20.3.2012

Mekkohaaveita.

Minulla on ollut jo jonkun aikaa päähänpinttymä siitä, että haluan yhden, mielellään kaksi maksimekkoa. Omistan jo yhden sellaisen, jota viime kesänä käytinkin kohtalaisen ahkerasti.


Kyseinen mekko on ostettu Dublinista Awearsta. Liike joka ei ainakaan vielä toimita Suomeen, rakastan sen puljun mekkoja nimittäin. Onpas muuten äärimmäisen huono kuva, no kuitenkin. Mekko on toimiva ja matalien kenkien kanssa oikeastaan vielä parempi kun noiden korkojen. Olen kuitenkin alkanut haaveilemaan myös kahdesta toisesta mekosta. Tuo kuvassa oleva on nimittäin minusta sellainen, että sen kanssa ei oikein hienompiin juhliin mennä. No joko arvasitte, että kesällä on edessä ystävän häät ja jostain syystä minä haluan sinne pitkän mekon, mielellään kirkkaan värisenä (valkoisena ei tietenkään, en nopeasti ajatellen tiedä suurempaa loukkasta morsianta kohtaan kuin pukeutua itse valkoiseen pitkään mekkoon tämän häihin).

Koska omistan jo violetin version niin koetan välttää sellaisen hankkimista. Toki jos unelma yksilö "kävelee" vastaan, niin tiedän sen ostavani, mutta noin muutoin haaveissa ovat vihreä ja sininen, miksi ei turkoosi tai petrolikin, jotain tämän tyylistä:


Kuva: http://www.maxi-dresses.me.uk

Kuva: http://images.pricerunner.com

Halterneck versioita en voi käyttää, jotenkin vaan onnistuvan saamaan niistä aina niskani jumiin ja aikaan migreenin. Boleron tai huivin varmasti laittaisin käsien suojaksi, joten sinällään voisi mekko olla hihatonkin. Ylläoleva on juhlavammasta kankaasta, sellainen luonnollisesti, alla olevasa viehättää mallin yksinkertaisuus sekä värin kirkkaus. Tällainen on siis metsästyksessä, saa vinkata tänne päin, jos löytyy jostain. Suurin ongelma itselleni on siinä, että tahtoisin mekon olevan riittävän pitkä korkojenkin kanssa, nilkkaan jäävät mekot eivät vaan mielestäni toimi itselläni kovin hyvin (siksi tuotakin olemassa olevaa violettia on käytetty pääasiallisesti vain ballerinojen kanssa kun tuosta kuvasta tajusin miten hassulta se korkojen kanssa näyttää kun jää helma vajaaksi).

Sitten tahtoisin vielä sen ihan perus mustan maksimekon. Ihan sellaisen kevyen kesäisen mekon jonka kanssa voisi lähteä huoleti asunnosta ulos:

Kuva: http://www.maxi-dresses.me.uk

Joku tuollainen ihan perus kaunis simppeli. Näistä saa siis tänne suuntaan vinkkailla, jotenkin pitkät helmat ovat alkaneet houkuttaa, ulkona vallitsevasta kelistä huolimatta. Ei siis vielä, ei keräämään kuraa helmoihin, mutta kun on sulaa niin sitten.

Ihanaa tiistaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Löysin viime vuonna New Lookista kaksi kivaa maximekkoa, rennon sinisen ja hieman juhlavamman riikinkukkokuvioisen. Varmaan tiedätkin, että New Look ei tietenkään ole se laadukkain merkki, mutta yllätyin mm. tuon riikinkukkomekon ihan hyvälaatuisen tuntuisesta trikoosta.

    Kovin juhlavia New Lookin maxit eivät ole, mutta ehkä sieltä löytyisi se rento kesämekko? :)

    VastaaPoista
  2. Täytyy selvästi heidän valikoimaansa vilkuilla. Oikeassa olet, ettei sieltä häihin välttämättä sitä mekkoa löydy, mutta jos edes sen kesäisen rennon version saisi sieltä :)

    Kiitoksia vinkistä :)

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!