Tupaantuliaiset.

Eilen iltapäivästä iltaan saakka juhlittiin ystäviemme Arkeologin ja S.n tupaantuliaisia. Kerrankin oli aikaa myös itselleni valmistautua rauhassa ja sain kasaan mielestäni nätin asukokonaisuuden. Hiuksissa luotin kyllä huonon hiuspäivän pelastajiin eli klipsipidennyksiin:


Pussissa jäljellä enää yksi, kolme laitoin päähäni. Käytän pidennyksiä siinä vaiheessa kun on kiva näyttää kivalta, mutta tukka ei yksinkertaisesti suostu olemaan mitenkään kiva mihinkään suuntaan. Näiden kanssa olen kausikäyttäjä, monta kuukautta ne seisoivat käyttämättöminä, yleensä kesäisin käytän näitä, ironista kun ottaa huomioon, että on muutenkin kuuma. Omani olen ostanut aitohiusversiona kolmisen vuotta sitten ja maksanut niistä Suomessa noin 150€ (omistan kaksi settiä, Irlannista ostettuna maksoivat vuosi sitten 50€). Kalliithan ne ovat Suomessa, mutta oikealla hoidolla ovat edelleen todella hyvässä kunnossa ja siten kyllä hintansa väärti. Joka päiväisen käytön kohdalla en tiedä, miten ne kuluisivat. Kaikkein helpoin näistä on tehdä sivuponnari, jossa ponnarin piilottaa lenkillä hiuksia ja pinnillä:


Heti näyttää siltä, että tukkaa on paljon ja se on ojennuksessa, todellisuudessa se ei ole edes sinnepäin ojennuksessa, mutta lakka pitää sen kasassa.

Itse tupareihin vaatetus näytti:



Huivi: Stockmann
Paita: Seppälä
Vyö: Dublin
Farkut: Evans (verkosta)
Baltsut: H&M
Laukku: Esprit

Pakko sanoa, että kerrankin olen todella tyytyväinen kokonaisuuteen ja Kotinörtin ottamiin kuviin. Olin jo ihan unohtanut valkoisen, konjakin ja sinisen toimivan liiton. Tummansinisempi huivi olisi ollut paikallaan, mutta koska halusin muhkeamman huivin, niin ei ollut vaihtoehtoja. Pidin silti suuresti rennosta kokonaisuudesta.


Helmikorut ovat kaikki Evanssilta, tulivat yhdessä paketissa, kello on Espritiltä, parin joulun takainen joululahja Äidiltä. Rakastan Espritin kelloja, eihän se koneisto mikään Sveitsiläinen laatuversio ole, mutta ne ovat kauniita ja enemmän koruja kuin kelloja. Sormuksista tuo meripihkainen on kädessäni noin käytännössä aina, ollut jo kuutisen vuotta, se on lahja erittäin tärkeältä ja rakkaalta ystävältä.  kihlasormus luonnollisesti on aina kädessä. Minä siis myös nukun sormukset sormessa.


Hennesin baltsut menevät kategoriaan, en odota niiden kestävän kauaa, mutta kyllä ne vaan ovat niin ihanan suloiset. Harkitsin sieltä jo tumman sinisten tilaamista, koska olivat niin kauniin väriset. Kymppi on naurettava hinta baltsuista. Ainakin jos minulta kysytään.


Kotinörtilläkin oli uudet kengät jalassa, miehellä on vähemmän kenkiä, mutta kertaostoksena herran kesäisin suosimat Lloydin kengät kirpaisevat aina. Toisaalta, noilla kävellään taas monta monituista kilometriä. Hän satsaa kesä kengissä laatuun, minä määrään (ja sen huomaa myös kenkähyllystä). Talvikengissä molemmat panostavat laatuun.


Oi katsokaa mitä ihanuuksia Arkeologi oli leiponut, olisin voinut syödä noita vaikka kuinka, niin ihania!

Kiitos siis vielä kerran rakkaille ystäville hyvistä tupareista, nyt aurinkoisen sunnuntain viettoon jonka kulusta enemmän illalla.

Kommentit

  1. Olen samaa mieltä kanssasi- ihana, mutta rento asu :). Laukku vei heti huomioni, tosi kiva! Millaiset nuo H&M baltsut ovat jalassa tai oletko "herkkäjalkainen" (minä kun olen)? Ihanan väriset, haluaisin itsekin konjakinväriset.

    Minunkin miehelläni on Lloydin kenkiä, ne ovat klassisia ja tosiaan hyvälaatuisia.

    Ah....macaroneja!!! Minulla olisin ollut varmaan vähän väliä täyttämässä lautastani noilla ;)...Uskaltaisikohan joskus kokeilla itse leipoa noita, niissä on kuulemma omat kommervenkkinsä.

    Leppoisaa sunnuntai-iltaa Dahlialle ja Kotinörtille :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohdin kommentoida, joten tein comebackin, hih ;)..Eli nuo on jännät nuo hiustenpidennykset! Ja käsikorut, kyllä mielelläni itsellenikin hankkisin :).

      Poista
    2. H&M:n baltsuja, ainakin omalla kokemuksella, voisi kuvailla niin, että lähemmäs paljaalla jalalla kävelyä en pääse. Eivät ne kyllä mitenkään jalkaa tue tai muutenkaan, mutta minä pidän siitä tunteesta, että olevinaan ei ole kenkiä jalassa ollenkaan.

      Käsittääkseni myös Macaronsien leipominen ei ole mitenkään konstikasta kun tietää vinkit. Arkelogilla on niitä käsittelevä kirja, voisin kysellä lainaan joskus, jos voisin tänne vinkkejä kirjoitella. Niitä tuli syötyä kiitettävä määrä, mutta olivat ne niin hyviä, että unohtui kyllä kalorien laskenta samantien.

      Hiustenpidennykset ovat todellinen pelastaja itselläni, oma tukkani kun ei ole kovin paksu ja klipseillä kiinni vaan päähän. Kalliit kun mitkä, mutta kertainvestointihan niihin pitää tehdä, ei koko ajen tartte olla uusimassa (ellei alvariinsa hiustensa väriä vaihda).

      Nuo samat käsikorut ovat tällä hetkellä koko ajan melkein kädessä, joka päivä. Sen verran ihastunut niihin tällä hetkellä olen.

      Hyvät sunnuntai-illat sinne myös, Kotinörttikin huuteli tuolta autolehden takaa hyvää illanjatkoa sinne :)

      P.S. Arkimeikki postauksen kirjoittaminen puolessa välissä, josko huomenna saisi sen valmiiksi ja "julkaistua" ;)

      Poista
  2. Raikas asukokonaisuus, ja nuo Macaron leivokset aivan ihania niitä tosiaan vois syödä vaikka kuinka monta putkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Ne olivat kyllä, mitä parhaimpia. Kovasti toivoisin saavani lisääkin niitä, lupauduin jo makutuomariksi jos uusia makukokeiluja on tarjolla :)

      Poista
  3. heippa! halusin vaan sanoa, että sulla on ihanan pirtsakka blogi :) lueskelin läpi postauksia ja jotenkin kivasti kirjoitat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Koetan ainakin pitää tätä vain rajatuissa aiheissa ja niistäkin kirjoittaa kevyemmällä otteella (vaikkakin asiaakin mukana).

      Poista
  4. Kivalta näyttää asu!
    Ja nuo macaronsit, namnamnam. Mitähän tuo suklaa(?)täyte oli, osaatko sanoa? Kerran olen noita leiponut itse, ja oli kyllä ihan mahottoman hyviä (vaikka itse sanonkin :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Suklaatäyte se oli, tuntui kyllä siltä, että siinä oli vaan suklaata (olen todella huono analysoimaan makuja). Minä itseasiassa pyysin, jos Arkeologi ystäväiseni tahtoisi kirjoitella reseptiä, koska on useampiakin noita eri makuja tehnyt, niin voisin täällä sitten julkaista ne. Vastausta odotellessa.

      Poista
  5. Ihanan keväinen asu ja todella kaunis toi laukku. :) Oikein mukavaa ja aurinkoista kevättä sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuri kiitos Veera :) Laukku on yksi vapaa-ajan suosikeistani, en ihan tiedä miksi en osaa sitä arkisin pitää.

      Aurinkoista kevättä sinnekin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!