1.3.2012

Paluu tiistaihin.

Kuten tiistaina totesin, olin illalla syömässä. Tosin jotenkin oli rakas ystäväni sekoittanut Helsinki Syö viikkojen ajankohdan, joten ne eivät enää (tai vielä?) voimassa olleet. Se ei kuitenkaan estänyt meitä suuntaamasta aterioimaan suunnittelemaani paikkaan.

Ensin kuitenkin Mrs Canadan valokuvauksen tulosta tiistain työasusta:


Kauluspaita: Esprit
Neule: Seppälä
Mekko: Mark's&Spencer
Kengät: Mark's&Spencer

Ihastuin ideaan laittaa pikkumustan mekon alle lyhythihainen kauluspaita, joten tällä samalla asulla mentiin eilenkin. Tosin paita vaihtui siniseen Zaran paitaan. Siksi vain tästä kuvat. Minusta oikein toimiva kokonaisuus tällaisenaan. Varmasti lämpimällä kelillä ilman neuletta menisi, mutta vielä ei ole sellaiset kelit. Pitänee kokeilla sitäkin vaihtoehtoa.


Ruokapaikkana toimi Morrison's ja omana annoksenani Halloum kanaa ranskalaisilla. Ihana paikka, hyvää ruokaa kohtuu hinnalla ja hyvällä palvelulla. Ilta ei kuitenkaan päättynyt tähän...


... vaan suuntana oli vielä oluthuone Kaisla, jonne useampikin ystäväni kokoontui. Yksillä istumisen ja höpöttelyn jälkeen olin todella vähän kymmenen jälkeen kotona, että ajastetun merkinnän kirjoittaminen oli loistava idea.


Iris Coffee. Violettina? No ei, siinä on punaisessa lasissa oleva kynttilä takana, sen takia omituisen värinen, mutta muuten minusta hauska kuva. Näin siis meni tiistai. Tänään on ollut niinkin mielenkiintoinen päivä kun tiskivuori ja pyykkikasa ja niiden setviminen.

Onneksi huomenna on perjantai <3

1 kommentti:

  1. joo toi Irish coffee kuva on aika hauska! :) Hienoja kuvia ja mukavan tuntuinen blogi :)

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!