15.6.2012

Aamufiilistelyä.

Eilen olin jokseenkin väsynyt kun pääsin illalla kotiin ja tänään olikin sitten sellainen aamu, että olisi voinut olla olematta. Tiedättekö niitä aamuja, kun unohdat aivan kaiken mahdollisen ja mahdottoman. Ensinnäkin lähdin "melkein" kaikki mukanani hyvissä ajoin jo autolle, ajelin Ärrälle hakemaan H&M.n tilaukseni ja ajelinkin sitten takaisin kotiin hakemaan unohtuneen kännykän. Sain kyllä tilauksen haettu ilman koodia ja puhelimenkin sitten mukaan. Arvatkaa unohdinko eväät jääkaappiin? Oli kuulkaa sellainen aamu, että nauroin itselleni ja omalle muistilleni jo autossa kun totesin, että josko nyt vaan haen tuolta alakerran ruokalasta sen ruuan ja olen tyytyväinen.

H&M.n paketissa on tulossa mm. seuraavia:


Jos joku muistaa jotain kesäsuunnitelmia merkintäni puolelta, niin elokuussa olen menossa ystävieni häihin, joiden järjestämiseen myös omalta osaltani osallistun. Meille on ihanasti kerrottu, että hääpaikalla on "maasto" johon ei kannata korkokenkiä laittaa eli naisia saisi kiskoa nurmikosta irti, joten nämä baltsut menivät tilaukseen. Minä tykkään Hennesin baltsuista ja nämä ovat tasan pitkän mekkoni väriset nämä ihanuudet. Mekosta ja koko juhlalookista tulee sitten kuvia elokuussa enemmän, mutta sinistä, turkoosia ja petrolia hehkuu se kokonaisuus, ripauksella helmeä mukana.


No sitten on tulossa ne valkoiset pellavahousut joiden toivon sopivan töihinkin. En tiedä yhtään, ovatko nuo sopivan kokoiset vai eivät, mutta ainakin toivon niiden olevan. Muutoin on edessä uusien metsästys. Joten peukut pystyssä tuon kanssa.Minullahan on sama jakku jo tumman sinisenä ja turkoosina... Myönnän, että nyt lähti ehkä vähän lapsesta kun menin ja tilasin saman mustana. Ihan kun siinä ei olisi tarpeeksi, niin tilasin vielä alejen puolelta raidallisenkin jakun. Mikä ihmeen jakku/bleiseri vimma mulla on menossa? Vai onko tämä niin, että kun kerankin löysin edullisella hinnalla istuvan version, niin sitä on sitten otettava enemmänkin kerralla. Kovin kesäinen se musta ei ainakaan toki ole, mutta edellinen musta (kyllä omistin vain yhden mustan!) alkoi olemaan sen näköinen, että kiireessä oli hankittava jotain tilalle. Laadukkaamman hankkinen sitten ajan kanssa, en nyt kun on pakko saada tilalle toinen. En siis moita sinällään H&M.n vaatteita, olen löytänyt sieltä monet hyvät perusvaatteet, mutta jos jakun haluaa kestävän vuosia, niin siinä vaiheessa en välttämättä luottaisi ko. ketjun laatuun. Töissä noita tulee kuitenkin pidettyä ja paljon.

Mutta tällainen lahopää aamu siis täällä. Muita väsyttää kesällä, minä unohtelen asioita ja nauran itselleni. Tiedä sitten kumpi on parempi vaihtoehto.

Oikein ihanaa perjantaita kaikille, palataan illalla ostoskuvien kanssa <3

In the morning I had the most aful day I actually started laughing at my self. I forgot almost everything, how can this be? TGIF! Here are some pictures from the stuff that's comming form H&M, the same jacket in black, white trousers and the blue shoes.

4 kommenttia:

 1. Olen todennut ihan saman, että kun kerran hyvän vaatteen löytää, niin niitä kannattaa samalla ottaa pari kappaletta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koetan koko ajan vakuuttaa itselleni samaa, vähän huonolla menestyksellä tosin ;)

   Poista
 2. Tuollainen aamu on kamala, jos on jo valmiiksi kiukkuinen...huh. Muuten se onkin vaan perussähläämistä. Ja naurattaa jälkikäteen!
  Toi jakku on hyvä, ja istuu nätisti. Eikä mun mielestä siinä laadussa (ainakaan vielä) ole ongelmaa ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä kiukkuinen, mutta kyllä se ajeleminen edes takaisin alkoi hiljalleen kääntyä naurun puolelle jo aamustakin. Ei vaan osannut näemmä tehdä mitään kerralla loppuun saakka.

   Ei siinä vielä mitään ongelmaa olekaan, jos ovat parantaneet laatua niin ei ongelmaa tulekaan. Pari vuotta vanhat H&M.n jakut vaan joutunut heittämään pois kun ompeleet purkautuvat pahimmillaan aika reippaalla tahdilla.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!