7.3.2012

Kevään alku sekä kynsi-innostus.

Minä aloitin kevääni maanantaina kaivamalla pitkästä aikaa kevätmekkoni kaapista. En vielä kaikkia, mutta päätin, että on aika kaivaa niitä esille hiljaksiin. Vielä joutuu pitämään paksuja sukkahousuja ja neuleita, mutta joka tapauksessa maaliskuuta kunnioittaen kyseessä siis myös kesällä aktiivikäytössä oleva mekko:


Mekko: Awear
Neule: Mark's&Spencer
Kengät: Mark's&Spencer
Rannekorut: H&M

Tässä ihanassa kaunokaisessa siis vietin maanantain töissä. Kyllä näitä kevät ja kesävaatteita onkin kaivattu oikein urakalla. Vaikka vielä pitää pukea lämpimästi, niin kyllä ne on ollut ihana hiljaksiin kaivaa jo esille.

Kokonaisuudessaan sama mekko siis kesämaisemissa tämän näköinen:


Voi tulisi se kesä jo, saisi pukeutua noin ihanan kevyesti ja ennen kaikkea pitää päällä jotain muuta kuin saappaita ja nilkkureita. Myönnän, olen todella kärsimätön tähän(kin) aikaan vuodesta.

Sitten siihen otsikon toiseen aiheeseen eli kynsi-innostukseen, joka alkoi viime keskiviikkona lukiessani In-Style lehteä. Siinä oli maininta jostain muutaman vuoden takaisesta kynsitrendistä lakata "sormuskynsi" eri värillä kuin muut kynnet. Minä nyt en ole koskaan ollut mikään kauhean trendien seuraaja, mutta tämä tuntui hauskalta ja helpolta tavalta piristää perus manikyyriäni, joten tässä lopputulokset:


Keskiviikkona kynnet saivat violettia, tummempaa yksiin, vaaleaa muuten.


Eilen lakkaus oli vaaleanpunaista ja punaista. On toki vielä tänäänkin. Ihan kiva minusta tämä versiokin. Vähän edes erilaiset. Tietenkin näitä voisi koristellakin, mutta en nyt sentään niin pitkälle ole vielä päässyt.Ehkä sekin innostus taas joku päivä on edessä.

Miltä lakkaus teidän silmäänne näyttää? Toimiiko ollenkaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!