15.4.2012

Voihan kynsikriisi.

Minulla on blogissa kohtalainen määrä erilaisia kynsimerkintöjä, niistä on jokunen tovi jo aikaa. Samoin uusien lakkojen tilaamisesta on aikaa. Ei ole ollut mitään tarvetta tilata, sillä varmaan reippaan kuukauden olen mennyt ihan perus nudella lakalla näiden kanssa. Hempeitä vaaleanpunaisia tai vaalean ruskeita sävyjä. En ole jaksanut kovin paljon pitää näistä huolta ja muutama viikko sitten joku lopullinen väsymys, lakkasin kyllä kynnet, mutta en sen jälkeen jaksanut tehdä niille mitään, tulos oli siis tämä:


Lakkaus oli kulunut ja kynnet katkenneet. Kaivoin poistoaineen esille ja vanhat lakat lähtivät nopeasti pois. Lyhyille kynsille olen huono tekemään mitään, mutta kerrankin sain inspiraation. Minä luen tasan yhtä kynsiblogia säännöllisesti, Sonnen pitämää sellaista. En yleensä ottaen osaa edes tehdä niin vaikeita koristeluja kuin Sonne blogissaan tekee ja vahvat glitterit eivät ole minun juttuni. Sen sijaan tämän merkinnän kauniit kynnet kyllä. Minulla ei kyllä ole timantteja, en omista, joten vähän nyt on sinne päin...

Tässä oma versioni kynsistä, jotka Sonne oli otsikoinut: Värikäs vinoransskis viivoilla.Kuten voi havaita, oma lakkaukseni ei ollut läheskään yhtä räikeän pinkki vaan vaaleanpunaisena toimi China Glazen Exeptionally Gifted lakka joka antaa huomattavasti hillitymmän lopputuloksen. Minä kuitenkin tykästyin ja innostuin jopa ehkä taas hetkeksi kynsistäkin.

Joten kiitos Sonne tästä ideasta!

6 kommenttia:

 1. Minullakin on yhdenlainen kynsikriisi! Kynteni ovat nimittäin ihan kuivuneet käsidesin käytöstä. Olen yrittänyt parhaani mukaan niitä rasvailla, että ne paranisivat. Kauniit nuo sinun lakkauksesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko kokeillu öljytä niitä? Puuvillahanskat yöksi ja kynsiin (ja muutenkin käsiin) kookosöljyä? Mun ihan uus suosikkituote aivan kaikkeen kosteuttamiseen se tökötti :)

   Kiitoksia, katsotaan kauanko innostus kestää :)

   Poista
  2. En ole kokeillutkaan tuollaista konstia! Kiitos vinkistä :)

   Poista
  3. Toivottavasti öljy auttaa, itsellä on ainakin kädet pehmeät :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!