21.4.2012

Mustaa mekkoa - osat 3 & 4

Kun sain kerran pakattua ajoissa tavarat ja aamupalakin on menossa ja tässä on semmoinen puolisen tuntia aikaa, niin minä tulin ajatelleeksi, että voisin kuitenkin kirjoitella teille tälle viikonlopulle jotain, vaikka eilen totesin, että ei ole aikaa, niin näemmä kuitenkin on pikkaisen. Niinpä jatketaan mustasta mekosta, jota pidin uskollisesti koko tämän viikon neljä ensimmäistä työpäivää päälläni. Ette muuten arvaa miten ihanalta tuntui heittää se pyykkiin kun oli neljänä aamuna saman mekon päälleen pukenut. Kolmessa päivässä samaa vaatetta menee melkein oma rajani.

Mrs Canada kuitenkin töissä kuvasi uskollisesti kaikki mekkoversioni teille.

Keskiviikkona:


Mekko: H&M
Bleiseri: Vila
Huivi: Stockmann
Kengät: Deichmann (Kööpenhamina)
Rintakukka: Dublin (?)

Olen haaveillut jo useamman viikon värikkäästä bleisertistä, sellaista vaan ei ole vielä kävelyt vastaan, jonka minä tahtoisin. Niinpä koetin tuosta valkoisesta Vilastani saada vähän väriä irti lisäämällä siihen turkoosia mukaan.

Torstaina päädyttiin ruskeaan:Mekko: H&M
Neule: Seppälä
Vyö: Dublin
Korut: Lahja Äidiltä

Torstaina mentiin sitten ruskealla ja voin sanoa, että olin niin onnellinen siitä, että sain pukea viimeistä kertaa päälleni tuon mekon. Hassua sinällään, että se on yksi suosikeistani, mutta toisaalta ei sitä suosikkiruokaansakaan jaksa montaa kertaa viikossa peräkkäin syödä. Vaihtelu virkistää aina.

Hyvää lauantaita jokaiselle, me suunnistamme kohti eteläKarjalaa.

8 kommenttia:

 1. Kauniita asuja!

  Sinulle on tunnustus blogissani!
  crozzed.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, suunnistan katsomaan kunhan pääsen vieraisilta kotiin saakka.

   Poista
 2. Kylläpä mekko taipuu moneksi ;-D. On hyvä olla oleamassa tuollainen mekko, pelastaa varmaankin monelta "mitä pukea päälle" kriisiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se taipuu, valitettavasti vaan noita ei meinaa muistaa siinä vaiheessa kun ei ole mitään päällepantavaa. Ehkä tämän myötä muistaa taas paremmin.

   Poista
 3. Loistava perusmekko, joka todellakin muuntuu moneksi. Musta toi mekon ja ruskean neuleen yhdistelmä on tosi kaunis ja äärimmäisen mukavan näköinen. Vaikka jakut on tyylikkäitä, niin omani ainakin tuntuu aina vähän tönköiltä neuleisiin verrattuna.

  Eikös sulla ole enempikin kauniita mekkoja? Niistähän voisi vaikka kaikista tehdä sellaiset how-to-wear postaukset, niinkuin naistenlehdissä useesti on. Sulla on hyvä maku noiden vaatteiden yhdistelyssä ja asusteiden käytössä, joten tämäkin oli tosi kiva postaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se muuntuu, ihan on suosikkini senkin takia, koska on niin monikäyttöinen. Yleensä pidän enemmän ruskeaa syksyisin, mutta väri on mieleeni kyllä muutenkin.

   Hyvä jakku istuu ja siihen tottuu, tuntuivat itsekin tönköiltä alkuun, mutta nyt jo paremmin tottunut.

   Mekkoja on vaikka kuinka, ihan kaikista ei vastaavaa voi tehdä, ne kun ovat niitä juhlamekkoja, mutta enköhän keksi eri vaatteista noita postauksia vielä, mieleen nousi ainakin ensimmäisen farkut ja maksimekko.

   Kiitos. Maku tulee Äidin perintönä, joten sinne kiitoksia myös suunnattomasti.

   Poista
 4. Ihanaa, sanon taas että siis ihanaa kun kasvot näkyy kuvissa. Onkohan tuo Vilan bleiseri sama mikä mulla? Näyttää ainakin siltä. Ihania asukokonaisuuksia muutenkin taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin ajatella, että se on sama. Muistaakseni 40e ja Vilasta tosiaan ostettu. Kyllä sitä omaakin naamaansa on jo tottunut tässä katsomaan, onneksi näin, saa enemmän naamakuviakin laitettua esille. Kiitos kovasti, koetan saada lisää kokonaisuuksia esille taas ensi viikolla.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!