13.5.2012

Maailmani Tärkeimmälle Naiselle.

Kiitos, että puhalsit kivun kun olin pieni pois, yhä edelleen voin tulla itkemään olkaasi vasten, jos maailma murjoo ja vaikka et enää saisi pipiä puhallettua pois, niin ainakin oloni on parempi.

Kiitos, että tarjosit turvallisen kasvuympäristöön ja paljon rakkautta, myös silloin kun teininä paiskoin ovia ja huusin mitä sylki suuhun toi. Huolimatta siitä, että olin vaikea, jaksoit rakastaa ja tukea.

Kiitos, että olet aina ollut siinä, silloin kun olen nauranut ja silloin kun olen itkenyt. Olet nauranut kanssani ja pitänyt sylissä, kun kyyneleet ovat valuneet poskilleni.

Kiitos, että olet kannustanut aina eteenpäin, huolimatta siitä, että polkuni ei aina ole ollut edes itselleni selvä. Kannustit käymään koulut loppuun, vaikka olisin luovuttanut, silloin se ärsytti, nyt olen siitä kiitollinen.


Kiitos, että saan soittaa sinulle aina kun minusta tuntuu siltä. Vaikka kyse olisi vaan arkipäivän asiasta, uudesta kesäylioston luennosta, jota harkitsen, niin niin silti haluat kuulla asiani ja kuuntelet pölinäni hyvillä mielen.


Kiitos, että olet Äiti.


Hyvää Äitienpäivää sekä omalle rakkaalle Äidilleni, että kaikille niille Äideille, joita lukijoissani on.

Koska onhan Äiti maailman paras ja jos et jotain osaa, niin Äiti osaa varmasti:


2 kommenttia:

  1. Hei Dahlia! Kirjoitit hyvin kauniisti - juuri näin minäkin haluaisin omalle äidilleni sanoa.

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!