13.2.2012

Sunnuntai lounaalla.

Eilen nukuin pitkään ja tarkoituksena oli mennä auttamaan Arkelogia vielä purkamaan tavaroita (koska sitä pikkusälää on vaan aina). Arkeologiuu myös muutti kämppiksensä S.n (sama jonka kanareseptin jaoin pari viikkoa sitten) kanssa muutti siis alueelta X alueelle Y PK-seudun sisällä. Tämä alue Y on 10km päässä kodistani ja tänne alueelle sijaitsee oikein hyvät kulkuyhteydet ja sinne ei kauaa autolla hurauta. Tällä samalla alueella, alle 10min kävelymatkan päässä Arkeologista ja S.stä asuu myös Nna puolisonsa kanssa. Olemme siis hyvin lähekkäin toisiamme, fakta josta ainakin itse nautin suunnattomasti.

Joka tapauksessa, olin juuri saanut lopetettua sunnuntaisen aamupalani ja suunnittelemassa Kotinörtin kanssa kohti paikkaa Y suuntaamista ja henkistä valmistautumista kohti keittiön uudelleen järjestämistä kun S. soitti:

"Oliko teillä mikä aikataulu, T. (Nnan puoliso) kutsu meidät sunnuntai lounaalle, sanottiin, että ootte tulossa tänne, mutta teillekin kuulemma riittää sisäpaistipataa hyvin".

Sunnuntai lounas kera ystävien siis <3

Tunnissa olimmekin jo herkullisen ruokapöydän ääressä.


Herkullista sisäpaisti - suppilovahvero - pataa reilulla ruisleivällä ja jälkkäriksi:


Itse koottuja laskiaispullia. Luonnollisesti myös kermavaahtoa oli, se vaan ei kuvaan sopinut yhtä kauniisti kuin nämä.


Ilta jatkui vielä erilaisten lautapelien merkeissä ja muutenkin hyvää aikaa kuusistaan viettäen. Kaiken kaikkineen siis juuri sellainen sunnuntai, joka on todella minun mieleeni. Kiitos siitä kaikille rakkaille ystävilleni <3

Paita: Seppälä
Neule: Lindex
Vyö: Dublin
Farkut: Evans
Laukku: Esprit

Niin tosiaan, Kotinörtti kuvasi vaatteeni ennen kuin lähdimme, näissä suunnattiin siis mitä mainioimmalle sunnuntai lounaalle. Näitä päiviä lisää, kun todella voi tuntea olonsa rentoutuneeksi ja viettää päivää rakkaassa seurassa. Kummasti jaksaa taas työviikon eteenpäin.

2 kommenttia:

 1. Kauniita nuo tulppaanit ja tyylikäs asu sulla taas ollut! Ihana tuo neuletakki!

  Hitsi kun tässä sairastelun ohessa ei ole oikein muiden blogejakaan ehtinyt lukea. Täytyy nyt vähän kiriä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia asun puolesta :) Tulppaanit olivat kyläilypaikassamme, mutta niin kauniit minustakin, että pakkohan ne oli kuvata.

   Ei kipeänä oikein jaksakaan, nyt vaan omaa aikaa jossain vaiheessa ja blogien selausta kaikessa rauhassa :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!