21.2.2012

Asu jostain parin viikon takaa sekä helppo kampaus.

Totesin kansiossa olevan ihan julkaisukelpoisia kuvia asusta noin parin viikon takaa. Miksi tämä asu jäi julkaisematta, siihen on paha tässä vaiheessa vastata. Veikkaan kuitenkin, että on ollut "niin paljon muuta kirjoitettavaa" tai sitten ne ovat yksinkertaisesti vaan unohtuneet. Pidemmittä puheitta kuitenkin se asu:


Mekko: Monsoon
Vyö: Ikivanha, ei muistikuvaa mistä
Neule: Vila
Kengät: Tuliainen Äidiltä Saksasta

Koska kuvasta päätellen Kotinörtit on tämän ottanut ja kengät eivät todella ole työkengät vaan kuvausta varten jalkaan nappaistut, niin veikkaan tämän olevan toissa viikolta. Noh, perinteinen työvaatetus nyt kuitenkin, ei mitään sen ihmeellisempää. Tuo Monsoonin mekko on kyllä yksi suurista suosikeistani edelleen, vaikka tällä hetkellä onkin aavistuksen verran housu kausi menossa.

Suurimmaksi osaksi housujen suosio johtuu siitä, että en miellä polvimittaista hametta/mekkoa sopivaksi asuksi nilkkureiden kanssa kun kroppani malli on tämä mikä on. Katkaisee jalkani ikävästi ne nilkkurit. Ainoat järkevät kengät tuolla liukkaalla kadulla tällä hetkellä ovat Pahlmrootin nilkkurini, joten housuja tulee käytettyä sen takia. Liian tuoreessa muistissa on vielä viime talven liukastuminen Gaborin saappailla josta oli lopputuloksena paha tärähdys alaselkään ja kaksi viikkoa kipulääkkeitä.

Tein myös äärettömän yksinkertaisen kampauksen viime viikon loppupuolella:


Hiukset ponnarille, sen jälkeen se häntä letille ja letti kiinni muutamalla pinnillä. Tämä on uudelleen tehty versio hätäisesti äsken, töihin kyllä "aavistuksen" sileämpi kampauksia pyrin tekemään, mutta että saatte kuitenkin idean siitä millainen kyseinen kampaus on. Variaationa tein eilen kahdella letillä saman kampauksen. Oikein toimiva ja omaan makuuni juuri sopivan yksinkertainen, ettei tarvitse pahemmin hötkyillä aamulla vaikean tukkapäivän kanssa.

Muutoin tänään on ollut varsin tavallinen tiistai, muutosta kipeät lihaksetkin alkavat hiljalleen olemaan taas kunnossa ja paluu arkeen on tapahtunut ja juuri nyt nautin siitä.

2 kommenttia:

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!