17.6.2012

Aurinkoinen lauantai.

Eilen tosiaan lähdimme Kotinörtin kanssa ennen puoltapäivää ajelemaan noin tunnin päähän tästä meiltä, ns. keskelle pöpelikköä. Ihanan lähellä oleva pieni rauhaisa saareke tarjosi puitteet mitä ihanimmalle lauantaille.


Suomen kesä helli kauneimmillaan, ulkona oli kuuma ja aurinkorasvasta huolimatta havaitsin saaneeni väriä aikaan kyllä. En onneksi palanut.


Toisaalta kyllä tällaisissa maisemissa kelpaakin puuhastella. Päivän ohjelma piti siis sisällään pienimuotoista sahaamista, naulaamista ja omalta osaltani eniten kyllä lautojen ja muiden puiden pätkien paikallaan pitämistä. Muutoin kun en mikään kovin suuri rakentamisen ihmelapsi ole, mutta jos sanotaan, pidä tosta kiinni, niin sen verran osaan.


Iltapäivästä eteenpäin oli edessä oleskelua, ruokaa ja hyvää seuraa. Seurasi tätä vielä saunominen ja uiminenkin. Kaikkineen siis aivan ihana kesälauantai.

Paikanpäältä ei enempää kuvia ole, saati rakennusvaatteistani, mutta matkustusvaatteista sentään on, joskin sekin rapussa otettuna. Puolen yön aikaan ei oikein saanut enää ulkokuvia.


Bleiseri: H&M
Paita: Esprit
Huivi: H&M
Housut: Your's
Baltsut: H&M

Illalla kaipasi jo bleiseriäkin päällensä ja tottakai uusia piti heti saada kokeilla. Kovasti se on tänäänkin suunnitelmissa se sama laittaa. Piti kyllä laittaa päälleni mekko ja bolero kun leidien kanssa illallistamaan lähden, mutta tuo julmettu vesisade pilasi kyllä kokonaan sen idean.

Toivottavasti jossain päin Suomea paistaa aurinko, mutta jos ei, niin kaikesta huolimatta: Aurinkoista sunnuntaita!

It was a sunny Saturday at friends place. We did some helping (well not me, I kept peaces of wood at their place when someone else did all the work needed to do with them). Then some good food, lovely people and sauna. Lovely summerday.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!