13.1.2012

Väriä kynsissä ja vaatteissa

Kyllästyin olemaan harmaa ja saman värinen, jossain väsymyksen alhossa koetin piristää itseäni väreillä. Ei siis mitään sen suurempaa hätää täällä päässä, pitkähköä työpäivää vääntäessä lähinnä. Eilen koetin kuitenkin piristää olemustani sekä kynsilakalla että pirteimmillä vaatteilla:
Kynsille löytyi China Glazen 572 Exeptionally Gifted. Vaikka en ole pinkin ystävä missään muussa asiassa, niin kynsilakoissa se on kyllä yksi suosikeistani. Olen hiljalleen siis todella alkanut taas lakkaamaan näitä, toivottavasti tämä kestää tämä innostus kunnolla. Ihastuttavalla pinkillä siis mentiin, mennään edelleen. OPIn päälilakalla tuo kestää sen viitisen päivää ainakin kynsissä. Sopii minulle, en jaksaisi joka päivä näitä uusia.


Paita: O.I.S.
Bleiseri: Mexx
Vyö: Halonen
Hame: Your's
Kengät: Mark's&Spencer

Eilen sitten mentiin tällaisella yhdistelmällä. Vyöllä koetin tuoda pirteyttä muutoin niin ankeaan asuun. Oikeasti vyö on punaisesta trenssistä oikeasti, mutta meni minusta näinkin. Tykästyin asuun, olin taas jo melkein unohtanut kynähameeni olemassaolon, onneksi muistin sen taas. Hyvää vaihtelua niille housuille joihin olin jo pelottavaa vauhtia jumittumassa vaatetuksen puolesta.


Huonon hiuspäivän pelastajana toimi ponnariin kiinnitetty iso kukka. Evanssilta muistaakseni tilattu. Nutturan ja ponnarin kanssa nämä toimivat itselläni todella hyvin ja viime aikoina tästä ja vastaavista onkin tullut kampausteni pelastajia. Jostain syystä kyllästyin nutturoihin ja en ole pahemmin saanut uusiin kampauksiin ideoita, joten paljastetaan nyt sitten tämäkin "kikka". Vie huomion sinne päin sutaistuista hiuksista.

Pientä yritystä kohti kevättä näin tammikuussa, onneksi päivä on pitenemässä jo, alan minäkin herätä talvihorroksestani. Kunnolla toki vasta maaliskuussa, mutta tällaisia pieniä heräilyn hetkiä tulee kyllä.

Oikein hyvää viikonloppua kaikille <3

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva työasu, punainen vyö on särmikäs asun juju.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Viehätyin itsekin asuun enemmän kuin olisin ajatellut. Punainen vyö oli "vahinko", osui käteeni ensimmäisenä kaikista vöistä, kerrankin hyvä vahinko siis.

      Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!