Asuja Juhannusviikolta.

Tällä kertaa olisi vuorossa useampi päivän asu-kuva. Joten tykkään laittaa aina näitä useamman samaan postaukseen. Poseeraukset eivät ehkä ole parhaita mahdollisia, valitsinkin tarkoituksella vähän erilaisia, mutta ehkä nämä ovat osa ainakin aidompia, kun ne ikuiset pönöttämiseni. Kotinörtistä on muuten tullut pirun tehokas kuvia, mies ottaa nykyisin kuvia sellaisen parisenkymmentä minun vaan vaihdellessa asentoja. Ihanaa saada valikoida suuresta määrästä kuvia. Ei tässä toki kauaa mene kun mies kuva, aika sarjatulella tulee, joten erilaisia ilmeitä sitä saa naamalla katsella. Onneksi osa aina onnistuu.


Bleiseri: H&M
Paita: Esprit
Huivi: TieRack (Kööpenhamina)
Housut: H&M
Kengät: Kööpenhamina (Diechmann)
Laukku: Michael Kors

Tiistaina kiskoin jalkaani uudet valkoiset pellavahousuni, jotka olivat aivan loistavan mittaiset noin korkojen kanssa, matalien kanssa noita ei sitten oikein pidetäkään. En ole kyllä ihan tyytyväinen tuohon housujen laatuun kun ovat ihan kamalan läpinäkyvät, joten lienee parempi pitää noita jatkossa töissä pidempien yläosien kanssa. Kamalan rypyssä ovat, mutta kuvatkin on otettu töiden jälkeen, aamulla ei tässä huushollissa mitään valokuvia oteta.


Bleiseri: H&M
Huivi: Esprit
Paita: Esprit
Hame: Vuosia vanha
Vyö: Isältä saatu
Kengät: NewLook (verkosta)
Laukku: Michal Kors

Keskiviikkona kaivoin kaapin kätköistä vuosia vanhan salsahameeni. En muista koska olisin viimeksi tuota päälläni pitänyt ja olin hyvinkin positiivisesti yllättynyt kun se ylleni mahtui. Tässä oli välissä vaiheita, jolloin se kyllä meni vyötäröltä kiinni, mutta ei sitä sen enempää kyllä päällä pidetty, puristi niin maan pirusti. Hameen alkuperästä en osaa sanoa, mutta veikkaisin sen olevan Seppälästä tai KappAhlista, mutta tosiaan kyseessä noin kymmenisen vuotta vanha hame.



Jos sitä harrastaisi salsaa tai muita lattareita, niin tämä hame olisi kyllä liehumisominaisuuksiltaan siihen lajiin aivan paras mahdollinen. Pitänee koettaa saada Kotinörtti harrastamaan, onhan minulla harrastukseen oikea vaatekin olemassa. Voi olla aika haaste...



Hame: Mark's&Spencer
Vyö: UFF
Huivi: Esprit
Kengät: NewLook
Laukku: Michal Kors

Tänään oli vuorossa sitten kokonaisuus, josta yksi kollega totesi "Chick" ja toinen "French". Pidän kyllä tuosta M&S.n mekosta aivan valtavasti, mekon oma sininen kangasvyö ei pue sitä mielestäni läheskään yhtä hyvin kuin tuo punainen UFF-löytö. Mekolla oli ihan tarkoituskin, hain Kotinörtin tänään töistä ja totesin, että pitäähän sitä nyt miehen mahdollisesti ohi kulkevia työkavereita ajatellen olla edustava. Tässä siis versioni juhannusedustavasta vaatetuksesta.

Juhannussuunnitelmissa täällä päässä on ensin kaupunkijuhannusta huomenna Matemaatikon emännöimänä ja lauantai aamuna kääntyy auton nokka kohti Taipalsaarta ja siellä vietämme ystäväpariskuntamme luona porukalla sitten lisää juhannusta. En ole koskaan kokenut, että tahtoisin järven rantaa mökille, mutta mielelläni näin keskikesän juhlan kunniaksi grilliherkuista nautin ja se on kummassakin paikassa mahdollista.

Blogia en lupaa päivittää huomenna, riippuen miten kauan istumme iltaa huomenna, joten mikäli emme ennen maanantaita kuule, niin:

Oikein aurinkoista ja kaunista Juhannusta kaikille!

Here are three work-outfits from this week. First one is from Tuesday, I liked the new cottontrousers from H&M, but not as much as the old Esprit ones. So my mission goes on, I like those, but if I find better ones I promised my self I can have them. The next outfit... skits is 10 years old. I was quite surprised to be able to fit in to it. I still like it. Last outfit and the Mark's&Spencer dress is one of my favourits, I like the outfit and I think it works quite well. 


Here in Finland it's a long weekend since we have a midsummer day comming on Saturday. Basicly it means all the finns go to their summer gottages and nothing is open. The Sun does not set at all (in Helsinki alone, the day is over 18hours long today and in Lapland the Sun got up over a week ago and it gets down first time somewhere after begining of the July). This is the time when I love to live in Finland! Loving the summer in here <3

Kommentit

  1. Ihana liehuhelmainen hame ja tykkään tuosta sinisestäkin. Mukavaa juhannusta, jospas ne kelitkin vähän lämpiäisivät, nauti herkuista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on molemmat kivoja, joskus sitä aina jaksaa laittaa itsensä nätiksi, tällä viikolla ollut enemmänkin sellainen olo :)

      Hyvää Juhannusta sinne myös, herkuista nautin varmasti, vielä kun muistaisi sen kohtuuden niiden kanssa :D

      Poista
  2. Ihanat punaiset kengät! Iloista Juhannusta :)

    VastaaPoista
  3. Hyvää Juhannusta kaunokainen.

    VastaaPoista
  4. Ehdottomasti suosikkini asukuvista on viimeinen. Punaiset kengät, vyö ja huivi tekivät siitä tosi upean kokonaisuuden! :)

    Grillattua ruokaa minunkin pitää saada ja tänään on tarkoitus sen eteen ajaa 100km suuntansa :D Vesi kielellä jo vaikkei dieetti nyt sallisikaan, mut olkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Se mekko kyllä taipuu moneen ja sen kanssa on paha epäonnistua.

      Kyllä juhannuksena saa syödä, vaikka dietillä olisi. Olen jotenkin aina mieltänyt sen niin tuon dietillä olon, että ns. ruoka ruokaa voi ajoittain herkutella, jos ne itse herkut silti jättää pois. Jos siis muutoin on dietillä, kaiken järjen mukaan se ei kaadu silloin koko dietti?

      Poista
  5. Ihana tuo viimeinen asukokonaisuus.Olet tyylikäs olematta tylsä.Kovinkaan XL et ole.Ennemminkin M tai L :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, yksi suosikkimekoistani tuo alku keväästä tilattu. Valitettavasti vaan kokotaulukot ja vaatteiden koot sanovat, että oikea koko on XL. Ei monen X.n mutta sen yhden. Osassa yläosia kyllä L, mutta en läheskään kaikissa. Blogin nimi viittaa myös täysillä nautittuun elämään :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!