12.12.2011

Viikonlopun loppu asut

Kun eilen tuli esiteltyä tuota perjantain vaatetusta, niin laitetaan tähän samaan putkeen nyt sitten myös lauantain ja sunnuntain vaatteet. Asupostauksia on tullut aika tavalla tänne, mutta niistä on vaan kaikkein helpoin ottaa kuvat. Ehkä minä joskus vielä opin ottamaan jostain muustakin kunnollisia kuvia.


Paita: Seppälä
Neule: Seppälä
Huivi: Stockmann
Farkut: Evans
Kengät: Esprit

Näissä vaatteissa lähdettiin lauantaina ensin shoppaamaan ja sitten kahville hyvien ystävien luokse. Tarkoitus oli tosiaan mennä ihan vaan kahville pariksi tunniksi, lopulta olimme kahdelta toista yöllä kotona istuttuamme todella hyvän ja naurun täytteisen illan hyvässä seurassa. Ei siis sen suurempaa, tämmöinen rauhoittumisviikonloppu.


Mekko: Awear
Neule: Seppälä
Kengät: Kööpenhamina

Eilen oli vuorossa istumapikkujoulut päivästä, eli yhdellä ystävällä istuksimme sunnuntain kunniaksi ja joimme kahvia ja mussutimme todella hyviä keksejä. Tämä on se mekko, joka jäi mietityttämään, että olisiko se toiminut talvellakin kun kesämekkohan tuo on. Mielestäni ihan hyvin noin vapaa-ajan asuna ainakin. Vähän se on nimittäin liian lyhyt töissä käytettäväksi versioksi. Rakastan sitä kuitenkin sen verran paljon, että haluan sitä välillä talvellakin pitää ja kun ei tämän kylmempiä ilmoja ole, niin tällä on vielä pärjännyt.

Nyt pyykin pesun lomassa oikein hyvää maanantaita kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!