3.12.2011

Teatteri torstai

Torstaina oli vuorossa teatteri, mutta sitä ennen luonnollisesti siirtyminen töihin. Vaatteiksi olivat keskiviikkona valikoituneet suosikit, joten vaatteissa oli helppoa olla.Bleiseri: Mexx
Mekko: Monsoon (Dublin)
Huivi: Stockmann
Saappaat: Evans (Dublin)

Näillä mentiin torstaina. Muutama lukija on sanonut, että vaikutan kaventuvan koko ajan ja vaikka olen tätä vähätellyt, niin aloin eilen miettimään, että taidan oikeastaan olla kaventunut. Tuossakin mekossa nimittäin on väljää tilaa. Toki blogi on opettanut poseeraamaan myös paremmin eli peittämään ne kehon huonommat puolet. Niinpä minä sitten eilen kokeilin, en suinkaan vaa'an kanssa vaan erään vaatteen kanssa. Myönnän vyötärön ympäryksestä on lähtenyt noin 8cm pois. Mitenkö tämä mitattiin? Korsetin kanssa ja miten pitkälle sen sai kiristettyä vanhoista nauhoista.


Tarkoitukseni ei siis ole missään vaiheessa ollut laihduttaa. Jätin hiilarit pois. En kokonaan, joten ei voi sanoa, että karppaisin. Mutta arkipäivistä ne ovat kadonneet melkein kokonaan. Viikonloppuisin saa sitten herkutella, ei tosin leivällä koska siitä en varsinaisesti pidä eikä pastalla tai riisillä (koska niitä ei enää tee kauheasti edes mieli), mutta perunalla saa. Jos joku haluaa voin koettaa kuvata erilaisia ruokiani joita syön viikon aikana teille, jos siitä saisi jotain käsitystä siitä miten syön. Periaatteessa se kuitenkin toimii niin, että syön ensimmäiset hiilarit vasta 18:00 jälkeen illalla. Minä en kykene siihen, että söisin vain aamuisin hiilareita, olen ilta-ihminen. Mutta joo, näin siis kavennus täällä toteutettu. Syön edelleen hyvällä omalla tunnolla karkkia ja muuta mussutetavaa, määrät ovat pienentyneet, joten sekin varmasti vaikuttaa. Miten tähän päästiin? En oikeastaan tiedä. Minähän laihdutin viime keväänä ihan kaloreita laskemalla, kai sitä keho tottui. Mutta onko teillä halua saada ruokailuista kuvia ja erillistä kertomusta?Nämäkin periaatteessa liittyvät ruokailuun. Syön yleensä siis työpaikkaruokalassa, mutta torstaina valikoima oli sellainen, että en kokenut hinkua mennä sinne syömään. Koska kymmenen aikaan paistoi aurinko niin suuntasin 20min kävelylle kauppaan hakemaan lounaan itselleni. Takaisin tulo matkalla nämä kauniit valkoiset marjat kylpivät auringossa.


Illalla oli vielä vuorossa Kansallisteatteri ja näytelmä Musta purje, valkea purje. Lohileipää ja omenamehua ennen teatteria niin jaksoi iltaan saakka. Näytelmä oli omaan makuuni loistava. Tämä tosin johtuu siitä, että yksi suosikki lavanäyttelijöitäni ikinä on Terhi Panula, joka oli tässä näytelmässä pääosassa. Oikein hyvä päivä kaikkineen tuo torstai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!