5.2.2012

Ideat loppu?

Koko viikonlopun kun on viettänyt migreenin parissa kotona, niin postaus ideat on suurimmalta osalta loppu. Tottakai tästä päivästä saa kuvia kun vaan saan ensin kaikki blogit luettua ja suoriuduttua ulos saakka niitä kuvia ottamaankin, mutta ajattelin kysellä, millaisia postauksia te haluaisitte lukea täällä?

Välillä tuntuu, että päivän asujen postaaminen kerta toisensa jälkeen on puuduttavaa ja sitä tahtoisi jotain vaihteluakin saada laitettua. Haluan kuitenkin pitää blogin pinnallisena, joten mitään syvällisempää en halua myöskään tänne alkaa kirjoittamaan, muoti ja siihen liittyvät kun ovat rakkaita harrastuksia, eivät muuten mitään sen suurempaa.

Millaisia juttuja tahtoisitte lukea täällä? Onko jotain eritystä, jota toivoisitte, että kuvaisin tai johon keskittyisin enemmän?
Onko teillä jotain kysymyksiä, joita haluaisitte kysellä? Olla uteliaita?

Eli kokonaan teidän lukijoiden käsiin heittäydyn tässä sunnuntai aamun kunniaksi. Jos kyselyitä tulee paljon, niin teen kokonaan erillisen kyselyihin vastaus postauksen. Samoin koetan toiveiden mukaan postauksia toteuttaa.

Ihanaa sunnuntaita kaikille <3

6 kommenttia:

 1. Minulle keittiövinkkejä kiitos :) Lempiruokia & nopeatekoisia ja hyviksi havaittuja omia reseptejä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän niitä tässä tule vielä jaettua eteenpäin, muutama hyvä ruoka onkin olemassa jo takataskussa, ne vaan on onnettomasti jääneet kuvaamatta, mutta eiköhän tässä vielä ehditä kuvaamaankin ne.

   Poista
 2. Tuttuja tunteita. Ei asubloggaus ole niin kevyttä ja iloisen pinnallista kuin voisi olettaa, joskus se tuntuu melkein velvollisuudelta. Mutta kyllä se taas siitä, anna itsellesi lupa pitää bloggaustaukoa kun siltä tuntuu, sitten uusinnostuu taas.
  Suosittelen kaikkia kirjoittamaan asioista, joista on itse kiinnostunut. Silloin tekstikin on kiinnostavaa. Kaikki haluaisivat tietenkin tietää bloggaajasta kuka hän on, mitä tekee työkseen, perheasiat, yksityisjutut jne jne jne. Mutta sellaisten utelu ei sovi, sillä netissä kirjoittajalla on oikeus yksityisyyteen omissa rajoissaan. Liika avoimuus voisi johtaa jopa turvallisuusriskiin. Mutta kirjoita itsestäsi ja elämästäsi,mutta tietenkin niissä rajoissa jotka itse haluat pitää. Kivahan juttujasi on ollut lukea tähänkkin asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse koetan aika tiukasti rajata läheiseni pois tästä, ihan sen takia, että koska on pintaraapaisublogista kyse, niin koetan pitää sen keveänä. Koetan siis noudattaa viisasta neuvoasi ja kirjoittaa siitä, mikä minua kiinnostaa. Valitettavan usein vaan ongelma on siinä, että unohtan valokuvata kivoja asioita. Pitänee sen kanssa strempata taas :)

   Poista
 3. Voisit tehdä postauksen lempiasusteistasi, unelmavaatesäilytysratkaisuistasi, lempihajuvesistä/meikeistä, suosikkielokuvistasi, "miten pukeutuisin oopperaan/elokuviin/junamatkalle/saaristoristeilylle/eduskuntataloon/ravintolaan/sirkukseen (katsojana ollessasi)/ TV-ohjelman studioyleisössä/jne."-postauksia, unelmareissukohteeni Suomessa ja ulkomailla, mitä odotat vaikkapa tämän vuoden huhti-toukokuulta pukeutumisen suhteen yms. Ehkäpä näistä saisi jotain lisävaihtoehtoja postauksiesi joukkoon...(?) Kiva, kun pidät blogia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania ideoita, kiitos. Eiköhän näistä löydy toteuttamiskelpoista ideaa pitkäksi aikaa.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!