9.1.2012

Joululahjoja itselle - Osa Rives Island

Vannon pyhästi, että tämä on viimeinen kerta toviin kun kirjoittelen ostoksistani verkossa. Olen tullut tulokseen, että teen ostoksia nykyisin mahdollisimman pitkälle verkossa. Tämä ei varmaankaan yllätä lukijoista ketään, mutta sen myönnän, että itseäni se kuitenkin jollain tasolla yllättää. Tänään sain kuitenkin pakettini River Islandilta. En ole heiltä aikaisemmin tilannut ja en usko, että tilaan uudemman kerran kovin herkästi. Jotenkin kauppa ei ollut sen tyylinen, jota itse haen. Näitä alennusmyyntejä sattui nyt vaan tulemaan vastaan sopivasti, että kannatti tilata. En tosin näin jälkikäteen ole ihan varma kaiken käytännöllisyydestä, mutta kerranko sitä...Rakastuin aivan totaalisesti tähän kunnon blingiin. Ei, tiedossa ei ole juhlia joissa pitää tätä, mutta se oli aivan pakko saada. En tiedä miten missä ja koska tällaista tulisi pitää, mutta tämä oli vaan ihan must. Niin kaunis kimallus.Täysin turha sinällään oli tämä keinoturkis kaulaliinakin, mutta jos vielä ei ole käynyt selväksi, niin nautin turkiksesta, teko sellaisesta etenkin suunnattomasti. Pehmeä <3 Tämä lähinnä pitkän takin kanssa pidettäväksi, koska huivejahan ei voi koskaan olla liikaa...Punaiset nahkahanskat olivat ostos, jota mietin pitkään, mutta lopulta tahdoin ne kuitenkin. Olen mestari hukkaamaan hanskoja, joten kun saan hanskoja edullisesti jostain, niin mielelläni sellaiset myös hankin. Katsotaan kauanko nämä säilyvät olemassa.Nilkkurikoristeet <3 Nämä oli pakko saada ja lupaan teille kyllä käytössäkin valokuvia näistä. Ihanat. Veikkaan tämän alkaneen siitä Nextin punaisesta mekosta, sillä olen haalinut näitä tyttömäisiä asuja muutenkin viime aikoina. Ei sillä, en todella aio pitää näitä kaikkia kerralla vaan yhtä kerrallaan, näistä en menisi silti vannomaan, että käytän:
Mutta ne oli vaan saatava. Tämä oli siis se ns. heräteostos tilaus, jossa tuli tilattua kaikkea mahdollista turhaa. Joten pakkohan nämä suloiset korvaläpät oli pakko saada. Ihanat. Tosin tässä jo mietin, miten rusetin saa irti, katsotaan jos alkaisi tuunaamaan.

Ihanaa maanantaita kaikille täältä turhuuksien keskeltä <3

2 kommenttia:

  1. Kirjoittele pois vaan! Näitä on mukava nähdä. Kivoja ostoksia. :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä nyt hetken aikaa pidettävä kukkaron nyörejä tiukemmalla, joten siksi ei tule kirjoiteltua niin paljon näistä. Jotain pientä kuitenkin aina tulee katsottua ja kyllä niistä sitten tasaisesti raportoin.

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!