14.4.2012

Paljon pohdintaa sekä muutama asu.

Lupasin teille muutaman asukuvan tänään. Tällä viikolla olen ollut huono kuvaamaan, mutta olen miettinyt tätä bloggaamista paljon. Olen miettinyt sitä, miten saan ihanaa ja kannustavaa palautetta ja sitä, miten mielelläni palaan tämän pariin. Pääsiäisenä olin nettilakossa koska meillä ei toiminut netti hotellissa (teki muuten ihmeitä olla olematta "koko ajan" koneella), silti kun tilaisuus käväistä koneella tarjoutui, niin sen sijaan että olisin vaikka rynnännyt Facebookkiin, ryntäsin tänne blogin puolelle vastaamaa ihaniin kommentteihin. Tämä on kyllä ollut ja on edelleen yksi hyvä ja rakas harrastus.

Blogiin on kuitenkin tulossa uudistuksia. Puhuin Kotinörtin kanssa kohtalaisen kauan tänään aamulla ja tänään otetaan ensimmäiset kuvat, jos uskallan ne julkaista, jotka tulevat kasvojen kanssa esille. Edelleen tulee olemaan suurin osa asukuvista varmasti ilman kasvoja. Pääasiallisesti minulla ei ole niitä aamulla aikaa ottaa ja iltapäivällä ei ehkä ole naama niin edustuskelpoinen, että tahtoisin sen tänne. Olen todella tarkka omien valokuvieni kanssa. Haluan kuitenkin esiintyä teille kasvoillani edes silloin tällöin. Niinhän haluan katsoa ystäviäni silmiin kun puhun heille, niin myös teidän kanssanne.

Aion edelleen varjella omaa yksityisyyttäni, en kerro nimeäni vaikka se ei niin harvinainen ole, etteikö nimikaimoja olisi. Olen tottunut olemaan täällä Dahlia ja siitä nimestä pidän. En halua paljastaa tarkkaa asuinpaikkaani, vaikka jotkut ovat sen mahdollisesti jo hyvin päätelleet ostospaikkojeni perusteelle. Kunnioitan suunnattomasti sitä, että ette ole udelleet tarkemmin vaan olette antaneet minun puhua pääkaupunkiseudusta. Edelleenkään en kotiamme kuvaa sen enempää kuin mitä tällaisia pieniä välähdyksiä ostosten lomassa. Olen kotini kanssa todella tarkka, se on minun paikkani ja meidän kahden rentoutumispaikka.

Rakkaiden ystävieni yksityisyyttä kunnioita edelleen, he pysyvät saman "nimisinä" kuin tähänkin saakka ja kasvojaan en tule blogiini kuvaamaan elleivät itse sitä halua. Myönnän kyllä, että minusta olisi ihana esitellä heidät kasvoineen teille, mutta en niin tee, ellette rakkaat sitä pyydä. Kotinörtti ei kasvojaan tai nimeään blogiini halua eikä se tänne kuulu. Mies on tarkka valokuvistaan muutenkin, mutta on luvannut edelleen ottaa paljon kuvia minusta.

Haluan myös kirjoittaa teille kaikesta siitä, mitä olen vuosien saatossa ahminut muodin, kosmetiikan ja vaatteiden parissa elämisestäni. Muoti on ollut rakas harrastus ja kuten olen todennut, olen kolunnut useita kirjoja ja nettiä läpi janotessani lisää tietoa niin pukeutumisesta kuin kaikesta muustakin mahdollisesta aiheeseen liittyen. Niin sanottuja asiapostauksia, Paisley kuvio postauksen tapaisia, tulossa lisää.

Joskus talvemalla, sanoi Muotisalongin Tuija minulle, että kirjoita siitä, mistä haluat. Tämä jäi takaraivooni minua vaivaamaan, olenko todella kirjoittanut siitä mistä haluan? En, mutta nyt kirjoitan. Kerään ujon ihmisen uskallukseni ja esittelen itseni kasvoillani sekä kirjoitan tuosta muodin historiasta ja muusta "asiapitoisemmasta" aina joskus. En unohda asukuvia tai muita kuvia elämästäni, mutta oman mielenkiinnon ylläpitämiseksi koetan tehdä tästä monipuolisempaa.

Tällaista on siis tulossa. Voin kertoa, että minua hirvittää aivan kamalasti muuttaa blogin suuntaa edes pikkuisen. Vanhassa olisi niin helppo pysyä, mutta olen päättänyt olla rohkea. Miten voikin tällainen mitättömän tuntuinen päätös tuntua kammottavan suurelta.

Mutta se pohdinnasta ja siirtykäämme niihin luvattuihin asukuviin:


Mekko: Monsoon
Bolero: Mexx
Laukku: Dublin
Kengät: New Look

Helsingin kaupunginteatterissa esitetään näytelmää Metsä. Kävin katsomassa sen tähän asuun pukeutuneena.Tuo Monsoonin pikkumusta on kyllä ehdottomasti kätevä käyttää teatterissa, se onkin viime aikoina eri asusteilla ollut noin jokaisella teatterireissulla. Metsä on muuten todella hyvä, aivan mieletön. Suosittelen todella lämpimästi sen katsastamista. Alkuun se pääsi vähän hitaasti, mutta sitten alkoi tapahtua. Koskapa sitä ei mielellään katselisi Asko Sarkolaa, Esko Roinetta ja Lasse Pöystiä samaan aikaan lavalla. Etenkin viimeinen on suuri suosikkini, ihan niistä mummon näyttämistä Suomisen Olli elokuvista alkaen.


Paita: YourFace
Neule: Äidin tekemä
Vyö: Dublin
Farkut: Evans

Äitini on kätevä käsistään ja neuloo mielellään, tässä torstaina saamani uusin neuleliivi joka on kyllä aivan fantastinen. Alemmassa salamalla otetussa kuvassa näkyvät paremmin neuleen oikeat värit. Onhan se villalankaisena neuleena todella lämmin ja viimeiset kelit sen käytölle ovat menossa, mutta en malttanut olla laittamatta sitä päälleni, niin totaalisesti siihen rakastuin. Kiitos Äiti! <3


Kuvat on otettu Pixien luona, jonka luona kävimme herkuttelemassa myös näin ihanan pullatarjottimen ääressä.

Näin pitkän pohdintamerkinnän jälkeen toivotan aivan ihanaa lauantaita kaikille, nähkäämme huomenna kasvokkain.

Hyvää lauantaita!

14 kommenttia:

 1. Vautsi vau, tämähän on jännittävää :) ja vallan mahtavaa! Hienosti kirjoitit Dahlia :).

  Ymmärrän, että kasvoilla esiintyminen jännittää..Itsekin asiaa aikoinaan pohtineena. Ja eihän sitä (tarvitse/)pidä kaikkea paljastaa, juuri huomioiden oma yksityisyys.

  Ihanaa-ihanaa! Sun paisley-postaus oli ihan mieletön, hienoa että jaat/kerrot näitä lukemiasi,oppimiasi asioita meille lukijoillekin :).

  Sulle kyllä sopii nuo Monsoonin leningit/mekot ihan perfect :). Tuo asu on upea! Samoin teatteriasusi, aivan huikea käsityöntaidonnäyte äidiltäsi :).

  Kiitos Dahlia ihanasta blogistasi :)!

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, nyt täällä vetistellään liikutuksesta, niin nopeasti kannustavia kommentteja tuli tähän avautumiseen/pohdintaan.

   Kyllä se jännittää, mutta pitkän ehkäämisen jälkeen on päätös nyt kuitenkin jo tehtynä :)

   Muutama ystävä, ja mm. Äitini vakuuttivat, että kaikki eivät tiedä samaa määrää historiasta kuin minä. Äidin kannustus se sai päätymään siihen, että joku muukin haluaa tietää noista jutuista :)

   Monsoon on vaikea kauppa, kaksi rakkainta mekkoani on sieltä, mutta pääasiallisesti en koskaan löydä sieltä mitään. Silti näiden kahden mekon innoittamana aina reissuilla käyn sen tarkistamassa :)

   Hyvää viikonlopun jatkoa!

   Poista
 2. Oikeastaan Minna sanoi jo kaiken tärkeän - yhdyn ihan joka kohtaan!! :)

  Ja oih, Monsoonin mekot ovat niin kivoja, tuokin pikkumustasi niin tyylikäs ja kauniisti istuva. Tykkään! :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuesta:)

   Ne ovat, minä vaan en kovin värikkään kuvioisissa viihdy, niin siksi niitä on vähemmän, merkki kun tuppaa tekemään värikkäänpuoleisia ainakin kevääksi ja kesäksi.

   Hyvää viikonlopun jatkoa :)

   Poista
 3. Oonkohan mä ainoa, jolla tää uusi kommenttijuttu tökkii bloggerissa? Nytkin tässä varmaan 10 minsaa yritin kaikin keinoin saada kommenttiboksin näkyviin :S Ja muissakin blogeissa ollu sama ongelma. No, mutta onneksi nyt toimii. :)

  Eli halusin vaan sanoa, että kiva, että Dahliakin saa kasvot! :) Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et. Mä menen aina niin, että jos joku muu on kommentoinut, niin painan ensin sitä sen kommentin vastaa nappulaa ja sitten tonne sen vastausboksin alle tulee painike Lisää kommentti niin sieltä sitten vielä uudelleen, että voi kommentoida ihan erikseen. Tähän on varmaa helpompikin tapa tai sitten blogger ei tykkää Linuxin selaimista.

   Huomenna saa kasvot, jänskättää :)

   Poista
 4. Kiva että olet pohtinut myös kasvojen tuomista blogiin:) On mukava nähdä bloggaajan kasvotkin. Itse bloggaan välillä kasvojen kanssa ja välillä ilman riippuen miltä tuntuu.

  Tosi kivan näköinen mekko-asu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ajattelin, että aina ei voi olla kovin edustava, joten eivät ne kasvot voi aina näkyä jokaisessa kuvassa, sen verran kriittinen olen kuvieni kanssa.

   Kiitoksia, mekko on, kuten todettua, yksi suosikeistani.

   Poista
 5. Monsoonin mekko on ihana!
  Ja kirjoita ihmeessä "historiaa",sillä olet hyvä kirjoittaja. :)
  Kiva kun sinullekin tulee kasvot! (vaikkei minua kasvottomuus blogeissa häiritse)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaa lukijoista tiedän kasvottomuuden häirinneen, ei ehkä kovin paljon, mutta jonkun verran kuitenkin, senkin takia koin, että kasvot on hyvä saada mukaan.

   Ihanaa, että "historiikki" pätkiä halutaan lukea, muutamaa erilaista asiapitoista tekstiä olen jo päässäni kaavaillutkin tänne, katsotaan mitä ensiviikko tuo tullessaan.

   Poista
 6. Blogisi on ollut hyvä jo näinkin, mutta mielenkiinnolla odotan mukavilta kuulostavia muutoksia. Upea teatteriasu, mekko sopii sinulle hyvin. Minäkin kävin katsomassa Metsän jo aikoja sitten. Mieleen jäi taiteilijasielun suuri ja kaunis puhe näytelmän loppukohtauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Teatterissa on hyvä käydä tuossa asussa, tulee aina itselle hyvä olo kun on istuva vaate.

   Poista
 7. Upean liivin on äitisi neulonut, ihana.

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!