Kasa erilaisia kevään odotus asuja.

Kuten taisin jo maanantaina todeta, niin siinä missä olin väsynyt viime viikolla, niin tottahan Mrs Canada silti asuni kuvasi. Ne vaan jäivät jumittamaan kameralle. Tässä näitä sitten olisi, asuja viime viikolta ja viimeisin tämän viikon maanantailta. Yhteistä kaikille lienee kevät vaatteiden kaivaminen kaapista. Viikonlopun suunnitelmana onkin käydä vaatekaappi kunnolla läpi ja säilöä paksummat takit ja neuleet kunnolla pois, nyt kun vaan hakenut uutta tilalle uskaltamatta vielä viedä vanhoja pois. Nyt saa kyllä jo luvan riittää ja tervetuloa kevät vaatteet:


Paita: Vila
Bleiseri: Vila
Farkut: Evans
Kengät: Mark's&Spencer

Vilasta ostettu valkoinen bleiseri pääsi ensimmäiseen ja toistaiseksi vielä ainoaan käyttöönsä viime viikon puolessa välissä. Suurinta osaa talvenväreistä on sen kanssa vaikea yhdistää, ainakin omasta mielestäni, niin vielä hetken aikaa saa roikkua kaapissa. Vääjäämättä kun Staying alive alkaa päässä soimaan kun tuota kuvaa katson.


Mekko: Monsoon
Bleiseri: Dublin
Vyö: Isän vanha, Italiasta
Kengät: Mark's&Spencer

Vääjäämättä tiesin tämän päivän jälleen koittavan, viime torstaina kaivoin aamulla rakkaan kesämekkoni kaapista. En tiedä kauanko se vielä kestää hyvänä, mutta kyllä tuo Monsoonin mekko vaan on niin rakas ja käytännöllinen, että en siitä ihan mielelläni luopuisi. Itselleni ainakin myös harvinaisen värinen kesämekoksi ja siksikin niin rakas.


Neule: Mark's&Spencer
Mekko: H&M
Kengät: Tuliainen Äidiltä Saksasta

Eittäättä oli myös aika vetää tämä mekko päälleni. Viime kesän juhannusmekko palveli hameena kun laittoi neuleen päälle. vielähän tuolle naruolkaimiselle mekolle on aivan liian kylmä, mutta hameena se meni loistavasti. Ihana tuulessa hulmuava juhannusmekkoni. Vielä sitäkin voi ilman neuletta pitää.


Paita: Seppälä
Neule: JackPot
Vyö: Isän vanha, Italiasta
Shortsit: Seppälä
Kengät: Tuliainen Äidiltä Saksasta

Maanantain koitti sitten se päivä kun päätin laittaa shortsit töihinkin. Vielä vähän hakusessa, edelleen siis, shortsien käyttö, mutta ehkä opin sen vielä. Niille jotka eivät tiedä, hankin tosiaan ihan vaan "koska minä tahdon" metodilla shortsit viime syksynä ja vähän on saanut opetella, että minkä kaikkien vaatteiden kanssa ne oikein sopivat ja minkä eivät. Ostin sentään turvallisesti harmaat, enkä repäissyt jollain omituisella värillä.

Siinä keskiviikon kunniaksi asukuvia oikein kunnolla kun niitä nyt kerran kameralla sattui olemaan.

Kommentit

  1. TÄytyy sanoa, että tosi kivasti olet yhdistellyt asuja! Tuo musta-turkoosi kokonaisuus on tosi nätti ja pirteä ja wau mitkä sääret :D

    Hih, minäkin ostin shortsit tammikuussa (mustat) ja kerran jopa niitä käyttänyt. Yhdistin tuolloin raidallisiin sukkiksiin (musta pohja, leveitä vihreitä, punaisia ja sinisiä raitoja) ja isäntä hekotteli ja kutsui minua Peppi pitkätossuksi. No, miehen hymy hyytyi, kun Hesassa kaksi tarjoilijaa hihkaisi mun asua niin pirtsakaksi ja kivaksi. Että rohkeasti vaan shortseilemaan, mutta vähän outoa se on, myönnän, vaikkei se oikeasti ole yhtään hametta kummoisempi.

    VastaaPoista
  2. Pitää koettaa välillä piristää itseään väreillä, mitä pidemmälle kevättä mennään, kaipaan sitä enemmän värejä. Jossain vaiheessa loppu kesää alankin sitten kaipaamaan ruskeita ja harmaita :D Sääristä saa kiittää nuoruuden urheiluharrastusta (mustat sukkahousut toki pienentävät myös).

    En ihan tiedä mikä noissa shortseissa tekee käytöstä niin vaikean, ovathan ne vähän lyhyemmät kuin käyttämäni hameet, ehkä se on siinä. "Liikaa" jälkaa muka esillä. Ihana, että shortseja on arvostettu ja hihittelenkin täällä kuvailemallesi tilanteelle.

    VastaaPoista
  3. Tykkään tosi paljon tuosta JackPotin neuletakista, sopii sulle tosi hyvin! Ostin itsellenikin tämän innoittamana beigen b.youngin neuletakin Aleksi 13:sta alesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia :) Se on suosikkini kyllä, odottamassa syksyä kaapissa tosin.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!