6.3.2012

AW:lla Hovikuvaajan kanssa.

Tänään tein jotain kerrassaan poikkeuksellista ja menin autolla Helsingin keskustaan. Kyllä, se on minulle iso juttu. tilanne on kuitenkin se, että menin aamulla normaalia aikaisemmin töihin ja laiskana päätin, että minä menen autolla. Väistämättä tämä kuitenkin tarkoitti, että koska oli sovittuna Hovikuvaajani kanssa tapaaminen, niin keskustaan se oli vaan päästävä. Kyllähän siellä pärjää kun muistaa siellä ratin takana hengittää.

Keskustassa näin Hovikuvaajaani. Kyseessä on siis entinen kollegani, jonka käsialaa ovat kaikki blogin asukuvat alusta jonnekin lokakuulle saakka kunnes hän vaihtoi työpaikkaa. Vietin aivan ihanan illan jutellen ja aikakin meni aivan liian nopeasti.

Mrs Canada kuvasi päivän asuni jolla lähdin liikkeelle:


Huivi: Stockmann
Neule: Mark's&Spencer
Hame: Dorothy Perkins
Kengät: Mark's&Spencer

Tänään oli sininen päivä sekä ehdottomasti uuden kesähameen ensimmäinen käyttöpäivä.  Vähän se on liukasta materiaalia ja vielä jalkoihin tarttuvaa sellaista. Josko vaikka seuraavalla kerralla muistaisi alushameen sen kanssa.

Ruokapaikaksi valitsimme Casa Largon, jossa vaikutan käyvän erilaisilla koostumuksilla hyvinkin usein, mutta minä pidän paikasta ja sen ruuista. Muutaman valokuvankin ehdin ottamaan kunnes keskustelu vei liikaa mukanaan.
Näin siis täällä mitä mainioin tiistai, toivottavasti teillä on ollut siellä yhtä hyvä päivä tai ainakin rentouttava ilta.

Suuret kiitokset Hovikuvaajalleni loistavasta seurasta <3

5 kommenttia:

 1. Casa Largo on hyvä ja sijainti erinomainen!

  Me kävimme porukalla kokeilemassa Gaijinin ja voin suositella, ruoka oli todella hyvää, vaikka todella erilaista kuin mitä minä olisin keksinyt itse haluta :) Nimimerkillä voisiko italialaista syödä joka päivä ;)

  Blogissani on hieman kuvia Gaijinista http://therearelilactrees.blogspot.com/2012/03/ulkoruokinnassa-colourful-dining.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi olen katsonut Gaijiniä ja kuullut siitä paljon kehuja aikaisemminkin. Pitänee ehdottomasti saada aikaiseksi mennä sinne. Se on tosin tällä hetkellä listalla kohdassa "Tyttöjen kanssa syömään", Kotinörtit on kala ja äyriäis-allergikko eikä siinä tapauksessa tuo ole ehkä se paras vaihtoehto. Ehdottomasti kuitenkin kuullut siitä todella paljon vain hyvää.

   Casa Largosta pidän myös, sijainti on ihanteellinen ja menu mielestäni monipuolinen niin iltapalasta täyteen illalliseenkin. Hyvällä omalla tunnolla voi ottaa muutaman tapaksen jos ei ole kamala nälkä tai syödä pidemmällä kaavalla. Onneksi sinne pääsee pian taas uudelleen ystävän syntymäpäiville (itsehän kävisin pelkästään vain siellä ja Kappelissa jos minä saisin valita ravintolan :D).

   P.S. Italialaisessa ei ole mitään vikaa ;)

   Poista
  2. Minullakin sama tilanne, miestä ei sinne saa, eli muissa porukoissa ainut mahdollisuus :) Minä en ollut kuullut mitään, joten menin ilman odotuksia, mutta paikka oli kivan näköinen ja valaistus oli kuin suunniteltu annosten kuvaamiseen! (pöydän keskellä, ei omalla lautasella)

   Työkavereiden kuvaaminen sen sijaan ei oikein onnistunut, siihen valaistus ei ollut optimaalinen. Eipä ne olisi blogiin päätyneetkään, vaikka olisikin optimoitu ;)

   Casa Largossa on hyvät eväät ja loistava sijainti näin junamatkailijalle! Minäkin mielelläni menen sinne nykyisin, kovin moni muu ydinkeskustan paikka ei ehkä mene siihen "tahdon pian uudestaan" kategoriaan.

   Poista
  3. Voi kuinka kiva asu! Tykkään.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!