6.4.2012

Haaste Business Womanilta.

Ajoitettu postaus.

Sain viime viikonloppuna Business Womanilta haasteen, jonka mukaan minun kuuluu tunnustaa 7 random faktaa itsestäni. Olen tämän haasteen jo kertaalleen tehnytkin, mutta ajattelin tällä kertaa ottaa tämän noin teeman kannalta ja kertoilla teille random faktoja itsestäni, jotka liittyvät matkustamiseen.

Valitettavasti tähän postaukseen ei ole valokuvia tarjolla kuin muutama, mutta ehkä niitä reissuja vielä blogin kirjoittamisen aikana tulee lisää.

1. Matkustuskohteideni kiinnostukset ovat yleensä hyvin sidottuina paikan mahdolliseen historiaan. En ole rannalla makaava tyyppi vaan haen lomaltani paikallista historiaa, kulttuuria sekä tietysti myös shoppausta.

2. Olen matkustanut pienestä saakka mielestäni paljon, matkustan edelleen paljon. Olen siitä onnekkaassa asemassa, että Äitini ja Isäpuoleni laittoivat ennemmin rahaa kokemuksiin kuin esim. omakotitaloon.

Viime elokuulta Dublinista.

3. En kuitenkaan ole käynyt kuin kerran Euroopan ulkopuolella, täytin 18 kun olimme New Yorkissa.

4. Olen joskus asunut Englannissa, siksi Brittein saarten, etenkin nykyisellään Irlannin puolen kulttuuri on lähellä sydäntäni ja sinne mennessä ei tunnu niinkään siltä, että menisi ulkomaille kun menisi kotiin.

5. Työni puolesta en ole käynyt ulkomailla, tässä kuussa on tulossa kuitenkin yksi ja elämäni ensimmäinen ulkomaille suuntautuva työmatka. Koska se on ensimmäinen sellainen, niin olen täällä ihan innoissani. Tiedän, että useammin tehtynä se alkaisi varmasti maistumaan puulta, mutta näin ensimmäisellä kerralla se on vaan hienoa ja jännittävää.

Köpenhamista viime lokakuulta.

6. Koetan aina pakata mukaani mahdollisimman vähän, jotenkin en vaan meinaa siinä onnistua koskaan, tungen aina mukaani liikaa tavaraa koska en osaa päättää mitä tahtoisin pukea päälleni.

7. Saan myös tehokkaasti aina käytettyä matkabudjettini. en koskaan ylitä sitä (kuin ehkä muutamalla eurolla, alle kympillä kuitenkin) mutta viimeistään takaisin menomatkalla lentokentällä saan kyllä tuhlattua sen loppuun. Olen harjaantunut siinä vuosien saatossa todella hyväksi.

Tämän lisäksi haasteeseen kuuluu se, että haastaa muita tekemään saman haasteen. Liki kaikki blogit, joita luen, ovat tämän haasteen jo tehneet, mutta koetetaan josko joku ei olisi vielä (ainakaan siis minun muistini mukaan, ylimääräisenä tunnustuksena sanottakoon, että muistini on hyvä, mutta valitettavan lyhyt).

Haastan kuitenkin seuraavat:
Lindan Maajussin Morsian blogin takaa.
Minnan joka kirjoittaa Villa Hummelholm-blogia.

Haastettavia olisi vaikka kuinka, joten sen lisäksi haastan juuri Sinut, joka haluat tämän haasteen vain tehdä.

Hyvää ja rauhallista pitkäperjantaita.

4 kommenttia:

 1. Mukavia tunnustuksia olet tehnyt :)! Näitä on mun mielestäni aina kiva lukea!

  Oi, mikä yllätys! KIITOS blogiystäväni :), olen otettu tästä haasteesta!

  Mukavaa reissun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli jotenkin sopiva aihe tehdä tunnustuksia :)

   Ja tottahan haastetta pitää eteenpäin laittaa :)

   Poista
 2. Kiitos Dahlia haasteesta. Mitäs kaikkea erikoista sitä itsestään keksiskään? Loistava idea tehdä haaste jollain teemalla muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko oli keksiä jotain uutta kun edellisestä ei nyt niin kauaa aikaa ole :) Toki teemalla ovat tämän muutkin blogistat toteuttaneet, joten oma ei ideani ollut.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!