6.2.2012

Kuvia sieltä ja täältä, uusi Punainen sekä vähän reseptiäkin.

Jotenkin yhtenäisen merkinnän muodostaminen on vaikeaa näistä kaikista asioista, joten koetan sitten saada aikaan edes jonkinlaista selitystä näistä. Pahoittelen jo etukäteen mahdollista sekavuutta, mutta näin maanantaina on paljon mielessä ja tuhat ideaa päässä, mistä voisin kertoa.


Katselin tänään suurella haikeudella tuosta työpisteeni vieressä olevasta ikkunasta katon yli ulos. Siellä oli niin kauniin näköinen ilma että. Toisaalta myös viileä, vaikka ei lähellekään yhtä kylmä kuin eilen. Silti aavistuksen verran harmitti, että piti olla töissä sisällä eikä tuolla ulkona vaikka kävelyllä.

Töiden jälkeen suuntasin kuitenkin kohti Lentokenttää. Totesin tuolla Kahdeksan paljastusta kohdassa, että olen epävarma kuljettaja, etenkin näillä keleillä. Päätin tänään kuitenkin, että minä uskallan ja pystyn, joten niinpä minä sitten ajelin Kehällä ja Tuusulanväylällä ihan yksikseni hakemaan DHLtä pakettini, vaikka olisivat sen toki huomenna töihin toimittaneet. Voin sanoa, että matka hirvitti, mutta selvisin hengissä ja juuri nyt olen aika pirun ylpeä itsestäni, että selvisin.


Next toimittaa paketit siis DHL.n kautta mikäli maksaa luottokortilla, laskevat sitten electoronin olevan myös sellainen. Minähän hakisin mieluummin tuosta vieressä olevasta postista, mutta ei tämäkään haittaa silloin tällöin ajella. Olihan niillä sentään ilman postikuluja toimitus.

Tilauksesta paljastui:Uuden uutukainen kirkkaan punainen kiiltonahkalaukku jonka kanssa katsoin jo huomiselle työvaatteetkin valmiiksi. Rakastuin tuohon laukkuun kuvassa ja vielä enemmän livenä. Ihana <3 Samalla on siis menossa vaatekaapin raivaus joka tarkoittaa myös laukkujen raivausta, ne onkin kuvattuna jo ja lähtevät ystäväpiirille vielä tämän illan aikana kuvien kera myyntiin. Jos eivät tuttavani niitä halua, niin sitten on edessä Huuto.net tai suoraan kierrätykseen. Uusi laukku saa tällä hetkellä hymyilemään leveästi.

Sitten vielä ajattelin lisätä Kotinörtin ja Isäpuoleni suosikkiperunat ja miten ne valmistetaan eli ihan perus lohkoperunat itse maustettuna. Varmasti monella on resepti olemassa jo, mutta laitan kuitenkin vielä tämänkin tähän kun näitä taas viikonloppuna tein.


Lohkoperunoita kotona:
(pahoittelut mittojen epämääräisyydestä)


Sopivasti perunoita
Oliiviöljyä
Yrittmausteseosta
Suolaa


Lohko perunat kulhoon jonka pohjalla on oliiviöljy, suola ja yrittimausteseos. Kun perunat on (kuorineen) lohkottu kulhoon, sekoittele kulhossa perunoita hetken, jotta öljyä ja mausteita tarttuu kaikkiin. Uunissa 225 asteessa noin 30min tai kunnes ovat kauniin kullanruskeita.

Meillä syö tosiaan miesväki näitä vaikka joka ruualla ja ihanan erimakuisia saa vaihtelemalla tuota yrttiseosta.


Näin siis maanantaina, menen jatkamaan laukkuni ihailua ja pohtimista, että onkohan tuossa huomisessa asusuunnitelmassa sittenkään riittävästi vaatetta kylmään toimistoon.

3 kommenttia:

  1. Kaunis laukku, voin kuvitella että sopii sinulle täydellisesti. Ja kiitos ruokavinkistä :) Lohkoperunat ovat meilläkin yksi lemppariherkuista.
    Minullakin tuo Ikea-pussi-kasa odottelee inspistä... En millään saa aikaiseen latailla kamoja huutikseen...

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!