12.3.2012

Seitsemän kosmetiikkasyntiä.

Niin siinä sitten kävi, että heräsin tänään aamulla pää täynnä erilaisia ideoita blogia varten. Tauko johtui ihan puhtaasti töistä. Ylitöiden takia en jaksanut kotona iltaisin kun kaatua sänkyyn. Viikonloppuna nukuin kumpanakin yönä 12h ja siihen päälle vielä päikkärit. Uni tuli tarpeeseen, sillä ylityöt jatkuvat vielä. En tee mitään maailman haasteellisinta hommaa, mutta kyllä ne 9-10h työpäivät ainakin minua rasittavat, jo pelkästään paikallaan istuminen. Tähän kun vielä lisätään se, että Kotinörtti tekee 12h työpäivää vielä tämän ja seuraavan viikon ilmeisesti kokonaan, joten kovin paljon ei jaksa töiden jälkeen kumpikaan. Kuitenkin pyykit on pestävä, astiat tiskattava ja ruoka laitettava. Kehoni kaipaisi lomaa, mutta siihen on vielä aikaa hetken verran.  Valokuvat on kyllä otetu erilaisista asuista, mutta ne saavat nyt odottaa vielä hetken. Olen myös jokseenkin kyllästynyt laittamaan pelkkiä asukuvia, nukkumisen määrästä johtuen viikonloppuna ei juuri tullut muuten kuvattua mitään, joten niitä asuja sitten olisi. Myös viime viikolta töistä. Joten kun katselin Yuotubesta videota jossa puhuttiin Seitsemästä kosmetiikkasynnistä, niin innostuin kääntämään tämän blogiani varten. Vähän jotain erilaista siis.

Ideana on kasa kysymyksiä, jotka käsittelevät seitsemää eri kuoleman syntiä liittyen kosmetiikkaan. joten lähdetään liikkeelle:

Ahneus.

Kuva: http://mikkokaul.files.wordpress.com


Minä on kallein ja mikä on halvin kosmetiikkatuotteesi?

Mietin hetken aikaa vastausta tähän kalleimpaan. Varmasti Bare Mineralssin puuterit, mutta minähän tilaan ne Briteistä puoleen hintaan Suomen hinnoista, mikä siis lopulta olisi se kallein? Pitkän harkinnan jälkeen päädyin vanhaan Diorin viisikkoon. Sen olen ostanut Suomesta ja oikealla hinnalla, koska liki kaiken kalliimman tilaan, niin tämä viitisen vuotta sitten tehty investointi taitaa olla se kaikkein kallein.

Halvimmankin kanssa sain pohtia hetken, kunnes muistin täällä blogissakin esillä olleen glitter rajauksen. Tuota yhtä euroa halvempaa tuotetta en ainakaan keksi, että omistaisin tällä hetkellä. Harvemmin minä ainakaan mitään eurolla tai sen alle löydän, joten tuo on suorastaan ihana poikkeus.

Kaikkineen en tuhlaa mitenkään suuria määriä kosmetiikkaan, ennemmin vaatteisiin ja vielä enemmän asusteisiin. Kosmetiikkatuotteeni ovat sellaisia, jotka olen kokenut hyväksi ja joiden kanssa tulen toimeen hyvin.

Viha.

Kuva: http://www.kevinstilley.com

Mihin kauneudenhoitotuotteeseen sinulla on viha-rakkaussuhde?

Mietin tähän jonkun aikaa vastausta kunnes totesin tuotteen olevan ehdottomasti kuivashamppoo. Siinä missä se pelastaa rasvoittumiseen taipuvaisen tukkani kolmannen päivän aamuna (koetan siis pitää tätä tahtia pesujen kanssa, että joka kolmas tai neljäs päivä, että ei rasittuisi enempää), niin se myös saa niihin aikaan takkuja.  Vaaleiksi värjätyssä tukassani on helposti takkuja ja yksi takkujen tekijä lisää ei ole mitenkään kivaa. Silti siihen aina välillä sorrun, kun en jaksa taiteilla tukkaa kiinni niin, että ei näkyisi tuo rasvoittuminen. On muuten auttanut pesukertojen harvennus, hiukset voivat niin paljon paremmin.

Vaikein löydettävissä ollut kauneudenhoitotuote?

Minä en ole ihminen, joka näkisi jotenkin suuresti vaivaa kauneudenhoitotuotteeni eteen. Jos sitä ei ole, sitä ei ole ja hankin toisen. Eniten mietintää viime aikoina lienee aiheuttanut Kookosöljy, joka toimii silmämeikin poistajana ja hiusten kosteuttajana. Jouduin jopa ihan googlaamaan kaupan sijainnin josta tiesin sitä saavani. Siis ajattelemaan ainakin 5min pidempään mistä ja miten tuotteen hankin. Olen siis kohtalaisen laiska näiden kanssa.

Ylensyönti.

Kuva: http://img.mtv3.fi

Parhaalta tuoksuva/maistuva kauneudenhoitotuotteesi?

Oikeasti kysymys oli parhaalta maistuva, mutta en omista tuotetta, joka maistuisi jotenkin hyvältä. Sen sijaan noita tuoksuvia on. Lasken hajuvedet tästä pois, niin suosikikseni nousee The Bodyshopin mangon tuoksuinen suihkugeeli sekä Lushin sitruksen tuoksuinen suihkugeeli. Olen herkkä tuoksuille, joten kovin paljon näitä tuoksuvia tuotteita en voi käyttää, mutta aina joskus haluan niin tehdä ja silloin nämä ovat suosikkejani.

Laiskuus.

Kuva: http://tarkkamarkka.com

Mitä kauneudenhoitotuotetta/rutiinia laiminlyöt laiskuuttasi?

Jouduin tätäkin miettimään hyvän tovin, kunnes totesin suurimmaksi laiskuuden kohteekseni vartaloni säännöllisen rasvauksen. Tiedän, että vartalo tulisi rasvata kuten kasvotkin, säännöllisesti. En minä vaan. Ei aina vaan jaksa ja jos iho ei kiristä/kutise/vaikuta rasvaa tarvitsevan, niin todella helposti laiminlyön tämän tavan. Talvella myös laiminlyön ihan surutta kaikkia vartalon kuorintojakin. Vartalon hoitoon liittyen myös tietenkin talvisin tulee se jalkojen hoidon laiminlyönti. Eihän niitä kukaan kuitenkaan näe... Tämä siis se suurin ongelmani, vartalon hoito samalla rakkaudella kuin kasvojen. Ei todellakaan, ei minun laiskuudellani, joten sen kanssa on vielä tekemistä.

Ylpeys.

Kuva: http://rcspiritualdirection.com

Mikä kauneudenhoitotuote antaa sinulle eniten itseluottamusta?

Tässä kohdassa ei tarvitse miettiä. On tasan yksi tuote joka pelastaa päivän kuin päivän ja joka antaa itseluottamuksen lisäksi kirkkautta kasvoille ja kadottaa tummat silmänalueset. Punainen huulipuna. Toki se oikeasti mikään tehokirkastaja ole, mutta kaikkien katseet kääntyvät punaisiin huuliin eivätkä huomioi niitä mustia silmänalusia. Oma luottotuotteeni, jonka kaivan esille aina kun on sellainen olo, että ei vaan muutoin saa itsestään ihmisen näköistä. 

Himo.


Kuva. http://www.visakanv.com

Himon kysymys oli oikeasti mikä vastakkaisessa sukupuolessa viehättää sinua, mutta koska en koe sen liittyvän mitenkään blogin aihealueeseen niin päätin vastata kysymykseen:

Mitä kauneudenhoitotuotetta tahtoisit kokeilla?

Hienoa että keksin itse kysymyksen, mutta en sitten osaa kyllä vastata siihen. Yksi hoito, jota olen halunnut kokeilla on ripsien pidennys. Silmäni ovat herkät, eivät pahasti, mutta saan miettiä mitä ripsiväriä käytän. Siksi en sitä ole uskaltanut kokeilla. Se ei silti estä minua tahtomasta kokeilla. Ei nyt ehkä kovin himoon liittyvä kysymys, mutta parempaakaan tähän hätään keksinyt.

Kateus.

Kuva: http://www.savonsanomat.fi

Minkä kauneudenhoitotuotteen tahtoisit lahjaksi?

Olen todella, todella huono vastaanottamaan lahjoja liittyen kauneudenhoitoon, ellei kyseessä ole hajuvesi. Tiedän sen verran tarkkaan mitä haluan, että hajuvesikin saa olla aika huolella valittu, mutta vastaan sen nyt tähän kuitenkin. Hajuvesiä olen yleensä saanut lahjaksi kun olen kertonut minkä tietyn tuoksun haluan.

Vähän siis tällaista erilaista tällä kertaa. En uskalla vielä luvata, että päivittäisin tänne joka päivä jotain uutta ennen kuin saadaan töissä pahin suma purettua, mutta en ole unohtanut teitä, täällä ollaan edelleen.

Ihanaa viikkoa jokaiselle.

5 kommenttia:

 1. Tosi hyvä postaus. Niin moni kohta osui ja uppos. Täytyy tunnustaa, että olen viime aikoina suorastaan rakastunut ja tullut riippuvaiseksi kuivashampoosta. Mä yritän kanssa pidentää pesuväliä maks kahteen kertaan viikossa, mutta se on liikkuvalle (lue paljon hikoilevalle) tosi vaikeeta. Thank God for Dry Shampoo.

  Hauska aihe tämä muuten, ja kiva, ettei sulla postaustaukoa tullut sen pidempään ainakaan toistaiseksi. Jaksamisia sinne töihin. Kyllä se yleensä jossain vaiheessa helpottaa.

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia :) Vähän erilaisuuttakin kaipasin, vaikka veikkaan, että loppuviikko mennään aika tiukasti erilaisilla asupostauksilla, ihan kauheasti mistään muusta ei tässä ehdi kirjoittelemaan.

  Kuivashamppoo on kyllä ihana, mutta voi sitä takkujen määrää kun jos vertaan kertoihin ilman niitä. Siltikin se vaan tekee tukalle ihmeitä ja saa olonkin tuntumaan paremmalta. Joku väliratkaisu olisi siis keksittävä.

  Kyllä töissä helpottaa, tiedän toki senkin. Asioilla on onneksi deadline ja sen jälkeen kaikki palautuu normaaliksi. Vähän pitää vaan rajoittaa harrastuksia tässä siksi aikaa :)

  VastaaPoista
 3. Puhuvat kuvat! Hassua, tämä taitaa olla telepatiaa, minäkin juuri ajattelin joku pvä sitten että 7:stä kuolemansynnistä saisi kiinnostavaa postauspohjaa. Ja saihan niistä.

  VastaaPoista
 4. Ai niin, oli asiaa, jonka meinasin syntiesi vuoksi melkein unohtaa :-). Oletko huomannut, että Merja on aloittanut bloggaamaan http://aikuisennaisenbuduaari.blogspot.com/.

  Merja on selvästi vanhempi kuin sinä, mutta ajattelin että sinua voi kiinnostaa, sillä nyt teitä on kaksi rohkeaa, aikuisen ikäistä xl-naista mukana muotiblogeissa. Minusta se on hyvä juttu, että te uskallatte. Tv:itsekin L.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuo oli vallan hauska tuo idea miettiä vastauksia noihin kysymyksiin. Kovasti olen koettanut miettiä, jos saisi vaatteista ja/tai asusteista samaa ideaa aikaan. Pitää pohdiskella, jos saisi jokaisesta aiheesta kysymyksen, puolet alkaakin olemaan valmiina jo ;)

   Merjan blogiin tutustuin eilen pintapuolisesti jo, ajattelin tänään sitten tarkemmin katsella illalla, mutta hyvältä vaikuttaa. Mielelläni yritän laittaa ideoita itseni kokoisille ihmisille pukeutumisen suhteen, vaikka välillä se uusien ideoiden kaivaminen pääkopasta tuntuukin haasteelliselta.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!