2.5.2012

Tarve ostoksia.

Kuten oli taannoin puhetta, niin joskus ostokset ovat kategoriassa "Tahtoo" ja joskus kategoriassa "Tarve". Tämän lisäksi on mielestäni olemassa vielä osio "Pakolliset" joihin menee sitten ruoka ja muut vastaavat, mutta Tarve puolella ainakin itselläni ovat päivittäiset meikit, niitä tuli tässä taannoin tilattua.


Nämä tilaukset tein muutama viikko sitten Feeluniquelta ja perinteiseen tapaan yksittäisinä paketteina tippuivat. Ripsivärin olisi kyllä voinut lisätä jompaan kumpaan pakettiin, mutta keksin sen puutteen pari päivää myöhemmin, joten sekin tilattiin erikseen. Onneksi ei ole postikuluja niin ei haittaa.


Ripsivärieni kanssa en ole koskaan ollut mitenkään hirveän vaativa, ongelmana ovat aavistuksen herkät silmäni, joille käyvät kohtalaisen harvat merkit. Kriteerinä on pitkään ollut se, että silmät eivät ala vuotamaan ja kutisemaan ripsivärin takia. Sen takia bareMineralssiin olen tyytyväinen tässä kohdassa, tämä pitää silmät toiminnassa eikä ärsytä. Pituttaa väri kyllä antaa, mutta tuota kihartavaa puolta en ole nähnyt. Pituuskin on kyllä ihan hyvä asia näissä ripsissä. Tuuheuttavaakin olen kokeillut, tämä on mielestäni parempi vaihtoehto antamaan edes jotain eloa ripsiini.


Tämä oli kokeilu, joka on tähän mennessä ollut ihan toimiva. Halusin mielenkiinnosta testata, että onko primerista mitään etua meikkauksen kohdalla. Myönnän suoraan, että olin skeptinen, mutta noin 20€ hinnalla se oli mielestäni kokeilu, jonka voi suorittaa. Onhan tämä auttanut. Siihen en osaa sanoa, että onko ihoni kirkkaampi kuin yleensä, mutta ainakin meikki pysyy paremmin naamassa peittävänä ja sitä tässä on pitkien työpäivien ohessa kaivattukin. Voisin kuvitella, että tästä on vielä enemmän hyötyä talvella, mutta ainakin muutaman kerran kokeilulla kesälläkin ihan toimiva vaihtoehto.


Vakio mineraalipuuterini oli lopussa, joten sitä tuli sitten tilattua myös. Uusi purkki pääsi tänään käyttöönsä. Luottotuotteeni, joka on korvannut kyllä kaikki meikkivoiteet ja puuterit.

Sitten on ollut muutama alennusmyyntiostos:Kotinörtti kaipasi jotain kevyempää tuoksua arkikäyttöön kuin Burberry tai Armani (arvanette varmaan, että kaikki tuoksunsa ovat minun ostamiania). Niinpä en voinut tätä vastustaa kun Sellon Prismassa tämä oli poistomyyntihyllyssä -30%. Mieto tuoksu, joka sopii hyvin arkeen ja johon mies on mieltynyt. Kommentti tuoksusta oli: "Hillitty ja miehekäs", joten taisi mennä se valinta nappiin.

Tänään tein Sellon Prismasta lisää hankintoja:


Minä siis värjään hiukseni itse, Kotinörtti oikeastaan, jos tarkkoja ollaan. Keskivaalea on väri, jota olen hetken aikaa hiuksiini laittanut. Miksi ihmeessä väriä piti ostaa kolme pakettia?


Minusta kuitin loppusumma kertoo kaiken tarvittavan. Ilmeisesti kauppaan oli tilattu liian suuri määrä näitä tai olivat poistomyynnissä, mutta sellainen suurempi laari siellä niitä oli tarjolla. Jos siis kirkkaanvaalea, keskivaalea tai tummanvaalea on sinun värisi ja hiuksesi värjäät itse, niin suosittelen tuolla poikkeamaan. Ei toki mistään kovin kaukaa, mutta jos on Selloon muuten asiaa, niin kannatta piipahtaa katsomassa, ainakin vielä oli värejä riittävissä määrin.

Näin siis on kosmetiikkaa hankittu hetkeksi aikaa. Miten teillä, hamstraatteko te tarvekosmetiikkaa jos saatte sen edullisesti hankittua? Vai olenko minä ainut, joka ostaa alennuksesta aina niitä omia tuotteitani varastoon valmiiksi?

1 kommentti:

  1. Piti käydä vakoilemassa vanhasta postauksestasi käyttämäsi verkkokauppa nettiostoksia varten. Tuolta löytyykin tähän hätään tarvitsemani merkit ja tuotteet!

    Ja minä olen just se tyyppi, joka hamstraa käyttökosmetiikkaa alennuksista! Nimim. laatikostossa mm. 3 Ferie hiusväriä tarjouksesta.

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!