15.5.2012

Kurssipäivä 2/2.

Heräsin tänään aamulla perin harmistuneena siitä, että huomenna koettaa jälleen arki ja paluu takaisin töihin. EA-kurssitus, siinä missä aihe on vakava ja on kuunneltava, niin lomaltahan nämä ovat tuntuneet. Stressistä ei ole ollut pienintäkään merkkiä havaittavissa tässä eilisen ja tämän päivän aikana. Ihana tunne, olisipa tämän tyyppisiä työpäiviä enemmänkin.


Olin eilen asetellut vaatteet valmiiksi kauniiseen pinoon tuolille, joten ne oli aamulla helppo napata päälle ja suunnata junalle. VR palveli nämä kaksi poikkeuksellista aamuani hyvin ja oli ajallaan asemalla ja ajallaan perillä. Käsittääkseni tämä ei ainakaan PK-seudulla ole mitenkään yleinen toimintamalli.Kurssin välillä kävin jälleen keskustassa lounaalla, Arkelogi liittyi lounasseurakseni ja ruokana sushia. Ei huolta, ei tuosssa koko annos ollut. Ei mitään maailman parasta versiota, mutta vatsa tuli täyteen ja sen verran maittavaa oli, että muutama ylimääräinen tuli nautittua.

Kurssin jälkeen suunnistin kohti näin kaunista maisemaa:


Verkkokauppa on muuttanut liki Länsiterminaaliin ja sinne pääsy oli varsinainen seikkailu läpi rakennustyömaan. Sinne oli kuitenkin mentävä kun Kotinörtin uuden liikkeeseen varatun puhelimen kävin noutamassa. Noh, nyt on uusi puhelin ja minäkin sain reippaan iltapäiväkävelyn pienen eksymisen kera aikaan.Takaisin tullessa ehdin sitten kuvaamaan kauniita maisemiakin, Ruoholahdessa on paljon kaunista maisemaa. Ruoholahdesta suunnistin takaisin keskustaan. Ihana päästä jo 20 vaille neljä kurssilta kun kerkeää tekemään kaikkea. Näin rakasta Hovikuvaajaani syömingin (ja vähän juomingin) merkeissä.  Joskus minusta tuntuu, että käyn aina Casa Largossa, mutta kuvat kertovat miksi:
Ihania ruokia, viinikin kerrassaan loistava makuista. Aivan loistava kaunis päivä, jolloin ensimmäisen kerran tänä vuonna kävelin päillä pelkällä jakulla (aamusta trenssi ei ole minusta liikaa) ja nautin kahden ihanan ihmisen seurasta.


Nautin myös omasta seurastani, tätä nimittäin en pysty lukemaan bussissa, autosta nyt puhumattakaan (etenkään jos ajan). Joten kun tajoutui harvinainen kahden päivän mahdollisuus lukea työmatkat, niin minä kannoin kirjan mukanani ja luin onnellisesti mennen tullen junamatkat.

Kotinörtit käveli junalle vastaan ja kotipihalla kuvasikin päivän asun:


Huivi: Esprit
Paita: H&M
Jakku: Vila
Farkut: Evans (verkosta)
Baltsut: Yours

Valitettavasti kun koko päivä on käännelty kylkiasentoon ja takaisin, ei tuo oma naamataulu (tukasta puhumatakaan!) näyttänyt niin edustavalta, että olisin sitä kuviin halunnut, joten tällä kertaa ilman kasvoja tarjolla kuvaa. ihana kun ulkona on niin valoisaa, että voi yhdeksältä illalla ottaa kuvia vielä ulkona ja valoa riittää.


Kotiin tultua olen asetellut näitä ihania ostoksia paikoilleen kaappiin, H&M.n pakettikin tuli vielä näiden lisäksi, mutta niistä enemmän huomenna, tänään olen liian väsynyt enää kirjoittamaan yhtään enempää vaan yöunet ja arkeen palaaminen odottavat.

3 kommenttia:

 1. Vaihtelu virkistää kummasti. Minäkään en voi lukea bussissa tai autossa, mutta junassa tuo onnistuu. Minulla on puhelimessa Kindlen lukuohjelma, niin hätätapauksessa siitäkin voi lukea kirjaa... siis siellä junassa.

  Hei miten olisi esittely koko kenkävarastostasi? Voisi olla kiinnostavaa.

  Vieno pyyntö: voisiko kommenttien kuvavarmistuksen saada pois päältä, edes rekisteröityneiltä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ih, luin tuon illalla väsyneenä kirjoitetun tekstini uudelleen ja korjasin tuon junassa/bussissa sekaannuksen tuonne. Eli siis menin keskustaan junassa jossa voin lukea, en bussilla. Kylläpäs sitä voi väsyneenä kirjoittaa mitä sattuu :D

   Talvikengät olen visusti pakannut laatikoissa kellariin, mutta voisin kesäkenkiä, avokkaita, sandaaleita, baltsuja ja muita esitellä. Talvikengät, nilkkurit ja vastaavat (joita on huomettavasti vähemmän) sitten vaikka syksyllä kun kaivettava ne jälleen esille. Ihana idea, pistän harkintaan tämän jos vaikka loppuviikosta ehtisin kuvailemaan kaikkia tuota kesäkenkäarsenaaliani.

   En edes tajunnut, että kuvavarmistus oli päällä, otin sen pois. Sanothan jos se tulee vielä. Käsittääkseni otin sen pois, mutta sohlasin bloggerin kanssa jotain, joten en ole enää ollenkaan varma, että onnistuinko päivittämään oikein :D

   Poista
 2. On kyllä raikkaan näköiset vaatteet. Punainen, valkoinen ja farkku sopii tosi kivasti yhteen. Ihanan kesäistä...vai keväistä?!? :)

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!