Ostoksia ja vieraiden viihdytystä.

Tänään on ollut aika haipakka päivä töiden jälkeen. Suunnistin töistä suoraan autolla keskustaan ja vasta nyt on aikaa rauhoittua hetkeksi kotona, jotta pääsen kertomaan teille iltapäivästäni ja illastani:


Koska sain auton keskustaan parkkiin nopeammin kuin olin ajatellut, suuntasin hetkeksi istumaan Rautatieasemalle jääteen parissa odottaessani ystävääni junalta. Hän oli varta vasten tullut "maakunnasta" Helsinkiin, jotta voimme mennä shoppaamaan hänelle hänen häihinsä muutamia tuotteita.

Suuntakin oli selvä:


Stocca odotti ja hetki siellä vierähtikin. Huomattavasti nopeampi reissu tosin kun olimme ajatelleet, olimme molemmat varustautuneet paljon pidempään reissuun. 



Katselimme myös Stoccan ohi kiertänyttä paraatia ja ystäväni sai kukkia paraatilaisilta. Niin kauniita kuin kukat olivatkin, niin niiden tuoksu kävi kummankin nenään, niin emme ottaneet niitä kovin pitkälle mukaamme vaan hylkäsimme ennen Foorumiin menoa.


Näitä tyttöjä katsoessa alkoi heikompaa huimaamaan. Kävelivät ja pitivät toista ylhäällä, minua ainakin kauhistutti, mutta jaksan uskoa, että tiesivät mitä tekisit.

Sitten seuraisi tämän päivän ruokakuvia. Meillä oli töissä mikro rikki, joten lounaana toimi vihersalaatti. Ystäväni kanssa nautin "terveellisesti":


Ihan perus lehtipihviä maustevoilla, joskus on vaan saatava jotain herkullista. Sitten olikin aika jättää ystäväni Arkeologin seuraan ja suunnata kotiin, jonne tiesin Siskon myös tulevan. Sain siis yövieraan ja tietenkin vieraat pitää ruokkia:


Leivitettyä kanaa kastikkeella sekä parsakaali-punasipuli-pinaatti höyste johon päälle ripsottelin vielä parmesanlastuja. Tosin pieneksi annos jäi omalla kohdalla onneksi Sisko söi hyvällä ruokahalulla. Tuo pihvi kun tuntui "hieman" vielä vatsassa.

Jälkkäriä ei pidä unohtaa:


Törmäsin todella hellyyttäviin minimuffineihin S-marketissa. Laittavat kaikkea houkuttelevaa siihen kassan viereen, ei sitä jonossa seistessä enää mitään itsehillintää ole.

Päivän olen viettänyt seuraavanlaiseen asuun pukeutuen:


Bleiseri: H&M
Paita: Evans (Dublin)
Farkut: Evans (verkosta)
Kengät: Esprit

Eli rennompaa perjantain kunniaksi. Nyt siirryn pois koneelta, sillä yövierasta pitää tietenkin viihdyttää. Illan viihdykkeenä toimii kummakin suosikkina Taru Sormusten Herrasta.

Oikein hyvää viikonloppua!

Kommentit

  1. Mukava oli lukea sinun tapahtumarikasta iltapäivää+ iltaa :). Itse olen koko viikon ollut tylsän ja kovan flunssan kourissa. Tänään käännekohta (?), kun jaksanut jo pidempään pysyä pystyssä :). Herkuttelu täälläkin luonnollisestikin kuulunut asiaan, kipeänä eritoten :).

    Aah, johan minunkin silmäni kirkastuivat noista ruokakuvista :). Nam! Ja mikä söpö jälkkäri!

    Kiva asu sinulla ollut :). Kuulehan, olen nyt edes takaisin pyöritellyt tuota jakkuasiaa...en osaa päättää kahden jakun välillä, voisihan sitä tilata molemmat ja palauttaa toisen, mutta-mutta..Miten teinkin tästä näin hankalan dilemman? ;)

    Rentoa viikonloppua :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivässä oli kyllä tapahtumia, perjantaina kun pääsee aikaisemmin niin ehtii sitten tekemään erilaisia juttuja :) Jos silmät kirkastuvat ruokakuvista, niin ehdottomasti alat olemaan jo terveempi :D

      Ikävää kuitenkin, että flunssa on vaivannut noin kauan, meillä on töissä myös muutaman kaatanut flunssa petiin ja pitkään on vaivana ollut.

      Minusta kummatkin voi tilata sovitukseen, toisaalta itseni tuntien, varmaan pitäisi kummatkin (elleivät ole hunajan hintaisia, siinä tapauksessa valitsisin). Kannattaa ne ainakin kokeiluun ottaa, jos ei muuta, niin kauheasti valokuvia blogiin ja asia on vielä hankalampi kun toiset tykkää toisesta ja toiset toisesta :D

      Hyvää viikonloppua!

      Poista
  2. Hih, mun on ihan pakko sanoa noista cheerleader-tytöistä. Asuista päätelleen liikkeellä näyttää olevan Golden Spirit tai joku sen joukkueista.

    http://www.goldenspirit.fi/

    Maajoukkue on nimeltään Angels, ja on pärjännyt tosi hyvin, mm. kaksi MM-hopeaa ja kaksi EM-kultaa. Mun tytär treenasi siinä ennenkuin kasvoi isoksi ja muutti Turkuun. Siksi minä vähän leveilen;)

    Tosi hyvän näköinen tuo turkoosi jakkusi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi! Ihana kuulla tuollaista, ehdottomasti saa leveillä tuollaisella! Minua huimasi katsoakin, että kävelivät toisiaan kannatellen, nuoria ala-asteikäisiä minusta, kun vielä olivat.

      Kiitos, jakku on ahkerassa käytössä täällä kyllä, sen verran tykästynyt olen väriin.

      Poista
  3. Kiva päivä teillä! Tosi mukavaa hengailla kaupungilla ystävän kanssa =) Itsekin olen suunnitellut hyppääväni ystävän kanssa junaan ja tulevani sinne Hkiin shoppailemaan (vaikka täällä omillakin nurkilla on melkein samat kaupat :-/) mutta ei vaan ole saatu toimeksi, höh.
    Ihanan värinen jakku sulla, sopii sulle tosi nätisti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, pitkällehän se jatkui kun leffaakin katsottiin, mutta on sanottava, että hyvin pääsin ainakin minä työviikosta irti kun oli hyvää seuraa paljon.

      Olen ainakin itse huomannut, että toisessa kaupungissa on helpompi shoppailla kun siinä samassa tutussa versiossa, tiedä sitten mistä se tarkalleen johtuu :)

      Rentouttavaa viikonloppua!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!