9.2.2012

Asuja, asuja, asuja ja yhdet kynnetkin vielä.

Elikkä aina sille vaan ei voi mitään, asujakin on kiva esitellä, joten tässä nyt sitten tulisi versiot tiistai, keskiviikko ja torstai kerralla. Samoin tämä viikko on menty tiistaina lakatuissa kynsissä, joten laitetaan nekin esille. Tänään tuli myös uutta ja kaunista postista (kevääksi), mutta niistä kuvaa huomenna enemmän. Yksi meni suoraan kaappiin odottamaan kesää.


Paita: YourFace
Liivi: Evans
Hame: Next
Kengät: Mark's&Spencer

Tiistaina oli asukriisi, joten pariin kertaan suunniteltu lensi pois ja aamulla myllättiin puoli vaatekaappia läpi. On se vaan kumma, miten edellisenä iltana hyväksi katsottu asu ei vaan seuraavana aamuna näytä sitten mitenkään päin hyvältä.Paita: Seppälä
Neule: JackPot
Vyö: YourFace
Hame: Your's
Kengät: Mark's&Spencer

Keskiviikkona vielä palelsi töissä ja tuo JackPotin neule on vaan niin ihana, että ei sitä oikein osaa olla käyttämättäkään tällaisella kelillä. Kaikkiin muihin talvivaatteisiin olenkin sitten jo suunnilleen kyllästynyt, mutta en tähän.


Paita: Seppälä
Bleiseri: Mexx
Housut: KappAhll
Kaulakoru: Mark's&Spencer
Kengät: Mark's&Spencer

Nuo housut ovat ikuisuus suosikkini ja varmaan ihan yhtä vanhatkin. Niissä on tullut monta vuotta mentyä, mutta vielä ne vaan ovat kuosissaan. Enää noita ihania ei tietenkään sieltä saa, mutta olen vakaasti harkinnut, jos veisin nämä ompelijalle joka voisi ottaa niistä kaavat ja tehdä uudet samanlaiset, mielellään useammat.


Tällaiset kynnet sain tällä hetkellä aikaan. Eli Chinan violettia pohjalla ja vedin tuommoisella OPIn crackle lakalla siihen poikittain viivan. Minusta ihan kiva tuolla tavalla toteutti kyllä sen, mistä minä pidän kynsien koristelussa, nopeasti kivaa ja näyttävää. Minäkö kärsimätön? Hieman ehkä...

Odotan tässä UPSin kuskia joka on tuomassa kirjoani, soitti olevansa vartissa alaovella ja malttamattomana tässä odottelen, että menisi se vartti jo. Niistä kirjoista kuitenkin huomenna enemmän, itseni tietäen en enää konetta avaa kun ne saan käsiini.

Oikein ihanaa torstaita kaikille <3

2 kommenttia:

  1. HGousut on todellakin kivat, mutta niin on tuo liivi-hame yhdistelmäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Ihana saada näistä asuista palautettakin välillä :)

      Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!