2.4.2012

Sunnuntai päivällinen.

Sunnuntaina oli vuorossa kuukausittainen lounas tyttöjen kanssa. Jotta aikataulut saatiin sovitettua yhteen, niin käytännössä tämä muodostui päivälliseksi. Kaikki eivät valitettavasti päässeet paikalle, mutta neljän kokoonpanolla mentiin kuitenkin eilen.


Paikaksi oli valikoitunut Virgin Oil, jossa kukaan ei hetkeen ollut vieraillut, Tanskatar kaiketi viimeisimpänä ja sekin oli kesällä 2010. 


Paikan ruoka oli hyvää ja antipastit sopivan pieniä. Sen sijaan valokuvaamiselle paikka ei ollut mitenkään otollinen, salamalla kuvat ylivalottuivat ja hämärässä valaistuksessa muutoin ei meinannut saada kuvia, siksi tämä Arkelogin katkarapuannos ainut ruokakuva.Minusta kuitenkin tunnelmallinen ja mukava paikka, annoksissa ei ollut mitään valitettavaa ja palvelu pelasi todella nopeasti. Arvostan itse HOK-Elannon paikkojen kätevää paikkavaraussysteemiä netissä (tai jos soitat ja jossain paikassa ei ole tilaa, näkevät myös muiden paikkojen varaustilanteen samalla).

Olin kuitenkin varautunut siihen, että taivaalta saattaa tulla mitä vaan, joten trenssi sai jäädä naulakkoon ja rakas pitkä nahkatakkini löysi tiensä käyttöön:


Takki: Lontoo
Laukku: Mulberry
Huivi: Esprit
Saappaat: Evans

Pääasiallisesti miellän todella nahkatakin joten syystakiksi, mutta hyvin se tuolla kelpasi, etenkin kun junasta kotiasemalla ulos päästessäni alkoi keli näyttää uhkaavasti lumelta. Takin alla oleva kokonaisuus ei kyllä sovi takin kanssa sitten ollenkaan, mutta tämäkin mieleinen:


Paita: Tuliainen Äidiltä Saksasta
Bleiseri: Vila

Paidan olen saanut useampi vuosi takaperin Äidiltä tuliaisiksi Saksasta, lyhythihainen kesäpaitani, jonka kaivoin muiden kesäpaitojen kanssa kaapista piristämään kevättä. Hiuksetkin jaksoin laittaa kiinni seuraavalla tavalla:


Ihastuin sen lauantaisen ranskiksen myötä letteihin ja olin oikeastaan tekemässä samaa kampausta kun sain vision kahdesta letistä. Olen tehnyt kampauksen niiden avulla aikaisemminkin, mutta vierekkäisillä leteillä. Nyt letitin kuitenkin ensin otsatukan ja sitten muut. Alempi letti ensin puoliympyrään ja ylempi jatkamaan ympyrää. Tässä kohdassa sitten olivatkin hiuskoristeet korvaamattomia, kun piilotin pinnit ja lettien päät noiden kahden kukan alle. Mukava ja nopea arkikampaus tämäkin selvästi. Ehkä se minäkin opin vielä joskus letittämään.

Hyvää alkavaa pääsiäisviikko kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!