Lauantai.

Ajatuksena eilen oli kuvata mahdollisimman paljon, se onnistui kovin hyvin aamulla ja siihen se sitten jäikin. Tässä kuitenkin niitä palasia eilisestä, jotka sain kameralle tallennettua. Ehkä eilisen ohjelman huomioon ottaen ymmärrettävää, että valokuvaaminen ei ollut se asia, joka oli mielessä ensimmäisenä:



Rakastan viikonloppuaamuja kun ei ole kiire mihinkään. Viikolla syön aamupalani töissä (turkkilaista jugurttia ja hunajaa) ja juon kotona vain kupin kahvia. Olen ihmislaatua, joka ei saa heti herättyään aamupalaa syötyä, niinpä eilenkin tein kaikkea muuta tunnin verran ennen kuin tein aamupalan valmiiksi. Arjesta poiketen, viikonloppuna yleensä syön leipää, yleensä itse tehtyä leipää. Laitan usein loppuviikosta kaurarieskoja, niin perjantainakin. Voita ja juustoa muutaman leipäsiivun päälle ja että on hyvää, etenkin kun kierrätti mikron kautta leivän, niin melkein yhtä hyvä kuin uunituore versio.


Olen huomannut myös viikonloppuisin syöväni aamupalalla jälkiruuan. Pieni pala pannukakkua ja teelusikallinen kuvan hilloa siihen mukaan, niin on kyllä hyvää. Hillon saimme Kotinörtin kanssa joululahjaksi Nnalta ja hänen aviomieheltään ja eilen jo kyselin, mistä se on ostettu, koska tuo on niin hyvää ja purkki osoittaa loppumisen merkkejä uhkaavasti.


Luin eilen myös todella paljon blogeja aamulla, koska kerrankin oli aikaa perehtyä useaan sellaiseen. Sain niistä myös ideat siitä, miten pukeutua päivääni varten. Ihanaa joskus näinkin, että oikeasti saa vaan ideoita toisensa perään eikä tarvitse seistä vaatekaapin edessä miettimässä, että mitä tänään pukisi päällensä.


Neule: Nelly
Vyö: Lindex (?)
Farkut: Evans
Kengät: Esprit
Laukku: Mulberry

Huivi: Esprit
Takki: Sokos
Poncho: Sokos
Vyö: Esprit

Ensimmäinen, josta sain ideoita oli Preferitan kirjoittama postaus aiheesta Preppy. Eli yksinkertaisella mennään (tuo poncho ehkä liikaa tuossa, mutta siellä oli kylmä ja tuo on lämmin). Seuraavan idean antoi Linda kesähame-merkinnällään josta keksin yhdistää vyön tuon raitaneuleeni kanssa. Samalla se ratkaisi kenkäongelman kun joku vaatekokonaisuudessa sitoi kengät kokonaisuudeksi muun asun kanssa. Huivi ei enää sitten ollutkaan vaikea päättää.


Kampauksen kanssa mietin hetken, mutta päätin sitten yrittää. Olin lukenut ja ihastellut Minnan tekemään ranskista jo hetken aikaa. En ole vuosikausiin edes kokeillut ranskiksen takoa, mutta päätin yrittää, Minna kun niin kauniisti vielä kannusti ja tässä on sitten se lopputulos. Olen siihen ihan tyytyväinen, vaikka tuolla latvassa onkin tuommoinen hiuspörrötakku. Kivasti tuossa myös huomaa, miten juuret ovat ihan eri väriset kuin latvat, hauskan näköinen. Voisin ehkä joku arkiaamukin tuota kokeilla, siisti kampaus se kuitenkin on.

Lauantai ei kuitenkaan mennyt ideoita saadessa vaan nämäkin kuvat on jo puolen päivän aikaan otettu, edessä nimittäin oli reissu Pixien luokse:


Kotinörtin varustautumisesta voi ehkä päätellä jotain... Kyllä, edessä oli jälleen yksi ystäväpiirini muutto ja olimme menossa auttamaan. Kuten omista vaatteistani voi päätellä, kyseessä ei ollut vielä se tavaroiden kantamispäivä, vaan nyt fiksattiin tietokoetta kuntoon ja pakattiin vaatteita.


Saimme oikeastaan kaikki vaatteet kuljetettua uuteen asuntoon, samoin rekit. Uudessa asunnossa on aina sitä jotain, kuinka pää pulppuaa ideoita, miten sen itse sisustaisi. Luotan ystäväni makuun ja todella kauniiseen asuntoon muuttaa, onnekseni lähemmäs minua.


Keskellä muuttoa meille tarjoiltiin kahvin kanssa vaaleanpunaisia prinsessaleivoksia. Vaatteiden pakkauksessa ja kuljetuksessa ei toki mennyt koko päivää, vaikka rakkaalla ystävälläni onkin vaatteita todella paljon. Niinpä siirryimme Kotinörtin kanssa illalla Nnan ja tämän aviomiehen luokse iltaa istumaan ystävien kanssa. Sen verran muutto kuitenkin rasitti, että valokuvia en saanut sieltä enää aikaan.

Näin siis lauantaina, nyt rauhallista sunnuntaita vielä hetken aikaa ja sen jälkeen toiminnallisuus alkaa täälläkin.

Ihanaa Palmusunnuntaita kaikille! <3

Kommentit

  1. Oooo mitä kerrospukeutumista! Hieno, mannermainen yhdistelmä.
    Hiuksesi pääsevät tuossa kuvassa oikeuksiinsa. Todella kaunis väri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Päätin, että en alistu talvelle vaikka tuolla uhkaavasti nyt näyttääkin lunta taivaalta tulevan, mieluummin sitten trenssin päälle villaa pitämään lämpimänä. Toki jos huomenna on kinokset, niin kyllä yksi talvitakki vielä tuossa naulakossa on varmuuden vuoksi. Alan hiljalleen itsekin tottumaan tummempaan väriin kuin mitä se pitkään aikaan ollut, ihan kivaa vaihtelua, vaikka kai yleensä ihmiset värjäävät hiuksiaan kesää vasten vaaleammiksi.

      Poista
  2. Kiva postaus :)! Kuola valuen luin herkkuaamiaisestasi..Mä taas en käynnisty lainkaan, jos en heti aamulla ekaksi saa aamiaista.

    Kaunis asu! Ja hei, hieno ranskis! Ja edelleen hiuksesi näyttävät niin hyväkuntoisilta ja väri on kauniin luonnollinen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia :) Koetan kovasti saada kuvattua enemmän päivien aikana kun tähän saakka, monesti sen vaan tuppaa unohtamaan.

      Näemmä se ranskis onnistuu kyllä viikonloppun, mutta ei se arkena ainakaan näin maanantaina onnistunut :D Hiusten kunnon eteen on kyllä nähty töitä, nyt ne pitäisi vielä saada ylläpidettyä tuossa kunnossa.

      Poista
  3. Hyvältä näyttää! Hiukset erityisesti. Sulla on tosi kaunis väri hiuksissa. Näyttää luonnollisesti vaalenneelta, mikä ainakin mun silmää viehättä eniten. Harjoittelu tekee varmaan mestarin sen ranskanletinkin suhteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Luulen, että ranskiksen kanssa saa vielä harjoitella, mutta ainakin kertaalleen onnistunut niin onnistuu se vielä uudelleenkin, joten kiitos kannustuksesta, pitää jatkaa harjoittelua :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!