2.3.2012

Unelmasta totta.

Joskus heinäkuussa tein tänne blogiin merkinnän, jossa käsittelin ajatusta siitä, että minulla olisi rajaton määrä rahaa. Mitä ostaisin? Listasin kolme asiaa ylös. Kyseessä siis ei ole se haaste, jonka otin vastaan ja laitoin eteenpäin tämän vuoden puolella vaan heinäkuussa samanlainen tekemäni.

En oikein osaa löytää sanoja tänne: Minä toteutin unelmani. Materialistisen ja itsekkään unelmani, yhden noista kolmesta asiasta. Se saapui tänään lähetin mukana aamulla, kun olin jo vetämässä kenkiä jalkaan lähteäkseni töihin:


Kuva ei tee sille oikeutta, yöpöydän lampun kova valo ei tee sille oikeutta. Silti minä rakastan sitä joka solullani. Se on pitkän ollut haave ja unelma, josta tein ihan itse itselleni totta. Istuin aamulla kyyneleet silmissä laukkuani halaten.

Lupaan helliä ja huoltaa sitä, vaikka viikonloppuni on täytetty liki minuuttiaikataululla, vaikka en ehtinyt sitä edes kuvaamaan kunnolla, niin se ei poista rakkautta, jota tunnen sitä kohtaan.

Enemmän kuin se tavara varsinaisesti, se on myös symboli sille, että pystyn, osaan ja kykenen tekemään unelmistani totta. On vaan omistettava pitkäjänteisyyttä (jota minulla ei ole) sekä kyky unelmoida (jota omistan enemmän kuin tarpeeksi).

Ihanaa viikonloppua jokaiselle <3

10 kommenttia:

 1. Oih, ihana! <3 Onnea uudesta kumppanista. Niin ja lisäkuvia meille, heti kun ehdit kuvailemaan. :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Koetin perjantaina ottaa lisäkuvia, mutta eiköhän niitä tule noiden kaikkien asukuvien kanssa otettua vielä vaan enemmän ja enemmän, että kohta kysytte omistanko enää muita laukkuja.

   Poista
 2. Oioioi, ihana Mulberry-unelmahan se siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se, itse vieläkin vähän hämmästynyt siitä, että omistan sellaisen.

   Poista
 3. Tervetuloa joukkoon, sunnuntaina sitten voidaan pitää Mulberry-lapsien iltapäiväkerho lounaan seurana!

  VastaaPoista
 4. Voi ihana! Itselläni myös tuo laukku haaveena. Mistä tilasit, jos saa kysyä?

  Ihanaa viikonloppua Mulberry-mussukka kainalossa :)
  t.Mapsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Briteistähän se.

   Olen ihan pökerryksissä vieläkin siitä, eilenkin silittelin sitä vielä ja tänään aamulla samoin. Ei ehkä olisi pitänyt tuota "sanoa ääneen" :D

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!