maanantaina geelit kynsiini! Kokemusta on yksien rakennekynsien osalta,ei niinkään hyvät olleet. Joten kokeilen nyt niitää geelejä....

    VastaaPoista
  2. Geelit ainakin kuulemani mukaan ovat hyvät ja toimivat, muutamalla ystävällä sellaiset olleet. Itsellä vielä ovat harkinta asteella :) Raporttia sitten vaan miten toimivat.

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!