5.5.2012

Torstain ja perjantain työasut.

Otsikko kertonee kaiken tarvittavan, asuja olisi siis tarjolla, yksityiskohdilla ja ilman. Torstaina Kotinörtti jaksoi selvästi kuvata enemmän ja minäkin keskittyä kuvattavana olemiseen:


Aamulla kaivoin kaapista viime keväänä ostetut punaiset kengät, ihanat kengät, joita käytin aika paljon jo viime kesänä.


Huivi valinta osui punaiseen, samoin kynsissä oleva lakka oli pitkästä aikaa värilakkaa koko kynnelle ja punaisena.


Punaisuuden kruunasi H&M:n toimittama punainen hiuskoriste. Hiuspäivä ei kyllä ollut noin muutoin mikään paras mahdollinen kuten iltapäivän hapsotuksesta saattoi havaita.


Paita: H&M
Neule: Sokos
Housut: Esprit (Saksa)
Kengät: Dublin
Takki: Sokos
Huivi: Esprti
Laukku: Mulberry

Punavalkoinen oli torstain vaatevalintani, vähän sinistä raitapaidan muodossa mukaan. Jotenkin koko valkoinen saa olon tuntumaan siltä, että olen sairaanhoitaja.Etenkin keväällä kuitenkin viihdyn valkoisissa vaatteissa, oikeastaan viihdyn niissä aina paitsi talvella.

Perjantaina sitten olikin vuorossa riittävät määrät ohjelmaa, töistä suoraan ajelin hakemaan Kotinörtin töistä, vanteet mukana autossa, hakemaan niihin renkaista kesäversiot (kitkoilla voisi ajaa vuoden läpi, mutta ei kiitos) ja renkaat vaihtoon autoon. Jotenkin perjantaina oli pinna kireällä, että valokuvaaminen ei edes tullut mieleen. Ehkä se johtuu siitä autosta, olen huono autoasioiden kanssa ja malttamaton, jos en heti osaa jotain, niin miksi opetella. Huono ominaisuus kyllä, ilmenee hyvin tehokkaasti etenkin autojen ja tietokoneiden kohdalla.


Bleiseri: H&M
Paita: Tuliainen Äidiltä Saksasta
Kaprit: Yours
Kengät: Kööpenhamina (Deichmann)

Joten ainoat kuvat ovat nämä asukuvat. Nyt on kuitenkin lauantai ja eilinen harmistus on tiessään, joten paljon paremmalla tuulella ainakin täällä ollaan jo.

Hyvää lauantaita kaikille!

8 kommenttia:

 1. Nuo punaiset kengät! Ei voi olla noin ihania kenkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovatkin totaalinen rakkaus täälläkin, uskomattoman hyvät myös jalassa.

   Poista
 2. Komppaan ylempää: Aivan syötävän ihanat kengät! :)

  Kauniin punaiset detaljit olet asuusi liittänyt!

  On tuo turkoosi bleiseri vaan ihana, kävin sitä kurkkimassa nettisivuilla ja mustakin oli kiva, siinä oli sellaiset vaaleat korostetereet. Nyt olisi -25% alekin voimassa, hmm täytyy vakavasti miettiä.

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Katselin myös sitä mustaa, mutta en keksinyt, en sitten niin mitään syytä tilata mustaa bleiseriä (jollainen on jo), mutta jos keksin, niin aivan varmasti senkin tilaan. Pitää ehkä huomenissa kurkistella uudelleen.

   Oikein hyvää sunnuntaita!

   Poista
 3. Ja muutenkin, on aina kiva katsella asukuviasi, minä tykkään niistä aina, kuten taas näistäkin.

  VastaaPoista
 4. Ihanasti sopii punaiset asusteet tuohon ekaan kokonaisuuteen. Tuo turkoosi bleiseri on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Bleiseristä on muodostunut uusi suosikki tässä sen saapumisesta saakka, välillä pitää kuitenkin muitakin värejä laittaa päälleen ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!