2.5.2012

Vappu.

Kuten totesin vappuaattona, tämä vappu on pyhitetty kokonaan sille, että olimme Kotinörtin kanssa vain kotona. Emme oikeasti liikahtaneet mihinkään ja pakko on sanoa, että kahden keskeinen aika teki todella hyvää kummallekin. Eihän se nyt sitä tarkoittanut, että en olisi ottanut vapustamme kuvia, joten tässä muutamia otoksia päivästä, jolloin emme tehneet sitten niin yhtään mitään.

Aamubrunssi oli varsin kattava ja vaikka itse sanonkin, niin todella maistuva:


Tarjolla oli mm. halloumi-hedelmäsalaattia, paistettuja munia ja pekonia, tuoreita sämpylöitä (esipaistettuja sentään, en ihan kaikkea ala aamusta tekemään itse). Appelsiinimehua, johon lorautin pienet annokset vadelmalikööriä (piti olla mimosat, mutta tämä oli hyvä vaihtoehto myös). Jälkkäriksi oli tuoretta pannaria päärynähunajalla. Todella runsas aamupala siis, mutta sen jälkeen...... päätettiinkin ottaa rauhassa kummankin yhden lempisarjan kanssa ja vaan löhöillä. Noita jaksojahan on vaikka kuinka eilen saatiin toinen tuotantokausia katsottuua loppuun.


Ehdimme myös selailemaan pikkusiskolleni sopivaa lahjaa peruskoulun päättäjäisiä varten (samaa sarjaa voi sitten ostaa lakkiaislahjaksi ja muutenkin vastaaviin juhliin). Itse pidin sarjaa kauniin yksinkertaisena ja vaikka ei vielä käyttäisi, niin ehkä sitten joskus.


Samalla ehdimme suunnittelemaan lomaamme ja kesän vapaita viikonloppuja muutenkin. Ei niitä montaa niitä vapaita ole, mutta ehdottomasti päätimme viettää keskenämme myös aikaa, kesä kun vaikuttaa muuten olevan täynnä yhden pariskunnan häitä ja polttareita.

Näin siis meillä vappu, nyt kaikille ihanaa toukokuuta <3!

12 kommenttia:

 1. Mikä mieletön aamiainen! Pitäisi itsekin välillä satsata aamiaiseen, tehdä siitä brunssi seisovan pöydän tapaan. Lapset innostuvat yleensä kovasti sellaisista, nyt ollut pitkään jo "nopeat", simppelit aamupalat.

  Ajatella, se on tosiaan jo toukokuu :)! Mukavaa päivää Dahlialle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä tuollaista aamupalaa aina edes viikonloppuisin laita, joskus tulee sellainen olo, että jos kunnolla söis, niin silloin tulee laitettua. Kai tässä oli sitä kun ei piknikille mene, niin kotona sitten kunnolla :) Brunssi voisi eittämättä toimia lapsillakin, mutta ymmärrän oikein hyvin nopeat aamupalat, arkenahan meille syödään jugurttia ja kahvia :D

   Oikein hyvää päivää Sinulle myös <3

   Poista
 2. Onneksi ensi viikonloppu on täälläkin rauhallinen, eikä tarvitse liikahtaa minnekään. Tämä muuttohässäkkä ja reissaaminen on ottanut veronsa. Väsyttää!

  Blogissani on käynnistynyt arvonta, tule mukaan! ;)
  crozzed.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää käydä vilkaisemassa :)

   Varmasti tuollainen vie veronsa, onneksi viikonloppuun ei ole enää montaa päivää ja sitten pääset huilaamaan :)

   Poista
 3. Mmmmh, niin herkullisen näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi tässä herkkulakkoa suunnittelenkin :D

   Poista
  2. Minulla piti alkaa sokerilakko tänään, mutta töissä oli munkkeja ja lakua ja Dumleja ja suklaata... unohtui... *nolo*

   Poista
  3. Aloitetaan molemmat huomenna, itse ajoin Mäkin kautta kotiin koska en jaksanut laittaa ruokaa :D

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!