13.3.2012

Uusvanha harrastus ja sunnuntain aurinko.

Jaksoin minä sitten kaikesta nukkumisestani huolimatta kuitenkin jotain viikonloppunakin tehdä, nimittäin siirtyä sunnuntaina ystävän luokse iltapäivällä kahvittelemaan. Koska matkaa taitettiin autolla, niin uskalsin ihanan aurinkoisen plussakelin kunniaksi kaivaa sen rakkaan kevättakin eli trenssin kaapista:


Trenssi: Halonen
Huivi: Esprit
Neule: Mark's&Spoencer
Shortsit: Seppälä
Kengät: Pertti Pahlmroot
Laukku: Mulberry

Jännintähän tuossa kokonaisuudessa on nuo kengät yhdistettynä takkiin. Paksuimmista talvikengistäni kuitenkin kyse. Vaikka tuo katu oli sula, niin kaikki muut eivät, joten oli paras turvautua niihin kenkiin, joissa on kunnon pohjat. Paksuista kengistä huolimatta siis keväinen asu. Illalla kuitenkin vielä ripustin trensin takaisin kaappiin, ei meinaan kuudelta illalla enää ollutkaan kovin lämmin. Onneksi ei tarvinnut kuin autoon saakka saada itsensä.

Herättelin viikonloppuna myös vanhaa harrastustani, korujen tekoa henkiin. Joskus hamassa menneisyydessä viime vuosituhannella tuli muutamia koruja tehtyä ja ihan omaksi iloksi näit nyt sitten tulee väsättyä. Mahdollisesti muidenkin, ainakin lahjojen muodossa jos ei muuten.


Ensimmäisenä päivänvalon näkivät korvakorut ja samaan sarjaan tehty kaksoisrannekoru. Kyllä se taito olikin ruosteessa, mutta sain kuitenkin aikaan nämäkin ja heti olivat kyllä ahkerassa käytössä. Seuraavana projektina työavaimille kaulanauha, siihen tarvikkeet tilattiin eilen, saa nähdä josko saisi viikonloppuna sen aikaan.

Hyvää tiistaita kaikille.

9 kommenttia:

 1. Tuo takki on niin ihana ja sopii vallan mainiosti kevättakiksi! Mulberryn laukku on vaan täydellinen, siitä ei pääse mihinkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Odotan suuresti, että saan taas kaivaa takin kaapistaan. Tolla tuulella on kuitenkin odotettava jonkun aikaa, että takin saa kaivettua esille.

   Laukku on ihana, ei siitä mihinkään pääse :)

   Poista
 2. Kauniita koruja! Pidän myös asustasi ja etenkin tuo takki on ihana piristys. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Uusiin tilasinkin jo materiaalit, katsotaan kantaako innostus yhtään sen kauemmas, mutta ainakin vähän jotain uutta kivaa.

   Takki saa vielä hetken olla muualla, mutta kyllä tässä jo malttamattomana odotetaan, että sen saisi ottaa kunnolla käyttöön eikä vain satunnaisesti silloin tällöin.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Tulin nyt vuorostani visiitille ja olenhan minä aikaisemminkin täällä käynyt, mutta kommentoimatta.

  Hauska yhdistelmä shortseineen ja punainen takki on upea. Malli pukee sinua tosi hyvin. Meillä on näköjään sama harratus, korujen tekeminen ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa täällä käydä, vaikka ei kommentoisikaan :)

   Shortsit ja takki symbolisoivat kyllä itselleni kevään alkamista kummatkin. Koruista on myönnettävä, että en tee niitä mitenkään kamalan usein, mutta ihan mielelläni kuitenkin aina silloin tällöin ja etenkin ystäville lahjoiksi.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!