11.2.2012

Asua eiliseltä sekä vähän tätä päivää.

Perjantaina heräsin aamulla aivan varmana siitä, että nyt on kevät ja siellä ei ole enää lunta. Voitte kuvitella, mikä oli pettymyksen määrä kun katsoin ikkunasta ulos. Se ei kuitenkaan estänyt kasaamasta keväistä asukokonaisuutta.


Bleiseri: Dublin
Neule: Esprit
Housut: KappAhl
Kengät: Mark's&Spencer

Tämän enempää kevättä ja seilorityyliä ei asusta kuitenkaan irronnut kun oli pakko ottaa huomioon myös rajoittavat tekijät, kuten ulkona paukkuva pakkanen. Vähän vierastan mustan ja tumman sinisen liittoa vielä, mutta ihan hyvä kokonaisuus tämä oli kuitenkin.

Tänään olen sitten toiminut kahden ystäväni muutossa työnjohtajana. Aavistuksen kipeilyn tuloksena en uskaltanut paljon kantaa, joten varustaudun työnjohtaja toimimiseen seuraavalla asulla:

Neule: Sokos
Huivi: Esprit
Laukku: Next
Farkut: Evans
Kengät: Pertti Pahlmroot

Muutakin menoa olisi ollut, tärkeämpääkin, mutta tämä voitti, muutossa sai rauhassa ottaa omalla tahdilla. Purin lähinnä keittiön astioita, laitoin muuttoporukalle ruokaa ja sitten sain toteuttaa sen ehkä kaikkein ihanimman homman: Asetella rakkaan Arkeologin vaatteita matkalaukusta ja muista laukuista kaappiin. Eivät ne varmaankaan ole siinä järjestyksessä mihin hän ne haluaa, mutta ne ovat kaapissa joka tapauksessa. Ihana homma, itselleni mieluinen ja lopulta kyllähän se aina auttaa, purki toinen mitä tavaroita tahansa.


Sanoin, että postissa tuli muutakin kivaa viikolla kuin kirjat, nimittäin tämä pipon ja kaulaliinan yhdistelmä. Ihanan lämmin ja kätevä. Myös hyvin keväinen hame, mutta siitä myöhemmin kuvaa, kun on oikeasti kevät.


Tässä vielä tilannekuvaa muutosta, eli toisen asunnon viimeiset tavarat pois lukien siivousvälineet.

Näin siis eilen ja tänään. Nyt ruokaa ja lepäilyä, illalla vielä iltaa istumaan muuttoporukan kanssa muuttopaikan naapurissa asuvien ystävien luokse.

2 kommenttia:

 1. Viimeksi iloitsit palautteesta, joten tässä taas. Tuo työasu on tosi jees, simppeli ja elegantti. Voi kun toimistoissa näkisi lisää tuollaisia! Vanha täti täällä vähän nyrpistää nenäänsä sille ilmiölle, kun usein toimistoissa näkee työntekijät missä vaatteissa sattuu, huolimattoman näköisinä ja vapaa-ajan asuissa :-(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta palautetta omasta pukeutumisesta on kiva saada, etenkin kun kuitenkin käytän aikaani aiheen miettimiseen. Tykkäsin itsekin pelkistetystä asusta, joten kiitos :)

   Minulla nuo vapaa-ajan vaatteet ovat aika lähellä työvaatteita, mutta vähän enemmän joutuu ajattelemaan töihin mennessä mitä pukisi päälle. Luulen, että hinku tietyn tyyppisiin työvaatteisiin on syntynyt jo kotona, äitini on samalla alalla töissä, joten totuin lapsesta saakka siihen, että töihin mennään eri vaatteissa kun missä mennään viikonloppuna asunnosta ulos.

   Toinen jonka luulisin vaikuttavan, ovat vuoteni kaupan alalla. Opiskeluaikoina tein S-ryhmän eri toimipisteissä töitä ja sen seurauksena totuin siihen, että työnantajan puolesta tulevat työvaatteet. Eli töissä ollessani ovat aina vaatteeni olleet eri kuin nk. sunnuntai vaatteet. Minulle se pukeutumistapa erottaa myös vapaa-ajan tehokkaasti työajasta.

   Ihanaa, että jaksat kommentoida :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!