26.4.2012

Unohtuneet tuliaiset sekä postissa saapunutta.

Näemmä olen taas aamuisin pirteä kun peipponen kun keli on parempi, niin ajattelin esitellä teille vallan unohdetut tuliaiset. Äitini oli ennen pääsiäistä Saksassa käymässä ja tutusti minä laadin pitkää listaa kengistä, joita tuoda Deichmannilta. Tietenkään en kaikkia niitä saanut, mutta sain niitä ihania valkoisia kenkiä, joita olen muutenkin kaivannut, seuraavat ihanuudet kotiutuivat ennen pääsiäistä ja ovat nyt päässeet käyttöönkin (muutamissa kuvissakin vilahdelleet):


En ole mikään lenkkari-ihminen, tai edes tossukka ihminen, mutta näitä heidän valkoisia lenkkareitaan rakastan yli kaiken. Näillä on ihana tehdä aamuiset kävelylenkit ja nämä ovat mitä mainioimmat jalassa muutenkin, kun on edessä paljon kävelyä.


Sen sijaan pidän mielelläni valkoisia loafereita jalassani, ballerinat eivät ihan ole juuri ne "the kengät" jotka haluan laittaa vaan näillekin on ihan tilauksensa. Viikonloppuna olivat ensimmäisen kerran jalassa ja huomasi kyllä, että ovat nahkaa, rakkulat on hankittu kantapäihin, joten hetki taukoa näistä.


Matala kiila on viime aikoina viehättänyt enemmänkin ja koska todella hinguin nimen omaan valkoisia kenkiä kesäksi, niin nämäkin olivat listallani. Ihanan suloiset kengät, jotka eilen olivat ensimmäisen kerran jalassa.

Kerroin myös, että postissa on tullut saapumisilmoitus ja siellä olikin seuraavaa:
Lasipurkki, jonne sain piiloteltua kauniisti pitkin kylppäriä valuneet vanulaput sekä hauska seinäkyltti, jonka suunnittelin laittavani keittiöön. Tilauksen tein tosiaan Debenhamsilta, samalla tilasin kaksikin mekkoa, mutta näemmä se tavaratalo toimittaa eri paketissa kodin osaston tuotteensa ja vaatepuolen tuotteensa, joten mekot ovat edelleen jossain tulossa. Ellei tänään ole saapumisilmoitusta tullut postin mukana, niin lienee aika kysellä niiden perään, eivät ne niin eri aikoihin voi maahan saapua kun samasta tilauksesta on kuitenkin kyse. Senkin totean, että onneksi purkkini on ehjä, tuli nimittäin sellaisessa muovisessa pussissa eikä pahvilaatikossa. Vaikka kuplamuovia oli ympärillä, niin silti pelkäsin pahinta. Tuskin kodin tavaraa enää tilaan tuolta, ainakaan tuollaista, jossa on särkymisen vaara.

Oikein hyvää torstaita jokaiselle!

12 kommenttia:

 1. Torstaitoivotukset sinullekin! Miten uskallat tilata kenkiä tuolla tavalla? Entä jos ne eivät olisi sopineetkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Olen joskus aikaisemminkin maininnut, että Deichmann tekee koossa 38 aivan jalalleni sopivia kenkiä. Olen toki itse sovittanut niitä liikkeessä lukuisia kertoja ollessani maissa, joissa kyseisiä liikkeitä on olemassa, joten tiedän heidän lestinsä olevan oikea. Sokkona en uskaltaisikaan niitä tuliaisina pyytää.

   Jos eivät olisi sopineet, joskus on niinkin käynyt (hyvin harvoin tosin!) niin olen ne myynyt eteenpäin. Deichmannin kengät maksavat sen 15-30€/pari, joten kyllä niiden kanssa omilleen pääsee. Saksalaiset kun osaavat tehdä Suomalaiseen jalkaan sopivia kenkiä ja kyllä ystäväpiirilleni vaan on uudet käyttämättömät kengät kelvanneet kaupan hinnalla aina :)

   Poista
 2. Huomenta:) Kauniit balleriinat olet saanut tuliaiseksi. Itsekkin olen etsinyt jotain tuon tapaista kannellista purkkia vanulapuille. En vain ole melkein mistään löytänyt mieleistä :/ Täytyy käydä tuola Debenhamsin sivuilla, jos minäkin hankksin tuollaisen :)

  Mukavaa torstaita sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti katsella Debenhamssin sivuilta, he vaan tosiaan pakkaavat aavistuksen huonosti, että jos posti ei kohtele pakettia hellävaroen, niin hajoavissa esineissä on se pelko, että ne hajoavat kuljetuksessa.

   Hyvää torstaita :)

   Poista
 3. Noi kiilakorkoiset on aivan ihanat. Vähänkö loistavaa, että sulla on joku "kuriiri" hakemassa kenkiä ulkomailta, jos ei nyt aina itse pääse reissuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on, muutoin en tiedä mitä tekisin kun tuntuu, että jokainen tuon kaupan kengistä on sellainen, että voisin kotiuttaa ne.

   Poista
 4. Oletko onnistunut löytämään KAUPOISTA noita matalia kiilakorkoja? Minusta tuntuu, että kengissä on kaksi vaihtoehtoa: jumalaton korko tai täysin tasaiset pouhjat. Eikä mitään siinä välissä. Rasittavaa, kun ei nuo tasapohjaiset ole oikein hyvät jaloilleni, eikä muita löydy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tänään tuossa K-Kengän ohi kotiin kävellessä bongasin saman tyyppiset valkoiset matalalla kiilakorolla olevat kengät hyllystä. Tarkemmin en valitettavasti jäänyt tutkimaan. Ruskeat samanlaisella kiilakorolla olevat olen ostanut Spirit Storesta viime syksynä.

   Toivottavasti löytyy oikeanlaiset kengät, ei niillä piikkikoroillakaan jaksa koko ajan kävellä ja välillä korkoa voi olla ihan hillityissäkin määrin.

   Poista
  2. Joo piikkikoroissa ei minua nähdä, uskallan luvata :) Olen piiiiiitkään metsästänyt eikä missään tunnu olevan sellaisia. Melkein tekee mieleni kokeilla tilata nuo mitkä sinulla tuossa on. Pitänee katsoa Clarksin nettisivuilta, että onko siellä parempi tarjonta kuin Helsingin liikkeessä (tai en minä tiedä onko niitä monta Helsingissä, mutta ainakaan siinä missä kävin, ei ollut mitään minulle)

   Poista
  3. Voi toivottavasti hyvät kengät löytyvät. Minä pidän matalasta kiilasta juuri sen takia, että sen kanssa jaksaa kävellä vaikka kuinka kauan. Deichmann ei valitettavasti toimita Suomeen (jos toimittaisi niin kenkäkaappini olisi jo hajonnut liikaan määrään tavaraa :D ).

   Sellon K-Kengästä tosiaan ne samanoloiset valkoisen bongasin, ellen ihan kieroon katsonut (kiireessä mahdollista) niin siellä oli muitakin matalalla kiilalla olevia avokkaita. Toivottavasti löytyy oikeanlaiset!

   Poista
 5. Todella kauniit nuo kiila-avokkaat (vaikka muistelen sinun joskus vannoneen, että sellaisia hirvityksiä et ikinä jalkaasi laita ;)) Olen yrittänyt katsella vähän samantyyppisiä mustia, mutta hankala löytää näin isojalkaisena, kun ei Kenkämarskissakaan oikein ollut sopivia. Ehkä pitäisi lähteä Euroopanreissulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minä taisin sanoa, onneksi naisella on oikeun muuttaa mieltään ;) Vieläkään en kovin korkeaa kiilaa halua omaan jalkaani, mutta matalat ovat jo hyvät. Ehkä silmäni tottuu vielä. Toivottavasti löydät itsellesi sopivat kengät, jos Saksaan päätät lähteä ostamaan niin kerro. Äidilläni on sama kenkäongelma kuin sinullakin ja vinkkejä kenkäkauppoihin löytyy :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!