14.1.2012

Kotinörtin synttärit

Eilen oli aika juhlistaa Kotinörtin synttäreitä. Ihmistä ei tämän ikäisenä ole tarkoitettu juhlimaan enää perjantaina ja sen seurauksena olimme ajoissa jo kotona (siis ennen kahtatoista). Sankari kuitenkin nautti pienen porukan illan istujaisista kunnon ruoka-annosten ja vielä tuopillisenkin saattelemana. Jos kuitenkin aion kertoa eilisestä enemmänkin, niin kyllä se vaan on aloitettava työvaatteista tämä kertominen:


Paita: Mark's&Spencer
Bleiseri: Dublin
Farkut: Evans
Kengät: Mark's&Spencer

Minä aloitin jo torstaina vienon taisteluni talvea vastaan. Hiljalleen aloin heräämään tästä talvihorroksesta, joten tässä nyt sitten sitä parhaillaan, kesävaatteita. Kesällä tuossa olisi koko vaatetus. Nythän tuohon sitten tuli eri kengät ja kunnon villakangastakki ja muuta.Kirkkaat värit kuitenkin piristävät itseäni ja koetan ainakin saada vähän iloa tammikuuhun muutenkin.

Kotona olikin sitten muutama tunti vaan aikaa ja koska sama fiilis jatkui kotonakin, niin aavistuksen keväinenhän tuosta asusta sitten tuli:


Paita: Zara
Bleiseri: Dublin
Farkut: Evans
Kengät: Pertti Pahlmroot
Laukku: Aleksi 13

Aika samoilla mentiin kun päivälläkin, vähän vaihdellen vain. Tuohon asuun olisi ollut olemassa aivan täydelliset avokkaat, mutta eihän niitä talvella tule jalkaan laitettua. Sen sijaan valinta oli järkevät ja lämpimät Pahlmrootin nilkkurit. Tuo laukku on kyllä yksi punaisista suosikeistani, ihanan tyttömäinen ja todellinen tila-ihme jonne mahtuu tavaraa ehkä hieman liikaakin.


Hiuksiin löytyi jo tuttu punainen kukka joka pelasti vähän sinne päin tehdyn nutturan. Se on kyllä noin suunnilleen pään kokoinen, en kiellä. Mutta jälleen kerran onnistui hämäämään huonoa hiuspäivää. Onneksi. Tarttee ajatella hankkivansa tällaisia enemmänkin. Miksi juuri kuulin, kuinka lompakkoni kauhistui ja joku verkkokauppa myhäilee tyytyväisenä...

Villahuivi: Äidin tekemä
Kaulaliina: Esprit
Takki: JAP Company
Lapaset: Vanhat, ei muistikuvaa mistä

Todellisuus iski siis kuitenkin vastaan. Äiti teki viime talvena tuollaisen tuubin, joka tulee kaulalle ja suojaa samalla hiuksia ja päätä. Kaulaliinalla koristeltuna se on hyvinkin lämmittävä yhdistelmä. Ei siellä mikään kevät ole vaikka kuinka koettaisin pukeutumisellani niin väittää.


Tällaiseen ilmastoon sitä sitten lähdettiin, eli lunta on ihan riittävästi tällaiselle kesää rakastavalle ihmislapselle, joka ikävöi kesäänsä suunnattomasti.

Suuntana oli Zetor ja pienen porukan illan istujaiset. Itse ostin Kotinörtille lahjaksi pukukellon. Hyvän ystäväni avustuksella tämä ihana kello ilahdutti Kotinörttiä.


Muutoin lahjaksi tuli toivottuja kirjoja ystäviltä. Ruokapaikaksi olin tarkoituksella valinnut kunnon annoskokoihin panostavan Zetorin, jossa miehet saavat kunnon kokoiset eikä toivottavasti jää kenellekään nälkä. Omalle lautalle löytyi lohta perunajuures muusilla ja jälkiruuaksi leipäjuustoa ja lakkahilloa. Annokset olivat kumpikin valtavia ja yksinkertaisten, mutta hyvien makujen sinfoniaa.Kaikkineen Kotinörtti piti illasta ja viihtyi hyvin, joka oli itselleni se tärkein asia. Zetorista oli suunta vielä Dublinerssiin yksille Guineseille ja sen jälkeen olimme kyllä molemmat valmiit mönkimään junalle ja kotiin. Mies kiitteli järjestämisestä vielä aamullakin, joten uskoakseni onnistuin sitten hyvin. Hyvä näin, itselle tärkeintä oli se miehen ilme kun totesin puolihuolimattomasti junassa "Ei muuten mennä kaksitaan syömään". Hih <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!