Keittoa ja vaatetusta

Lupasin teille eilen lounaskeittoni ohjeen. Kyseessä ei siis ole ihan alusta saakka tehty tomaattikeitto, mutta en sentään osta valmiina versiona vaan koetan tehdä edes sinnepäin. Tästä reseptistä tulee kaksi lounasannosta:

Tomaattikeittoa ala Dahlia:


1prk Rainbow valkosipulilla maustettua tomaattimurskaa
2 sipulia
1prk ranskan kermaa
Vettä (sopivasti että tulee keittoa eikä sosetta)
Valkosipuli maustettua oliiviöljyä
Ripaus sokeria


Pilko ja kuullota sipuli öljyssä. Lisää tomaattimurska ja vesi sekä ranskankerma. Lisää sokeri taittamaan tomaatin vetisyyttä. Anna hautua noin 10min.


Siinä se sitten onkin. Lisään lounaalla keiton sekään puoli purkkia raejuustoa. Ei se mikään herkullisen näköinen keitto ole, mutta minulle se maistuu ja sitä tulee syötyä aika usein lounaaksi.


Neule: Next
Hame: UFF
Kengät: Mark's&Spencer

Tämä hame muuten lensi roskiin tämän käytön jälkeen. Alushameesta huolimatta sen kyky liimautua sääriin kiinni oli aivan uskomaton. Ei siis tarvetta tälle enää uudelleen. Toisaalta muutaman euron hinnalla ei menetys ollut mitenkään suunnaton. Näin siis toissa päivänä vaatetusta, koetin olla värikäs, sain aikaan hameen joka raastoi hermoja koko päivän.

Kommentit

  1. Mielenkiintoisia nuo ruokajutut :) Kuten omista postauksistani olet huomannut niin aihe hyvinkin lähellä sydäntäni...
    Paljon hyviä valintoja; raejuusto, oikea ranskankerma eikä mitään 5% kevytmautonsekoituksia, aiemman jutun "parta-ukkojogurtti", hunaja, viili...

    Hameen väri oli tosi kaunis. Harmi että oli takertuvaa sorttia. Olisiko toiminut kesällä paljaisiin sääriin?

    Olet yksi topten bloggareistani :) Vaikka en joka juttua kommentoi niin tarkkaan ne jokaisen luen ja syynään :D
    Tsemppiä jatkoon ja en itse ainakaan ota mitään paineita kirjoitustahdista.

    VastaaPoista
  2. Koetan aina välillä laitella reseptejä tännekin, vähän vaan huonosti niitä keksin ja uskoakseni jokaisella on jo perusruokien kuten makaronilaatikon ohje. Kovasti koetan luopua niistä E-koodeista ja siirtyä terveellisemmän ruuan puolelle. Ehkäpä niitä reseptejä seuraa vielä kun saan inspiroiduttua enemmän erilaisista resepteistä.

    Hame on kaunis, mutta muistin jo päivällä miksi se oli kaapissa hautautuneena, eli sähköistyy myös kesällä ja liimautuu jalkoihin kiinni. Valitettavasti se lentää pois epäkäytännöllisyytensä takia, vaikka muuten se ihana onkin. Vaatteissa siis jälleen luonnon kuidut suosikeiksi, tämä oli hintansa takia UFFilla hairahdus normaali linjaani ;)

    Ihanaa kuulla, että tätä blogia luetaan ahkerasti. Kyllä täällä kerran päivässä jaksetaan kirjoittaa, se aamulla kirjoittaminen ei vaan itselleni sovi näemmä ollenkaan, liikaa stressiä siitä, että herää ajoissa, etenkin näin talvella.

    Omaa blogiasi luen myös ahkerasti, vaikka heikomman laatuisesti kommentoinkin, mutta kyllä se päivittäin tulee katsastettua ja uudet jutut luettua :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!