Rauhallinen vapaa viikolla

Monessa blogissa oli heti Itsenäisyyspäivän jälkeen kasoittain kuvia Linnan juhlista. Minkin katsoin ne. En aio laittaa tänne kommentteja. Katson ne joka vuosi, sillä kummisetäni on siellä virkansa puolesta. Olen katsonut ne jo ennen kuin hän oli siellä. Se on perinne katsoa ne. Kyllä, arvostelen niitä pukuja, mutta olen koettanut pitää ne tiedot itselläni, sen suuremmin niitä jakamatta. Mutta sanottakoon, että katson mm. puvun kantajan ikää sen kanssa sopiiko puku hänelle vai ei. Olen siis osittain eri mieltä kuin monet muut ja muutenkin, ei nyt siitä sen enempää.

Itsenäisyyspäivääni kuului tänä vuonna rauhallinen aamu ja istahtaminen parhaan ystäväni luokse verrattomalle lounaalle.


 Neule: Esprit
Farkut: Evans (www.evans.co.uk)
Kengät: Kööpenhamina
Huivi: En aidosti muista, vuosia vanha eikä mikään merkkiversio, veikkaan Seppälää

Näissä vaatteissa lähdettiin liikkeelle. Ei mitään ihmeellistä, perus rennot vaatteet päällä. Eipä siellä mitään ihmeellistä tarvitse ystävälle mennessä. Tärkeämpää itselleni on kuitenkin se seura.


Tuliaisiksi haimme Kotinörtin kanssa tylsästi Enkeli-suklaita. Olisin halunnut jonkun kukkajutun ennemmin, mutta koska havahduin tuliaisiin vasta tiistaina, niin ei mikään paikka ollut juurikaan auki. Paitsi ABC jolta saattoi noukkia näitä hyviä mukaansa. Onneksi tiesin ystäväni pitävän näistä.



Ihana emäntä oli loihtinut kerrassaan ihastuttavia poropiiraita fetasalaatin kanssa. Piirakat olivat todella maistuvia, jos joku haluaa reseptiä, niin voin kysäistä, jos hän siitä suostuisi luopumaan. Jälkiruokana oli kerrassaan maittavaa punaherkukka-karpalo yhdistelmä. Sopivan kirpeä ja samalla suussa sulavan makea.

Vietimme ihastuttavan ihanan iltapäivän jutellen rauhassa ja syöden hyvin. Näin siis omalta osaltani Suomen synttärit sujuivat.

Kommentit