3.2.2012

Hameita viikolta.

Jossain vaiheessa alkuviikkoa totesinkin, että olen ollut ruokottoman laiska kuvauttamaan vaatteitani tai oikeastaan mitään muutakaan tältä viikolta. Reipastuin kuitenkin tiistaina ja keskiviikkona sen verran, että Mrs Canada sai otettua asukuvat. Mitä viikkooni sitten muuten kuuluu? No mitä tällä pakkasella muutakaan kuin kotiin vikkelästi sen suuremmin mihinkään sisältä enää liikkumatta.

Ensiviikon lopulla pitäisi hellittää, joten sitä odotellessa:


Huivi: TieRack
Paita: YourFace
Neule: Vila
Vyö: Dublin
Mekko: O.I.S.
Kengät: Mark's&Spencer


Näissä vaatteissa siis mentiin tiistaina. Kuten kuvasta voi päätellä, meillä on edelleen aika viileä ollut koko viikon töissä ja kyllä siellä on saanut topata yli puolet enemmän villaa päälle kuin mitä kuvissa on. Vaikka sitä kuinka kuvittelee, että nythän on riittävästi päällä, niin ei sitten kuitenkaan ole. Tuo pitkä neule on kyllä yksi näistä kylmän ilman pelastajista.


Paita: Zara
Neule: Your's
Vyö: YourFace
Mekko: Your's

Jälleen mentiin pidemmällä neuleella ja hameella. Tykästyin oikeastaan  tuohon kokonaisuuteen sen verran, että ajattelin jo pitäväni kynähametta enemmänkin. Ainakin siinä vaiheessa kun pakkaset rauhoittuvat, tällä hetkellä tuo ei nimittäin ole missään nimessä lämmin tai muutenkaan suositeltava vaate. Silti pidin kyllä tuosta keskiviikon vaatetuksesta hyvin paljon.

Oikein hyvää viikonloppua sinne ruutujen taakse <3

P.S. Vinkataanpa vielä tästäkin: Laapalla oli blogissaan aivan ihastuttavan itse tehdyn huivin arvonta. Kannattaa ehdottomasti käydä vilkaisemassa, niin ihanalta se minusta ainakin näytti. Samassa on myös ko. huivin ohje, jos siellä ruudun takana on niitä, joilla puikot ja koukut pysyvät paremmin käsissä.

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis ja tyyllikäs tuo toinen asu! Jotenkin to sininen sopii hyvin tuohon kokonaisuuteen, tykkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Ihastuin siihen totaalisesti itsekin, jotenkin taas innostunut mustan ja kirkkaan sinisen yhdistelmästä. Siksipä tuollainen hamekin tulossa tilauksessa.

      Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!