2.2.2012

Unohtuneita asuja eli JackPotin voittokulku.

Nämä ovat viime viikolta kaikki, koneella kun nämä kököttivät. Olen jotenkin laiskistunut tällä viikolla asukuvien kanssa, mutta lupaan taas ryhdistäytyä, niin näette näitäkin työvaatteita ja muita, joita täällä päässä käytetään. Ensin kaksi vallan tuiki tavallista työvaatetusta:

 Paita: Dublin
Vyö: Dublin
Housut: Evans
Neule: JackPot
Kengät: Pertti Pahlmroot

Paita: Your Face
Neule: JackPot
Hame: Next
Saappaat: Gabor

Kuten siis näistä voi huomata, olen ruvennut vallan mielikuvituksettomaksi näiden vaatteideni kanssa. Lopulta kaapissani ei kuitenkaan ole niin paljon erilaisia vaihtoehtoja joita yhdistellä töihin sopivaksi. Pitänee koettaa katsoa kaappia uusin silmin jos sieltä jotain löytyisi.

Paita: Seppälä
Neule: JackPot
Farkut: Evans
Kengät: Pertti Pahlmroot

Näissä vaatteissa kannettiin sitten muuttolaatikoita, milloin neule päällä ja milloin ilman. JackPotin kumpikin neule on osoittautunut todella unelmavaatteiksi näin pakkasilla, ihanan lämpimiä kummatkin. Mutta onhan tämä nyt aavistuksen mielikuvituksetonta. Vielä tässä kuitenkin jotain uudemman näköistä koetetaan keksiä. Viimeistään sitten kevään puolella, kun pääsee käyttämään vähän eri vaatteita, eikä tarvitse ensimmäisenä aina ajatella sitä, että onko vaate lämmin vai ei.

Ei pitäsi urputtaa, mutta minä vaan olen kesä ihminen joka ei pidä pakkasesta. Onneksi nyt on alkanut paistamaan aurinko jo huomattavasti enemmän kuin vielä kuukausi sitten. Pelkästään aurinko piristää ainakin minua huomattavissa määrin.

5 kommenttia:

 1. Ihan passeleita talviasuja. Ollaan molemmat just nyt samalla villatakkilinjalla. Se on realismia näillä pakkasilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko se on realistisesti ajatella noilla keleillä. Takkikin vaihtui kelsiturkkiin kun mittari putosi riittävän alas.

   Poista
 2. Hei! Olen lukenut blogiasi pitkään ja nyt kirjauduin lukijaksi. Aloitin blogin http://sypressinvalot.blogspot.com kirjoittamisen vuoden vaihteessa ja sain ensimmäisen haasteen jonka haluan nyt jakaa sinulle.

  Terveisin Anneli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka,

   Ihanaa kuulla lukijoista. Kävinkin katsastamassa blogisi ja ilman muuta tartun haasteeseen vielä tämän viikonlopun aikana.

   Tervetuloa lukemaan jatkossakin :)

   Poista
  2. Heips taas!

   Samoin tervetuloa piipahtamaan, jos tälläisen alottelijan blogi kiinnostaa!
   Minä tulen ja usein :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!