5.1.2012

JackPotin neuleliivi ja lamppu

Mainitsin toissa päivänä Köpiksen merkinnässä, että ehdin kuin ehdinkin ostamaan JackPotin neuleliivin jonka olin bongannut saapuessamme. Niinpä se pääsi tänään käyttöön tiistaina ensimmäisen kerran. Kotinörtti otti paljon kuvia rappukäytävämme lattiasta, mutta kyllä minäkin niissä kuvissa näyn.Huivi: Stockmann
Paita: GinaTricot
Neule: JackPot
Fakut: Evans
Kengät: Pertti Pahlmroot

Tämmöinen ihastuttavan harmaa neule löytyi kaupasta ja rakastuin tähän kyllä aivan samantien. Minusta neule menee niin arkena kuin töissäkin ja yhdenkin käyttökerran jälkeen voin sanoa, että se on todella lämmin ja tykästyin siihen saman tien. -50% ei haitannut ollenkaan ostosteni tekemistä.Tässä nyt parissa kuvassa se Ikean lamppu jonka haimme maanantaina. Asunnossa on ainakin kunnolla valoa, en ollut edes tajunnut, miten hämärää täällä on, ennen kuin tämä saatiin kasattua. Ei sen kasaamisessa kyllä kauaa mennyt ja nyt on taas valoa kunnolla asunnossa.

3 kommenttia:

 1. Heh, huvitti tuo kuvauksesi kotinörtin kuvaamisesta. Meillä mies on samanlainen, että jos pyytää kuvaamaan, niin todennäköisesti kuva on rajattu niin, että kuvattavaa kohdetta näkyy vähemmän, kuin jotain muuta. Tai ei ole harvinaista, että jalat puuttuu kuvasta tms. Sen vuoksi harvoin jaksan miestä pyytää kuvaus hommiin, kun on niin "surkea" siinä. ;)

  Kiva tuo neuleliivisi ja Ikean lamppu näyttää myös hienolta. Mukavaa loppuviikkoa! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo neuleliivi ja muutenkin ihana asukokonaisuus :)

  VastaaPoista
 3. Riina: Kotinörtti on aika hyvä jo kuvaamaan, rajaamisen kanssa on vaan ajoittain noita ongelmia. Itse en ole saanut telinettä kameralle hankittua, niin vielä on luotettava noihin miehen kykyihin saada kuvia aikaan.

  Lamppu on ihan perus jalkalamppu, mutta yksinkertaisuus on oman sisustamiseni kannalta parasta ja siksi tähän olenkin tykästynyt suuresti.

  Reetta: Kiitos :) Se on kyllä ja todella lämmin liivi myös onneksi.

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!