15.1.2012

Lauantain ja sunnuntain asuja

Tässä ei lauantain ja sunnuntain aikana ole mitään ihmeellistä tullut tehtyä. Siivottua, istuttua iltaa ystävillä ja tänään ulkoiltua kävelyn ja kenkien suutariin viennin merkissä. Ei siis mitenkään suuren suurta ja järisyttävää täällä päässä blogimaailmaa, mutta kyllä niitä kuvia on tullut tottakai otettua. Kotinörtistä on sukeutunut todellinen paparazi tuon uuden kameran kanssa, joten tässä sitten asukuvia nautittavaksi:


Neule: Mark's& Spencer
Huivi: Stockmann
Farkut: Evans
Kengät: Pertti Pahlmroot
Laukku: Longchamp

Tällaisissa vaatteissa lähdettiin viettämään iltaa ystäville. Tavallista istumista ja olemista, ei mitään suurempaa kuin hyvää juttelua ja erinomaista seuraa.


Päätin kuitenkin piristää tylsähköä asua viime vuoden puolella tilaamallani korulla. Kyseessä ei siis ole mitenkään aito koru, vaan ihan ehta muovinen halpis versio. Minä kuitenkin pidän siitä, nimen omaan piristämässä muutoin yksinkertaista asua. Huivia en toki pitänyt sisällä.

Tänään sitten paljastui tämä tuleva huippuvalokuvaaja puoli Kotinörtistä esiin:


 
Neule:  Vero Moda
Kaprihousut: Your's
Kengät: Gabor
Saappaiden koristeet: River Island

Tälle päivälle halusin kokeilla noita tilattua saappaiden ja nilkkureiden koristeita. Rakastuin niihin suunnattomasti, ei arkisin, mutta viikonloppuina piristämään vaatetusta. Valkoinen ja talvi kuuluvat päässäni yhteen. Tosin valkoinen kuuluu myös kesään, pidän väristä siis kaikkineen paljon. Kerrankin sai kuvat otettua ulkona kun oli riittävästi valoa. Mitenkään lämminhän siellä ei ollut.


Huivi: Marja Kurki
Laukku: Aleksi 13
Takki: JAP Company

Laukku on harvoin käyttämäni shopperi, jonne mahtuu tavaraa vaikka kuinka. Jotenkin sen käyttö on jäänyt vähälle, mutta oli kätevää viedä kengät tuossa suutariin ja samalla saada kamerakin kätevästi laukkuun sisälle. Miten ihmeessä te ihmiset kuskaatte järkkäreitänne? Missään fiksun kokoisessa laukussa?Huomatkaa kuinka kuvattava koettaa paeta paikalta poseerattuaan erinäisissä asennoissa riittävän kauan.

Hyvää loppu sunnuntaita kaikille <3

4 kommenttia:

 1. Nuo saappaiden koristeet on kyllä upeat ja laukku myös heti värin puolesta herätti ihastusta! :)

  t. duunakaveri P

  VastaaPoista
 2. P: Niistä tuli ihan mun suosikit, pitää kattoa jos laittaisin ne joskus töihin tullessa, niin näet livenä. Laukku on kyllä <3 Aleksi 13 viime syksynä -70% alessa ja mahtuu liikaakin tavaraa.

  Business Woman: Kiitos! Ihanasti piristävät talveani kyllä.

  VastaaPoista
 3. Ihana asu tuo toinen ja nuo saappaat on ihan mahtavat! Todella tyylikkään oot ollut liikenteessä :)

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!