19.3.2012

Paluu lauantaihin - turkoosin riemuvoitto.

Muistatte varmaan perjantaina, kun opettelin sisustamaan kotiani, niin mainitsin käyneeni Pentikillä. Rakastuin siellä yhteen maljakkoon, mutta koska en kokenut välttämättä tarvitsevani uutta kukkavaasia, niin kauppaan jäi. Harmitti asia vielä lauantaina aamullakin, mutta annoin asian olla.

Kotinörtti kävi kaupassa yksikseen lauantaina ja arvatkaapa mitä:
Mies kiikutti oikein lahjapaketissa vielä kotiin saakka sen maljakon, jota olin huokaillen katsonut. Olipahan vielä ostanut sen täytteeksi ison kasan tulppaaneja:Kummasti piristi lauantaita kaikin puolin tällainen ihana lahja. Tästä ilahtuneena leivoinkin sitten miehelle Irlantilaisia voikeksejä, tyytyväiseltä näytti.

Itse askartelin viime viikon loppupuolella myös uuden avain nauhan töihin:


Kevät tulee ja turkoosi värinä viehättää suunnattomasti, niinpä koin tämän olevan oikea valinta ainakin tällä hetkellä tuon nauhan väreihin.

Hyvää alkavaa viikkoa jokaiselle, täällä viikkoa piristävät nuo tulppaani edelleen.

12 kommenttia:

 1. Kaunis maljakko! Huomaavainen kotinörtti, kun yllätti sut noin ihanasti ja vielä täytettä maljakkoon :). Turkoosi on munkin lemppari, astioissa lähinnä. Tyynynpäällisissäkin voisi olla kiva, mutta ei tuonne olkkariin sovi, kun kaksi seinää niin "bourdeauxia" ;). OI-oi, millaisia ne Irlantilaiset voikeksit ovat?

  Olet näppärä käsistäsi, kiva avainnauha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin aivan ihana, aamulla taas ihastelin sitä (ja meinasin myöhästyä töistä). Mullakin turkoosi on koruissa ja astioissa, vähän ehkä sisustuksessa muuten, mutta jotenkin en ole vielä kokonaan sen värisiä vaatteita ostanut.

   Irlantilaisten voikeksien ohje täällä: http://dahlianruokia.blogspot.com/2012/02/voikeksit.html

   Avainnauha on harjoittelua vielä, katsotaan jos saan visiota johonkin muuhunkin koruun, tällä hetkellä ei vaan meinaa aika riittää.

   Poista
 2. Nätti maljakko ja niin ihanat tulppaanit. Mukavaa viikkoa sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :)

   Samoin sinne hyvää viikkoa! :)

   Poista
 3. Ihanaa, kun ne miehet aina välillä yllättää. On ne niin kultaisia.

  Pitää miehille antaa vähän kredittiä myös siitä, ettei niitä varmaan pääsääntöisesti sisustus juuri kiinnosta. Jolloin siis kaikki kodinhengettäret voi vapaasti toteuttaa kaikkia omia sisustusideoitaan mman mielen mukaan :)) Niin meillä ainakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä miehellä on hyvin harvoja mielipiteitä sisustuksesta, suurimpana niistä se, että pinkkiä, oranssia tai keltaista ei saa olla sisustusväreinä. Itse en harrasta mitään noista väreistä, joten muutoin saankin sitten sisustaa miten parhaaksi katson :)

   Poista
 4. Mistä hankit korutarvikkeita ja onko ne kalliita? Valmiit kauniit avainnauhat maksavat Snö of Swedenillä maltaita..:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin omani täältä: http://www.helmikori.fi/

   Tuon nauhan kokonaishinnaksi taisi postikuluineen tulla noin 15€. Tekemiseen meni tunnin verran aikaa eli tarvikkeet eivät ole mitenkään kalliita, toki kalliitakin saa, mutta itselleni menevät varsin hyvin muoviset helmet, en tarvitse aitoja :) Helmikori toimittaa myös mielestäni nopeasti, tilasin tarvikkeet ennen neljää tiistaina ja tuo oli postiluukusta tupsahtanut jo torstaina.

   Poista
 5. Voi että, mun on nyt pakko kommentoida just tähän postaukseen koska Pentik<3 :D Maljakko on kyllä upea, voin vaan kuvitella kuinka onnellinen oot ollut tuosta lahjasta! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ilahduttaa edelleen. Yleensä en maljakoita pidä esillä, mutta tuo on kyllä jatkuvasti hyllyn päällä. Joko kukilla tai ilman. Joulun aikana se oli täynnä suklaata :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!