12.5.2012

Valmiina - Paikoillanne - Teatteriin!

Eli kuvasin torstaina teille ihan aikataulutettuna miten vaihtuu asuni teatteriin. Pääsen töistä viideltä ja yleensä isäpuoli tulee hakemaan kotonani minut varttia vaille kuusi. Osaisin toki ajaa itsekin teatterille, mutta koska asun takaisin tullessa matkan varrella Äidilleni, niin saan nauttia luksuksesta nimeltä autokyyti kotiovelta teatteriin. Se vaan tarkoittaa seuraavaa:


Istahdan töiden parkkiksella autoon muutamaa yli viiden, tästä se lähtee, pikajuoksu aikaa vastaan. Tai no, ei oikeastaan, olen aika rutinoitunut.


Autossa odottavat pelkääjän paikalla valmiina vaihdettavat tavarat. Vaihdan siis todella välillä autossa vaatteet. tiedättehän kun menee kotiin, niin spottaa hetki jotain, jota ei ole tehnyt ja alkaa tekemään sitä? Tähän ei ole varaa teatteri-iltoina. Voisin mennä myös työvaatteissa, mutta vähän haluan vaihtelua. Pohja-asuna tällä kertaa töissä monta kertaa blogissa nähty H&M.n musta mekko.


Liikennevaloissa oli jopa aikaa ottaa valokuvia, sen verran hitaasti ne vaihtuivat.


On tilanteita, joissa ei kuitenkaan voi hätiköitä ja hallipaikalleni pysäköinti on yksi sellainen. Vaikka itse sanonkin, on minusta tullut aika hyvä pysäköimään autoni. Peruuttamalla ruutuun jossa on juuri tuon verran tilaa peilin ja tolpan välissä. En ihan ymmärrä, miksi se tolppa on pitänyt iskeä niin vaikeasti siihen ruudun alkuun, mutta olen oppinut peruuttelemaan peilejä menettämättä ja naapuriautoa kolhimatta.


Kaikkineen olen kotona nopeasti, tällä kertaa kehällä ei siis ollut ruuhkaa.


Päätin teitä (ja naapureitani) viihdyttääkseni tehdä vaihto-operaation sisäpihallamme, joten tässä tarpeet. Vasemmalla: töissä olleiden eväiden rasia sekä auton takapenkiltä mukana poimittu kaulaliina. Keskellä: Päälle vaihdettavat. Oikealla: Mamman mussukka eli työlaukku.


Töissä jalassa olleet ballerinat vaihtuivat teatteria varten korkoihin. Töissä mekon kanssa pidetty musta villatakki sujahti kassiin, valkoinen bleiseri päälle ja koruja ranteeseen piristämään mustavalkoista asua... lisäämällä mustavalkoisuutta.


Eväsrasia kassi toisen kanssa sisään odottelemaan kotiin pääsyä.


Pieni suihkaus vielä hajuvettä niskaan ja vähän puuteria lisää naamaan (sekä tietenkin huulirasvaa)...


... ja olin valmis. Kaikkineen operaatioon meni noin vartti, sisältäen kävelyt, joten olin aika hyvin valmiina.Teatterina oli Studio Pasilan There's no Harri, jonka aikana ainakin minä nauroin vedet silmissä. Suosikki teatteritarjoiltavani on yleensä pastilliaski ja omenamehu, saman tarjoilun sain tällä kertaa.


Vielä otin Äidin kengistä kuvan, minusta kyllä kovin hienot, erilaiset ainakin.

Nyt on edessä reissu Siskon ja Kotinörtin kanssa Tallinnaan, joten palataan jälleen huomenna.

4 kommenttia:

 1. Mukavaa matkaa. Mitäköhän kaikkea ehditkään tehdä Tallinnassa ,kun olet noin vikkelä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika vähän siinä muutamassa tunnissa ehti, Sisko ei ole aikaisemmin käynyt, joten turistikierrokseksi meni, ensi kerralla sitten shoppailua enemmän. Huomenna reissusta lisää :)

   Poista
 2. Alma/anette vei sanat suustani- olet kyllä hionut huippuunsa aikataulutuksen ;)!

  Siis ihanat nuo äitisi kengät!!! Tykkään :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä on tässä vuosien saatossa saanut hioa tuota nopeutta, että on ajoissa valmiina odottamassa autoa. Nykyisin menee jo todella nopeasti, jos kotimatkalla ei ruuhkaa, jos on ruuhka, niin sitten olenkin pulassa :D

   Piti ihan soittaa Äidille, että kenkiään kehuttiin. Oli kovin otettu, mutta arvattavaa, kuten suurin osa omista kengistänikin, nämäkin Saksasta, vuosi sitten tuodut :) Meillä tuppaa molemmilla olemaan siitä maasta hyvät kenkävarastot. Kummallakin kun on leveämpi jalka, niin siellä lesti sopii paremmin :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!